Για πείτε παιδιά. Πώς είναι τα σχολεία σας; Έχετε εργαστήρια (πληροφορικής/χημείας/φυσικής

Και αν ναι, πόσο συχνά τα χρησιμοποιείτε;
Από τεχνολογίες πώς τα πάτε; Έχετε τίποτα λάπτοπ, βιντεοπροβολείς, διαδραστικούς ή έχετε μείνει με τον παλιό καλό μαυροπίνακα;
Μήπως έχετε καμία βιβλιοθήκη στο σχολείο σας; Γυμναστήριο; Αίθουσα εκδηλώσεων;
Να σας πω εγώ πρώτα την εμπειρία μου από το σχολείο μου.
Αν και πειραματικό, δεν φημιζόταν για τους χώρους του. Είχε ένα γυμναστήριο το οποίο το μοιραζόμασταν με άλλα 6 σχολεία (Λύκεια-Γυμνάσια) χωρίς τίποτα ιδιαίτερο. Είχαμε και μια αίθουσα με σκηνή για θεατρικές παραστάσεις και γιορτές, αλλά δυστυχώς χρησιμοποιούσαμε τη σκηνή μόνο όταν υπήρχε κάποιο θεατρικό. Επίσης, είχαμε και ένα εργαστήριο φυσικών επιστημών, αλλά το είχαμε επισκεφτεί ελάχιστες φορές στα 6 χρόνια που ήμουν στο σχολείο....
Βέβαια, όταν ήμουν εγώ στο σχολείο, θα ήταν περίεργο να είχαμε τεχνολογίες. Το μόνο που είχαμε ήταν ένα εργαστήριο πληροφορικής με καμιά 15αριά υπολογιστές, και το χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά και μόνο στο μάθημα της πληροφορικής (χμ..τώρα που το σκέφτομαι, είχαμε πάει μια φορά και στο μάθημα της ΙΣτορίας, όταν είχαμε αγοράσει τον βιντεοπροβολέα). Από εκεί και πέρα, ο παραβολικός προτζέκτορας ήτανε η μόνη, αλλά αρκετά αγαπημένη, τεχνολογία που είχαμε