christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η christina141: #21 29-05-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από κατhy-κi: Εγώ έβαλα : Βιβλίο, Φίλος ή Εχθρός ? λέει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα..."Μαθητες,βιβλια,τεχνολογια:Φιλοι ή εχθροι?" απο μενα αντεγραψες εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 10:25 Η efoula18 έγραψε: #22 31-05-09 10:25 μια μεγαλη πατατα που πυτε τη θυμαμαι γιατι την εγραψα το τελευταιο δευτερολεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:41 Η Σελήνη έγραψε: #23 02-06-09 21:41 Νομίζω: "Ο θάνατος των βιβλίων;" Το ερωτηματικό το έβαλα για σύνδεση με το δεύτερο ζητούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lydia6902 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από κατhy-κi: Εγώ έβαλα : Βιβλίο, Φίλος ή Εχθρός ? λέει τίποτα ? Click για ανάπτυξη... εγω εβαλα..."Μαθητες,βιβλια,τεχνολογια:Φιλοι ή εχθροι?" απο μενα αντεγραψες εεε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18 Νεοφερμένο μέλος Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 10:25 Η efoula18 έγραψε: #22 31-05-09 10:25 μια μεγαλη πατατα που πυτε τη θυμαμαι γιατι την εγραψα το τελευταιο δευτερολεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:41 Η Σελήνη έγραψε: #23 02-06-09 21:41 Νομίζω: "Ο θάνατος των βιβλίων;" Το ερωτηματικό το έβαλα για σύνδεση με το δεύτερο ζητούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μια μεγαλη πατατα που πυτε τη θυμαμαι γιατι την εγραψα το τελευταιο δευτερολεπτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 272 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:41 Η Σελήνη έγραψε: #23 02-06-09 21:41 Νομίζω: "Ο θάνατος των βιβλίων;" Το ερωτηματικό το έβαλα για σύνδεση με το δεύτερο ζητούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω: "Ο θάνατος των βιβλίων;" Το ερωτηματικό το έβαλα για σύνδεση με το δεύτερο ζητούμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.