2ο Πεδίο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)

Goseithor

Διάσημο μέλος

Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα.
τει ηλεκτρονικής Λαμίας ή Χανιά?υπάρχει καμία διαφορά?:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:ee: Σαν τι διαφορα να υπαρχει δλδ? Αν η μια σχολη ειναι καλυτερη απο την αλλη?

Περασε κανενα αλλο παιδι στο Τει λαμιας??? στο τμημα ηλεκτρονικης μηπως???
Γιατι δεν εχω δει κανεναν αλλον στο ischool και ανησυχω!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Λαμια στειλε πμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
παιδια εχω περασει στι λαμια ηλεκτρονικη αλλα λεφτα γα να νοικιασω σπιτι δεν υπαρχουν και σκεφτομουν να βαλω τα εργαστηρια σε 1-2 μερες και να πηγαινωερχομαι τι λετε αξιζει η θα με φανε οι δρομοι?? sorry αν ειμαι λιγο off topic..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
πες μας από που είσαι αρχικά...
πολλοί το κάνουν αυτό, είναι κουραστικό, αλλά όχι ακατόρθωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back