lacta345
Νεοφερμένο μέλος

Και στη συνέχεια για τη ζωή στο Ηράκλειο. Μου έχουν πει ότι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ "ΠΟΛΗ", χειρότερα και από την Αθήνα, αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν ομορφιές!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Φωτεινή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Στη σχολή αυτή έχω έναν γνωστό (νομίζω δηλαδή οτι είναι εκεί

ειμαι αθηναια βεβαια

Orlando
Δραστήριο μέλος

Ε οχι δα!Αντικειμενικά είναι κακάσχημη πόλη, συναγωνίζεται την Πάτρα για τον τίτλο της πιο άσχημης πόλης της Ελλάδας. Το λένε και οι ίδιοι οι ηρακλειώτες.
Στη σχολή αυτή έχω έναν γνωστό (νομίζω δηλαδή οτι είναι εκεί), αλλά δεν είναι η καταλληλότερη πηγή ενημέρωσης πιστεύω, οπότε δεν θα τον συμβουλευτώ για να σου απαντήσω. Καλύτερα να περιμένεις κάποιον άλλον
.
Εδω θα διαφωνισουμε!!Εγω τουλαχιστον πιστευω οτι και η Πατρα και το Ηρακλειο ειναι ομορφες πολεις!!Οκ ισως το Ηρακλειο δεν ειναι η πιο ωραια πολυ της Κρητης(για μενα ειναι το Ρεθυμνο) αλλα δεν ειναι και κακασχημη,ουτε καν ασχημη...!
Anarki
Διάσημο μέλος

Έχω πάει και στο Ηράκλειο και στην Πάτρα αρκετές φορές ε, δεν τα λέω αυτά επειδή τα έχω ακούσει απλά. Νταξ, είναι θέμα γούστου βεβαίως.
Πρέπει να συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω να πω το εξής:
Το Ηράκλειο είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδος.
Έχει τους χειρότερους δρόμους χαλαρά (που τους σκάβουνε και συνέχεια) και αν περάσεις εκεί πρέπει να μάθεις να πίνεις εμφιαλωμένο νερό.
Απο φοιτητική ζωή, εξαρτάται τι σου αρέσει. Σίγουρα έχει πιο πολλές επιλογές απο τις υπόλοιπες της Κρήτης αλλα γενικά είνια πιο χαώδης (δρομάκια εδώ, δρομάκια εκεί, η πραγματοποίηση του λαβυρίνθου της Κνωσσού είναι)
Όσο για την σχολή, έχω ακούσει οτι είναι αρκετά δύσκολη. Κάνουν κάποια αντίστοιχα μαθήματα με του πολυτεχνείου μας (αν και σε πολύ μικρότερο βάθος) Για το επίπεδο των καθηγητών έχω ακούσει διάφορα (όχι καλά) αλλα δεν το θεωρώ και το πλέον αξιόπιστο αυτό που έχω ακούσει.
Πάντως, απο τα ΤΕΙ είναι μια απο τις καλύτερες σχολές στον τομέα της πληροφορικής.

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ η αθήνα (χωρίς γονείς βέβαια, κάτι βδομαδούλες που εχω μείνει)

lacta345
Νεοφερμένο μέλος

Απλά μένοντας Πειραιά, έχω συνηθίσει να μένω κοντά σε κόσμο και δεν θέλω να πάω κάπου που να μην υπάρχει τίποτα να κάνω

Σίγουρα σκεφτόμενη το Ηράκλειο δεν περιμένω την άγρια φύση! Ξέρω ότι δεν πρόκειται να συναντήσω πάρκα και κήπους!

Οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι πληροφορικής, όμως οι περισσότερες είναι σε επαρχίες (Λαμία, Σέρρες, Καλαμάτα) στις οποίες δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω αν πάω εκεί... Επίσης, η πρόσβαση είναι δύσκολη και πολύωρη...:boom:
Γι'αυτό και μαθαίνοντας για το Ηράκλειο και το ΤΕΙ εκεί σαν να "χάρηκα", αφού πόλη είναι και δεν θα μου λείπει κάτι, μετά έχει θάλασσα (!!!! κάτι πολύ σημαντικό για μένα, αφού έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και έχω συνηθίσει να τη βλέπω κάθε μέρα!), επίσης έχει πολυκοσμία και δεν θα είμαι εγώ και ο κούκος, έχει συχνά δρομολόγια με πλοία :adv: :fish

Syleri
Νεοφερμένο μέλος

DeSo_
Νεοφερμένο μέλος

Εφαρμοσμενης Πληροφορικης και πολυμεσων κρητης(ηρακλειο)...
τι προτεινετε?να ξαναδωσω ή να παω?
ειναι καλη σχολη?
βασικα μου αρεσει γιατι εχω τρελα με Η/Υ κτλπ...
αλλα με χαλαει αυτο το Ηρακλειο...μακρια γαμωτο...δεν ξερω...ειμαι Β'εξαμηνο και σκεφτομαι να διαβασω και να ξαναδωσω...εσεις τι λετε για την σχολη?

Ευχαριστω προκαταβολικα...
καθε απαντηση δεκτη

eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

DeSo_
Νεοφερμένο μέλος

Αν νομιζεις οτι θα εχεις κουραγιο και διαβασεις και αλλη χρονια και σε ενοχλει τοσοσ πολυ που ειναι στο ηρακλειο η σχολη ξαναδωσε, οτι και να σε πουμε ομως αυτη η αποφαση πρεπει να ειναι καθαρα δικια σου χωρις να επηρεαστεις απο κανενα
δεν προκειτε να επηρεαστω...μονος μου θα αποφασισω απλα θελω να ξερω αν καποιος γνωριζει αν η σχολη ειναι καλη!
και τι λεει απο ζωη στο Ηρακλειο.δεν εχω ξαναπαει Κρητη γενικα (να μην ειμαι φοιτητης φαντασμα)

Καληνυχτα απο μενα κ ευχαριστω για την απαντηση
θα μπω να δω παλι αυριο!
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν έχω προσωπική εμπειρία βέβαια ε.
DeSo_
Νεοφερμένο μέλος

επειδη ειμαι β εξαμηνο μπορει να ξαναδωσω...
ετσι αν δεν βγαλω περισσοτερα μορια και 2η φορα (που δε το νομιζω) θα εχω χασει 1 εξαμηνο

θα δω...ευχαριστω κ παλι!
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Στην σχολη βεβαια υπάρχουν πολλά πράματα που με χαλάνε (είναι δυνατόν να μην κανεις πρώτο εξάμηνο Προγραμματισμό?) αλλα αν ψαχτείς και μονος σου μια χαρά θα είσαι.
Προτείνω να πας,καλή τύχη! :no1:
Anarki
Διάσημο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

Ξεκινάνε πρώτα με αυτό το μάθημα και μετά στο δεύτερο εξάμηνο κάνουν τον γνωστό σε όλους τους Τειτζήδες ,Προγραμματισμό 1.
Δηλαδή ξεκινάνε πρώτα με μια εισαγωγή...δεν ξέρω αν είναι καλο ή κακό αυτό.Τέλος πάντων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.