Yvonnikou
Νεοφερμένο μέλος
Η Yvonnikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

28-04-22

19:48
Θα χρειαστώ για του χρόνου για την τρίτη λυκείου για τα τέσσερα μαθήματα στο πεδίο υγείας φροντιστήριο για προετοιμασία για τις πανελλήνιες. Περίπου πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο τον μήνα?
Ναι ξέρω μπορώ να καλέσω κάποιο από τα φροντιστήρια να μάθω αλλά είμαι κότα .
Nikoletaant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoletaant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

28-04-22

19:53
Στο δικό μου φροντιστήριο 420€/μήνα.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

28-04-22

21:18
Καλύτερα να πας από κοντά. Από τηλέφωνο συνήθως δεν λένε τιμές. Συνήθως είναι >=3500€ η γ´ λυκείου.Θα χρειαστώ για του χρόνου για την τρίτη λυκείου για τα τέσσερα μαθήματα στο πεδίο υγείας φροντιστήριο για προετοιμασία για τις πανελλήνιες. Περίπου πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο τον μήνα?
ΥΓ. Όταν έδινα δεύτερη φορά είχαμε στο τμήμα μας ένα παιδί στα 23 που προετοιμαζόταν για ιατρική. Του είχαν κάνει καλύτερη τιμή επειδή πλήρωνε μόνος του. Εαν εισαι οντως 24 καλύτερα πάνε από κοντά και μιλά τους μήπως μπορέσουν να σου κάνουν καλύτερη τιμή
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

29-04-22

01:38
Συνήθως είναι >=3500€ η γ´ λυκείου.
Στο δικό μου φροντιστήριο 420€/μήνα.
success guaranteed?

Katerinaev
Δραστήριο μέλος
Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.

29-04-22

09:51
Γιατί αυτοί θα πάνε να γράψουν για σένα;success guaranteed?![]()
fairyelly
Νεοφερμένο μέλος
Η fairyelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Στατιστικής ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα.

30-04-22

19:27
Είναι ανάλογα το φροντιστήριο και την περιοχή. Υπολόγισε περίπου 300-450€ ή αρκετά πιο ακριβά αν πας για ιδιαίτερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mirara
- Dmzk
- Nancysmilkyway
- pnf292
- athinoula
- Mary06
- kalhkardia
- Billprs
- Sabrinaaa
- Eirinakiii8
- Yvonnikou
- Cat lady