Καλησπέρα, χρειάζομαι όσες περισσότερες συμβουλές γίνεται για να πάρω μια σημαντική απόφαση για το μέλλον μου. Αυτή την στιγμή σπουδάζω πολιτικών μηχανικών στο ΠΑΔΑ,1ο έτος και σκέφτομαι να κάνω μεταγραφή με 10% στα Ψαχνά. Γ Λυκείου δεν πολύ ήξερα τι μου αρέσει και απλά παρασύρθηκα από τους φίλους που θέλαν αρχιτεκτονική και πολιτικών μηχανικών και το ακολούθησα και εγώ. Είναι καλό σαν επάγγελμα και σχολή οκ μέτρια θα έλεγα προς το παρόν αρχή είναι ακόμα έτσι κι αλλιώς απλά δεν με τραβάει τόσο όσο το τμήμα του ΕΚΠΑ. Μου αρέσει πολύ το διάστημα, ότι τομέας και να είναι,είτε δορυφόροι, είτε αστροφυσική είτε αστροναύτης που λέει ο λόγος. Δυστυχώς είχα κάποιες δυσκολίες και δεν έγραψα αρκετά καλά για να πιάσω και άλλες σχολές. Σκέφτομαι να πάω στο τμήμα Αεροδιαστημικής του ΕΚΠΑ γιατί είναι ότι πιο κοντινό στο διάστημα στο οποίο μπορώ να πάω αλλά δεν ξέρω για την επαγγελματική του αποκατάσταση. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πιο πολύ για την απόσταση γιατί δεν μπορώ να νοικιάσω εκεί, έχω σπίτι στην Αθήνα και έχουμε και εμείς τις δυσκολίες μας. Μου είπαν πως με ένα μεταπτυχιακό θα έχω δικαιώματα μηχανικού, αλλά μου είπαν επίσης πως και πολιτικών μηχανικών να συνεχίσω,με ένα καλό background θα μπορώ να κάνω ένα μεταπτυχιακό στις Διαστημικές εφαρμογές (STAR του τμήματος του ΕΚΠΑ) και να ακολουθήσω μετά το "Διάστημα". Ευχαριστώ!