santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από τεχνολογίες πώς τα πάτε; Έχετε τίποτα λάπτοπ, βιντεοπροβολείς, διαδραστικούς ή έχετε μείνει με τον παλιό καλό μαυροπίνακα;
Μήπως έχετε καμία βιβλιοθήκη στο σχολείο σας; Γυμναστήριο; Αίθουσα εκδηλώσεων;
Να σας πω εγώ πρώτα την εμπειρία μου από το σχολείο μου.
Αν και πειραματικό, δεν φημιζόταν για τους χώρους του. Είχε ένα γυμναστήριο το οποίο το μοιραζόμασταν με άλλα 6 σχολεία (Λύκεια-Γυμνάσια) χωρίς τίποτα ιδιαίτερο. Είχαμε και μια αίθουσα με σκηνή για θεατρικές παραστάσεις και γιορτές, αλλά δυστυχώς χρησιμοποιούσαμε τη σκηνή μόνο όταν υπήρχε κάποιο θεατρικό. Επίσης, είχαμε και ένα εργαστήριο φυσικών επιστημών, αλλά το είχαμε επισκεφτεί ελάχιστες φορές στα 6 χρόνια που ήμουν στο σχολείο....
Βέβαια, όταν ήμουν εγώ στο σχολείο, θα ήταν περίεργο να είχαμε τεχνολογίες. Το μόνο που είχαμε ήταν ένα εργαστήριο πληροφορικής με καμιά 15αριά υπολογιστές, και το χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά και μόνο στο μάθημα της πληροφορικής (χμ..τώρα που το σκέφτομαι, είχαμε πάει μια φορά και στο μάθημα της ΙΣτορίας, όταν είχαμε αγοράσει τον βιντεοπροβολέα). Από εκεί και πέρα, ο παραβολικός προτζέκτορας ήτανε η μόνη, αλλά αρκετά αγαπημένη, τεχνολογία που είχαμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Εργαστηριο φυσικης/χημειας στο οποιο γινεται χαμο
ς ,δεν ειναι καθολου οργανωμενο(πχ: τα μισα ηλεκτροσκοπια ειναι χαλασμενα και παντου βλεπεις στοιβες σκορπισμενων βιβλιων)...
Μια αιθουσα πληροφορικης με σχετικα καινουργιος υπολογιστες...
Ολες οι αιθουσες διαθετους blackboards καθως παραλληλα εχουμε 2 αιθουσες με διαδραστικο πινακα(η μια ελευθερη για ολους και η αλλη μονο για το δικο μας τμημα..χιχιχιχι!!!)
Φυσικα εχουμε κλειστο γυμναστηριο το οποιο λειτουργει και ως αιθουσα εκδηλωσεων του λυκειου.
Η αγαπημενη μου αιθουσα ειναι αυτη της βιβλιοθηκης:μικρη,ηλιολουστη ,βιβλιοθηκες με τοσα πολλα βιβλια που σε περιμενουν να τους ορμιξεις καθως και επιτραπεζια για να παιζουμε οταν εχουμε κενα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Παρ'όλα αυτά τα εγαστήρια δε γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά μία ή δύο φορές το δίμηνο....
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρητικος
Νεοφερμένο μέλος

santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η αγαπημενη μου αιθουσα ειναι αυτη της βιβλιοθηκης:μικρη,ηλιολουστη ,βιβλιοθηκες με τοσα πολλα βιβλια που σε περιμενουν να τους ορμιξεις καθως και επιτραπεζια για να παιζουμε οταν εχουμε κενα!
Αλήθεια έχετε αίθουσα βιβλιοθήκης;;;; Πολύ θα ήθελα να είχαμε κι εμείς τότε στο σχολείο μας, για να μην χρειάζεται να τρέχω στη βιβλιοθήκη του δήμου. Αλήθεια, λειτουργεί ο θεσμός του δανεισμού βιβλίων ή απλώς τα έχετε εκεί και στέκονται;
Και επιτραπέζια παιχνίδια, ε; Ενδιαφέροντα πράγματα!!
Εγώ πήγα προχθές σε ένα σχολείο και είχε ειδική αίθουσα Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Μου έκανε πολύ εντύπωση!
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρητικος
Νεοφερμένο μέλος

Αλήθεια έχετε αίθουσα βιβλιοθήκης;;;; Πολύ θα ήθελα να είχαμε κι εμείς τότε στο σχολείο μας, για να μην χρειάζεται να τρέχω στη βιβλιοθήκη του δήμου. Αλήθεια, λειτουργεί ο θεσμός του δανεισμού βιβλίων ή απλώς τα έχετε εκεί και στέκονται;
Και επιτραπέζια παιχνίδια, ε; Ενδιαφέροντα πράγματα!!
Εγώ πήγα προχθές σε ένα σχολείο και είχε ειδική αίθουσα Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Μου έκανε πολύ εντύπωση!
Και εμεις εχουμε αιθουσα Σ.Ε.Π. αλλα ειναι αχρηστη,αφου καταργηθηκε αυτο το μαθημα.
Βιβλιοθηκη ειχα στο δημοτικο

santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΑΑ ειχαμε και κατι πρασινοπα ντουλαπακια στους διαδρομους για να βαζουμε τα βιβλια, αφου καθε ωρα αλλαζαμε αιθουσα
Ααα, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για κάποια σχολεία, βασικά κυρίως σε Πρότυπα/Πειραματικά ή μικρά σχολεία γίνεται αυτό.
Αν ξέρει ο εκπαιδευτικός να το εκμεταλλευτεί αυτό σωστά, μπορεί να γίνει πολύ καλή δουλειά...αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές τελικά οι μαθητές απλώς περιφέρονται στις τάξεις χωρίς να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στις αίθουσες διδασκαλίας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.