giannis19 Νεοφερμένο μέλος Ο giannis19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:51 Ο giannis19: #41 31-01-13 17:51 Καλησπερα ,τωρα ξερει κανεις ποτε θα εφαρμοστουν αυτες οι συγχωνευσεις που ανακοινωθηκαν?δηλαδη το δευτερο εξαμηνο τι μαθηματα θα κανουμε ,της σχολης στην οποια εχει συγχωνευθει τ τμημα μου ή κανονικα του τμηματος μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο antis έγραψε: #42 31-01-13 17:52 https://www.esos.gr/article/eidisis-..._paideias_epaggelmatika_dikaiomata_ptyxioyxon Τι είπε ο υπουργός για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:56 Ο cha0s έγραψε: #43 31-01-13 17:56 Οοοοοκ! Οι φιλολογίες δεν άλλαξαν, οπότε εγώ είμαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:46 Ο nikosxdxd: #44 31-01-13 18:46 Aυτο που θα εχουμε ακομη 4509323 σχολες φιλολογιας ενω καταργουνται τοσα τμηματα με συγκινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:57 Ο Chris1993: #45 31-01-13 18:57 Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα ,τωρα ξερει κανεις ποτε θα εφαρμοστουν αυτες οι συγχωνευσεις που ανακοινωθηκαν?δηλαδη το δευτερο εξαμηνο τι μαθηματα θα κανουμε ,της σχολης στην οποια εχει συγχωνευθει τ τμημα μου ή κανονικα του τμηματος μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:52 Ο antis έγραψε: #42 31-01-13 17:52 https://www.esos.gr/article/eidisis-..._paideias_epaggelmatika_dikaiomata_ptyxioyxon Τι είπε ο υπουργός για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:56 Ο cha0s έγραψε: #43 31-01-13 17:56 Οοοοοκ! Οι φιλολογίες δεν άλλαξαν, οπότε εγώ είμαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:46 Ο nikosxdxd: #44 31-01-13 18:46 Aυτο που θα εχουμε ακομη 4509323 σχολες φιλολογιας ενω καταργουνται τοσα τμηματα με συγκινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:57 Ο Chris1993: #45 31-01-13 18:57 Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.esos.gr/article/eidisis-..._paideias_epaggelmatika_dikaiomata_ptyxioyxon Τι είπε ο υπουργός για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 17:56 Ο cha0s έγραψε: #43 31-01-13 17:56 Οοοοοκ! Οι φιλολογίες δεν άλλαξαν, οπότε εγώ είμαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:46 Ο nikosxdxd: #44 31-01-13 18:46 Aυτο που θα εχουμε ακομη 4509323 σχολες φιλολογιας ενω καταργουνται τοσα τμηματα με συγκινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:57 Ο Chris1993: #45 31-01-13 18:57 Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οοοοοκ! Οι φιλολογίες δεν άλλαξαν, οπότε εγώ είμαι κομπλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:46 Ο nikosxdxd: #44 31-01-13 18:46 Aυτο που θα εχουμε ακομη 4509323 σχολες φιλολογιας ενω καταργουνται τοσα τμηματα με συγκινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:57 Ο Chris1993: #45 31-01-13 18:57 Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτο που θα εχουμε ακομη 4509323 σχολες φιλολογιας ενω καταργουνται τοσα τμηματα με συγκινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 18:57 Ο Chris1993: #45 31-01-13 18:57 Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:00 Ο Rafas17 έγραψε: #46 31-01-13 19:00 Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν την παλεύουν καθόλου....Το τμήμα οχημάτων να απορροφηθεί απο την μηχανολογία Σερρών; Πάνε καλά;Και θα διακοπούνε και τα ευρωπαικά προγράμματα και οι συνεργασίες με τις αυτοκινητοβιομηχανίες; Στο κάτω κάτω τις γραφής το μισό και βάλε τει θεσσαλονίκης πάει Σέρρες..Με πιά λογική ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:16 Ο boo 41 έγραψε: #47 31-01-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Εφαρμοσμενη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την μετατρεπουν σε καθαρο οικονομικο τμημα Μπραβο μαγκες, την καλυτερη επιλογη κανατε Click για ανάπτυξη... Το Διοικησης Τεχνολογιας ειναι κατα βαση οικονομικο τμημα,αλλα εχει και αρκετα στοιχεια πληροφορικης.Νομιζω οτι ετσι οπως εγινε θα ειναι σαν ενα αντιστοιχο τμημα του ΔΕΤ στη Θεσσαλονικη...Καλα αυτοι που ειναι φοιτητες της Διοικησης επιασαν το Τζοκερ,τοσο σαν αναβαθμιση σχολης,οσο και το οτι πανε Σαλονικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:19 Ο fockos έγραψε: #48 31-01-13 19:19 Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιμέναμε 1χρόνο για να δούμε αυτά έλεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:25 Ο Guest 515609: #49 31-01-13 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Γιαννουτα, το εφ.πληροφορικης απορροφαται απο το διοικηση τεχνολογιας το οποιο απο ναουσα μεταφερεται θεσσαλονικη.Λενε οτι θα μεταφερθουνε τα παντα κ θα πρεπει οι φοιτητες ν αλλαξουν πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:31 Ο Chris1993: #50 31-01-13 19:31 5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
5 ξενες φιλολογίες σε 1 ουαου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #51 31-01-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Ναι οκ, εμενα μια φορα τον τιτλο του πτυχιου μου, τα μαθηματα και τις μεταπτυχιακες μου πορτες μου τις αλλαζουν Click για ανάπτυξη... Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Τα εφαρμοσμένα Μαθηματικά στην Κρήτη μεταφέρθηκαν στο Μαθηματικό το λογικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:40 Ο Ironboy έγραψε: #52 31-01-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Επρεπε να το συγχωνεύθουν με την πληροφορική Θεσσαλονίκης μου ακούγονται εντελώς διαφορερικές οι 2 σχλές μεταξύ τους; Αυτοί που ήταν στο πτυχίο τι θα κάνουν ; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας συγχώνευσαν(αφού "πρέπει" να συγχωνέυσουν τμήματα) ,με την πληροφορική στο ΑΠΘ Από ότι ξέρω δεν έχετε τόσα οικονομικά μαθηματα Τι να πεις για αυτά τα μέτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:52 Ο Chris1993: #53 31-01-13 19:52 Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά στα ΤΕΙ γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. ΠΧ. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Ληξούρι) Τμήμα Διοίκησης Συνεταιριστικών Οργανισμών ΤΕΙ Πάτρας (Μεσολόγγι) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας (Πάτρα) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι) Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΤΕΙ Πάτρας (Αμαλιάδα) Συνενώνονται σε 1 του οποίου όνομα θα είναι : Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οργανισμών & Συστημάτων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο fockos έγραψε: #54 31-01-13 19:59 Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε πειράξανε τις Πανεπιστημιακές νοσηλευτικές τα δημοσιεύματα του Εθνους ήταν μπαρούφες οπως τα έλεγα και δε πείραξαν τπτ ούτε αριθμο δεπ ούτε ονομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rafas17 Νεοφερμένο μέλος Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 19:59 Ο Rafas17 έγραψε: #55 31-01-13 19:59 Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ηθελα να ηξερα με το τει οχηματων στην θεσσαλονικη τι θα κανουν...θα γινει μηχανολογια? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?στο τει οχηματων ηταν καθαρα σε σχεση με οχηματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:13 Ο Guest 515609: #56 31-01-13 20:13 Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:14 Ο Itach1 έγραψε: #57 31-01-13 20:14 Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρα την πλάκα ο υπουργός πόσες μέρες ετοίμαζε αυτή την μαλακία; 1 μέρα,2; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:15 Ο fockos έγραψε: #58 31-01-13 20:15 Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2013 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari PanMoonlight Jimmy20 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ΤΕΙ οπτικής Πάτρα που είναι στο Αίγιο συγχωνεύεται με το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας (δε νομίζω ότι θα λυπηθούν ιδιαίτερα οι φοιτητές Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Λενε οτι ολα αυτα θα ισχυουν για αυτους που θα μπουν απο το νεο ετος. Οι παλιοι θα ακολουθησουν το παλιο προγραμμα σπουδων και ολα οπως πριν. Το θεμα ειναι, τι γινεται με το πτυχιο. Θα γραφει πανω οτι Εφρμοσμενη Πληροφορικη. Μια σχολη που δεν θα υπαρχει, δεν θα μπορει ο αλλος να ψαξει για αυτην, να δει προγραμμα σπουδων κτλ. Μια σχολη φαντασμα δηλαδη. Ποσες αλλες τετοιες σχολες υπηρξαν στο παρελθον που καταργηθηκαν και τι εκαναν οι αποφοιτη της σχολης αυτης? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:18 Ο akikos έγραψε: #59 31-01-13 20:18 Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενδιαφέρον Τα ΤΕΙ πληροφορικής μεταονομάζονται σε "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" ενώ τα το ΤΕΙ Πολτικών Δομικών Έργων και Τοπογράφων σε "ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ"". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 20:27 Ο Guest 515609: #60 31-01-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Αυτό είναι χειρότερο φίλε μου. Σκέψου στο μέλλον να θέλεις να πάρεις ένα αντίγραφο πτυχίου και να μην σε έχουν γραμμένο στις καταστάσεις στο νεο πανεπιστήμιο ή να προσπαθείς να πάρεις μια υπογραφή για ένα μαθημα και να μην βρίκσεις τον καθηγητή τα καλύτερο είναι να μεταφερθεί όλο το τμήμα σε ένα άλλο και οι απόφοιτοι του 1ος τμήματος να φέρουν τον τίτλο του άλλου. Click για ανάπτυξη... Ε δεν πιστευω να εισαι τοσο μπουρδελο η χωρα σαν οργανωση. Οχι και ετσι. Να μην σε εχουν γραμμενο στις καταστασεις? Ενταξει αν γινει κατι τετοιο καλυτερα να αυτοκτονησω. Ξερεις ομως αν εχουν βρεθει σε παρομοια κατασταση που περιγραφω πανω αλλα ατομα? Και αν ναι τι εκαναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.