Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά)

Stav lyy

Νεοφερμένος

Η Stav lyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Σκέφτομαι για την σχολή αυτή επικοινωνίας και ψηφιακών μέσων στην Δυτική Μακεδονία όπου από ΤΕΙ έγινε πανεπιστήμιο αλλά με ενδιαφέρει και σαν τόπος η Καστορια... Αξίζει; Είναι κάποιος άλλος που σκέφτεται για την σχολή αυτή η γνωρίζει κάποιον; Απέχει μόνο 2 ώρες από Θεσσαλονίκη και περισσότερα μέρη αλλά και πάλι έψαχνα κυρίως μεγάλες πόλεις και τώρα με προβληματίζει κάπως.
 

Belle26

Νεοφερμένος

Η Belle26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Καλημέρα.
Εφόσον σου αρέσει η σχολή και το πρόγραμμα σπουδών, το κριτήριο της πόλης θεωρώ ότι θα πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα η Καστοριά δεν έχει τη ζωή της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης,αλλά πιστεύω ότι θα περάσεις όμορφα. Καλή παρέα να υπάρχει και όλα θα είναι καλά.
Πάντως και οι μικρότερες πόλεις έχουν τη χάρη τους (και εγώ σε μικρή πόλη σπούδασα).
Σκέψου και τις άλλες επιλογές που έχεις από άποψη σχολών και κάνε τη σύγκριση μεταξύ αυτών και όχι τόσο με βάση την πόλη.
 

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Εκτός του ότι η Καστοριά είναι ΤΕΛΕΙΑ, το τμήμα είναι μια χαρά.
 

Stav lyy

Νεοφερμένος

Η Stav lyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εκτός του ότι η Καστοριά είναι ΤΕΛΕΙΑ, το τμήμα είναι μια χαρά.
Είχα διαβάσει σε πολλά φόρουμ πως από τα τμήματα που έχει μόνο της πληροφορικής είναι καλό (όλα αυτά όμως όσο ήταν ακόμα ΤΕΙ ) και αυτό μου δημιουργούσε κιαλλες αμφιβολίες... Αλλά τα μαθήματα που έχει μαρεσουν πάααρα πολύ
 

Guest 409691

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σκέφτεσαι ακομα για την συγκεκριμένη σχολη? Εγω την βρήκα περίπου Νοέμβρη και ξετρελάθηκα με το πρόγραμμα σπουδών. Στην αρχή ειχα μια αμφιβολία επειδή πεφτει 6 ώρες μακριά απο Αθηνα που μένω, αλλα εν τέλει κατέληξα οτι προτιμώ να παω να ζήσω εκει γιατι καμία σχολη στην Αθηνα δεν με ξετρελάνει οπως αυτή της Καστοριάς. Ασε που εχω ξετρελαθεί με το μέρος που ειναι πανεμορφοοοοο.

Και φοβομουν οτι κάνεις δεν θα βάλει αυτή την σχολη. Βέβαια, δεν ξερω αν ακομα θες αυτη την σχολη. Βασικά δεν ξερω καν αν δινεις φέτος ή αν έχεις περάσει καπου χαχαχα
 
Top