Τρελας123 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 12:23 Η Τρελας123: #1 14-05-22 12:23 Γειά σας προτείνετε βοήθηματα για ανθρωπιστικων ιστορία Επίσης συμβουλές για το τι πρέπει να ξέρω στα μαθηματικά ανθρωπιστικων jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:21 Ο jYanniss έγραψε: #2 14-05-22 15:21 Γειά σου, δυστυχώς στα μαθηματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε κεφάλαια, η να πούμε αυτα είναι πιο βασικά απο εκείνα. Κυρίως επειδή μέχρι και την δευτέρα λυκείου είναι ιδιότητες και πράξεις. Όσο καλύτερα τα κατανοείς και μπορείς να τα δουλεύεις τοσο το καλύτερο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γειά σας προτείνετε βοήθηματα για ανθρωπιστικων ιστορία Επίσης συμβουλές για το τι πρέπει να ξέρω στα μαθηματικά ανθρωπιστικων
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:21 Ο jYanniss έγραψε: #2 14-05-22 15:21 Γειά σου, δυστυχώς στα μαθηματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε κεφάλαια, η να πούμε αυτα είναι πιο βασικά απο εκείνα. Κυρίως επειδή μέχρι και την δευτέρα λυκείου είναι ιδιότητες και πράξεις. Όσο καλύτερα τα κατανοείς και μπορείς να τα δουλεύεις τοσο το καλύτερο.
Γειά σου, δυστυχώς στα μαθηματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε κεφάλαια, η να πούμε αυτα είναι πιο βασικά απο εκείνα. Κυρίως επειδή μέχρι και την δευτέρα λυκείου είναι ιδιότητες και πράξεις. Όσο καλύτερα τα κατανοείς και μπορείς να τα δουλεύεις τοσο το καλύτερο.