cinnamongirl Νεοφερμένο μέλος Η cinnamongirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 Η cinnamongirl: #1 09-11-22 15:51 Εχω μια απορια. Από τα μαθηματικα και την άλγεβρα της β λυκειου σε τι χρειάζεται να δώσω περισσότερη προσοχή για την Φυσική της Γ; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 16:51 Ο Samael έγραψε: #2 09-11-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από cinnamongirl: Εχω μια απορια. Από τα μαθηματικα και την άλγεβρα της β λυκειου σε τι χρειάζεται να δώσω περισσότερη προσοχή για την Φυσική της Γ; Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:17 Ο Guest 765889: #3 09-11-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:24 Ο Samael έγραψε: #4 09-11-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό είπα και πως όλα χρειάζονται προσοχή. Τα κύματα είναι εντός ύλης αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, ακόμα και εαν δεν ήταν(που είναι), οι τριγωνομετρικές θα ήταν χρήσιμες για τις ταλαντώσεις. Κατά τα άλλα απο άλγεβρα δεν μπορεί να μείνει τίποτα έξω εννοείται. Άρα πρακτικά όλα τα μαθηματικά της γενικής παιδέιας είναι απαραίτητα. Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:33 Ο Guest 765889: #5 09-11-22 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: solegit23 cinnamongirl Maraki2 Αιγλη ismember Scandal Kitana menual Maynard sophia<3 Deadly_sorrowX nucomer rempelos42 Than003 katia.m το κοριτσι του μαη spring day AnnaRd Sofos Gerontas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω μια απορια. Από τα μαθηματικα και την άλγεβρα της β λυκειου σε τι χρειάζεται να δώσω περισσότερη προσοχή για την Φυσική της Γ;
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 16:51 Ο Samael έγραψε: #2 09-11-22 16:51 Αρχική Δημοσίευση από cinnamongirl: Εχω μια απορια. Από τα μαθηματικα και την άλγεβρα της β λυκειου σε τι χρειάζεται να δώσω περισσότερη προσοχή για την Φυσική της Γ; Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:17 Ο Guest 765889: #3 09-11-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:24 Ο Samael έγραψε: #4 09-11-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό είπα και πως όλα χρειάζονται προσοχή. Τα κύματα είναι εντός ύλης αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, ακόμα και εαν δεν ήταν(που είναι), οι τριγωνομετρικές θα ήταν χρήσιμες για τις ταλαντώσεις. Κατά τα άλλα απο άλγεβρα δεν μπορεί να μείνει τίποτα έξω εννοείται. Άρα πρακτικά όλα τα μαθηματικά της γενικής παιδέιας είναι απαραίτητα. Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:33 Ο Guest 765889: #5 09-11-22 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: solegit23 cinnamongirl Maraki2 Αιγλη ismember Scandal Kitana menual Maynard sophia<3 Deadly_sorrowX nucomer rempelos42 Than003 katia.m το κοριτσι του μαη spring day AnnaRd Sofos Gerontas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cinnamongirl: Εχω μια απορια. Από τα μαθηματικα και την άλγεβρα της β λυκειου σε τι χρειάζεται να δώσω περισσότερη προσοχή για την Φυσική της Γ; Click για ανάπτυξη... Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:17 Ο Guest 765889: #3 09-11-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:24 Ο Samael έγραψε: #4 09-11-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό είπα και πως όλα χρειάζονται προσοχή. Τα κύματα είναι εντός ύλης αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, ακόμα και εαν δεν ήταν(που είναι), οι τριγωνομετρικές θα ήταν χρήσιμες για τις ταλαντώσεις. Κατά τα άλλα απο άλγεβρα δεν μπορεί να μείνει τίποτα έξω εννοείται. Άρα πρακτικά όλα τα μαθηματικά της γενικής παιδέιας είναι απαραίτητα. Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:33 Ο Guest 765889: #5 09-11-22 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: solegit23 cinnamongirl Maraki2 Αιγλη ismember Scandal Kitana menual Maynard sophia<3 Deadly_sorrowX nucomer rempelos42 Than003 katia.m το κοριτσι του μαη spring day AnnaRd Sofos Gerontas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Καλή ερώτηση με εύκολη απάντηση : Σε όλα. Click για ανάπτυξη... Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.287 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:24 Ο Samael έγραψε: #4 09-11-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό είπα και πως όλα χρειάζονται προσοχή. Τα κύματα είναι εντός ύλης αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, ακόμα και εαν δεν ήταν(που είναι), οι τριγωνομετρικές θα ήταν χρήσιμες για τις ταλαντώσεις. Κατά τα άλλα απο άλγεβρα δεν μπορεί να μείνει τίποτα έξω εννοείται. Άρα πρακτικά όλα τα μαθηματικά της γενικής παιδέιας είναι απαραίτητα. Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:33 Ο Guest 765889: #5 09-11-22 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ε κάτσε αν έχουν κύματα (που δεν έχω ιδέα τι επικρατεί πλέον) θα του χρειαστούν οι τριγωνομετρικές συναρτήσεις. Αλλιώς απλή άλγεβρα είναι. Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό είπα και πως όλα χρειάζονται προσοχή. Τα κύματα είναι εντός ύλης αλλά ανεξάρτητα απο αυτό, ακόμα και εαν δεν ήταν(που είναι), οι τριγωνομετρικές θα ήταν χρήσιμες για τις ταλαντώσεις. Κατά τα άλλα απο άλγεβρα δεν μπορεί να μείνει τίποτα έξω εννοείται. Άρα πρακτικά όλα τα μαθηματικά της γενικής παιδέιας είναι απαραίτητα. Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2022 στις 17:33 Ο Guest 765889: #5 09-11-22 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο.
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Και θα τολμούσα να πω και η γεωμετρία και η διανυσματική άλγεβρα είναι πολύ σημαντικές. Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις δίκιο.