kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 10:02 Ο kiriazispao4ever: #121 30-07-12 10:02 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: για ubuntu 12.04 μιλάμε έτσι; το πιο λογικό που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην είναι ενεργοποιημένη η δεύτερη γλώσσα. Δες στην καρτέλα με τα layouts που είναι το κουμπί options και εκεί που χει τις γλώσσες δες αν έχει όσες θες. Αν όχι, πάτα το + και πρόσθεσε αυτές που θες. Click για ανάπτυξη... εχω ενεργοποιημένη δευτερη γλώσσα... ναι για ubuntu 12.04 λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:47 Ο Samaritan: #122 02-08-12 14:47 Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:53 Ο challenger: #123 02-08-12 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosgan10 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο kosgan10 έγραψε: #124 18-08-12 17:17 Windows 8 και Edubuntu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο challenger: #125 18-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: για ubuntu 12.04 μιλάμε έτσι; το πιο λογικό που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην είναι ενεργοποιημένη η δεύτερη γλώσσα. Δες στην καρτέλα με τα layouts που είναι το κουμπί options και εκεί που χει τις γλώσσες δες αν έχει όσες θες. Αν όχι, πάτα το + και πρόσθεσε αυτές που θες. Click για ανάπτυξη... εχω ενεργοποιημένη δευτερη γλώσσα... ναι για ubuntu 12.04 λεω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:47 Ο Samaritan: #122 02-08-12 14:47 Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:53 Ο challenger: #123 02-08-12 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosgan10 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο kosgan10 έγραψε: #124 18-08-12 17:17 Windows 8 και Edubuntu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο challenger: #125 18-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:53 Ο challenger: #123 02-08-12 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kosgan10 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο kosgan10 έγραψε: #124 18-08-12 17:17 Windows 8 και Edubuntu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο challenger: #125 18-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Ωραία, έχουμε μπόλικους επαναστάτες Linuxάδες and I like it. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosgan10 Νεοφερμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:17 Ο kosgan10 έγραψε: #124 18-08-12 17:17 Windows 8 και Edubuntu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο challenger: #125 18-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Windows 8 και Edubuntu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 17:53 Ο challenger: #125 18-08-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Edubuntu Click για ανάπτυξη... δεν εχω αξιωθει να το δοκιμάσω ακόμα, για πές μας μειον/συν που έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:07 Ο fockos έγραψε: #126 18-08-12 18:07 Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kosgan10: Windows 8 Click για ανάπτυξη... Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:13 Ο challenger: #127 18-08-12 18:13 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Είμαι αρκετά ευχαριτημένος, πολυ σταθερό λειτουργικό το πρόβλημα είναι ότι δεν τρέχει το avira Click για ανάπτυξη... λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:16 Ο fockos έγραψε: #128 18-08-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: λύτρωσή λέγεται αυτό, και ευκαιρία να βαλεις ενα σωστο antivirus! Click για ανάπτυξη... oύτε το avg δε μου τρέχει πάντως το avira το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό είναι πιστεύω το καλύτερο freeware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:19 Ο challenger: #129 18-08-12 18:19 το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το καλυτερο freeware ειναι το avast To δε avg ενα φεγγαρι (η μια φορα τον οκτωβρη του 2010 και η αλλη τον Γεναρη του 2011) εβλεπε το system32.dll ως κακόβουλο λογισμικό και επιχειρουσε να το διαγραψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:21 Ο Rainbowarrior: #130 18-08-12 18:21 Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", αλλά έχω Windows XP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο challenger: #131 18-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Εγώ έχω το "Microsoft Security Essentials", Click για ανάπτυξη... Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Rainbowarrior: #132 18-08-12 18:25 Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: Αν κολλήσεις ιό, η πιο καλη λύση στην περιπτωση σου είναι το φλόγιστρο! Click για ανάπτυξη... Aν κολλήσω ιό, η πιο καλή λύση στην περίπτωσή μου είναι... να πάω πιο πέρα στα σκουπίδια και να πετάξω όλη τη μονάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Iratus έγραψε: #133 18-08-12 18:25 backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
backtrack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:25 Ο Xaris SSSS: #134 18-08-12 18:25 Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρησιμοποιώ Ubuntu/Edubuntu. Τα + είναι: - Είναι γρήγορα - Δεν κολλάνε ΠΟΤΕ - Είναι εύχρηστα Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Γι αυτό όποτε θέλω να γράψω ένα κείμενο ανοίγω τα Windows 7 που τα έχω στον ίδιο υπολογιστή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:30 Ο challenger: #135 18-08-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τα - : - Μέχρι να τα μάθεις φτύνεις αίμα Click για ανάπτυξη... τι window manager εχουν;;; Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Υπάρχει πρόβλημα στο πληκτρολόγιο, για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να την ρυθμίσεις από το κεντρικό σύστημα (δεν ισχύει το Shift + Alt) Click για ανάπτυξη... εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: - Δεν παίρνουν τα Windows Office, γράφεις με τα Open Office που προσωπικά τα βρίσκω εκνευριστικά. Click για ανάπτυξη... *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:43 Ο fockos έγραψε: #136 18-08-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από challenger: τι window manager εχουν;;; εγω που εχω ubuntu 12.04 amd64 με xfce το εχω ρυθμισει. *Libre office To word proccesor του, το έχω συνηθισει, το calc, οχι ακόμα! Click για ανάπτυξη... mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
d_p Νεοφερμένο μέλος Ο d_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:49 Ο d_p έγραψε: #137 18-08-12 18:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: mου τρέχει το avast ωραίο φαίνεται πάντως για οποιον τα Microsoft office τρεχουν στα λινουξ με το προγραμματακι που δε θυμαμαι πως λεγεται k τρέχει exe. Click για ανάπτυξη... Μάλλον αναφέρεσε στο Wine . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:53 Ο challenger: #138 18-08-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon spyroskaftanis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Tα λινουξ ειμαι μύθος ότι δε κολλάνε πολύ. Εγώ όταν τα είχα όταν εβλεπα πολλα βιντεο youutube το μηχάνημα κράσαρε. Click για ανάπτυξη... 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:55 Ο Γιώργος έγραψε: #139 18-08-12 18:55 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από challenger: 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 18:59 Ο fockos έγραψε: #140 18-08-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από challenger: 1) TO linux! 2) δεν είχες βάλει drivers γραφικων να φανταστω; Click για ανάπτυξη... Δε θυμαάμαι νομίζω έβαλα αλλά είχε προβλημα στην φλας, acer 6920g είναι το μοντέλο μου Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κάθεσαι και του απαντάς σοβαρά; Παιδιά, ΜΗΝ ακούτε τον φόκο απλά, δεν ξέρει πού πάνε τα πέντε στο linux... Click για ανάπτυξη... Στο μικρό μου ασεράκι είχα βαλει UBUNTU αλλα τα έβγαλα, εβαλα και τα αλλα τα debian αλλα μου φανηκαν παρόμοια με τα ubuntu χωρις αυτοματισμους οποτε τα βγαλα Ο λόγος που εβγαλα τα ubuntu είναι επειδη δε μπρουσα να συγχρονισω το καινούριο τότε ipad μου,,,, Δυστυχώς τους εβαλα και ios αλλά δεν αναγνωριζε το wifi και αναγκάστηκα και τα βγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.