mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε λίγες μέρες τελειώνω το σχολείο και θέλω να πιάσω μια δουλειά...εχω υπόψιν μου κάποιους τομείς, αλλά από ότι μπορώ να φανταστώ, δεν μπορώ να εργαστώ εκεί, καθ'ότι σχετικά ΠΟΛΥ ογκώδης (πιστέψτε με)...Πχ καφετέρια κλπ...Σκεφτόμουν net cafe αλλα ψάχνοντας στο ίντερνετ δεν βρίσκω τίποτα...
Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιες δουλειές που δεν απαιτούν εμφάνιση και επίσης πως μπορώ να τις βρω...πρέπει να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά?:s
ΚΠΕ (κατασπατάληση πατρικου εισοδηματος

Σοβαρα τωρα ναι καφετερια και net ειναι οι πιο κλασικες .
Δεν νομιζω να βρεις τιποτα στο ιντερνετ οπως ειπες καλυτερα να παρεις σβαρνα τα μαγαζια .
Παντος αμα θα εισαι σε πανεπστημιο δεν νομιζω πως θα εχεις χρονο και να βγενεις εξω και να διαβαζεις(λεμε τωρα) και να δουλευεις και να πας στην σχολη
-----------------------------------------
delivery boy ? καθαριστης σε καποια αλυσιδα ? πωλητης στο πλαισιο ? Εσυ εισαι ογκωδης ?
Τι delivery boy ο ανθρωπος λεμε ειναι πολυ ογκωδης σιγα μην φτασουν οι γυροι ακεραιοι στον προορισμο τους

Που μενεις ?
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
veg = ?
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

edit: Μένω Περιστέρι, τώρα πρόσεξα την ερώτηση
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε λίγες μέρες τελειώνω το σχολείο και θέλω να πιάσω μια δουλειά...εχω υπόψιν μου κάποιους τομείς, αλλά από ότι μπορώ να φανταστώ, δεν μπορώ να εργαστώ εκεί, καθ'ότι σχετικά ΠΟΛΥ ογκώδης (πιστέψτε με)

Μπορεις επισης να δουλεψεις σε καποιο βιβλιοπωλειο ως βοηθος , μερικες φορες το καλοκαιρι ζητανε ή καποιο video club
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Το site το ειδες ? η ειχες ξαναμπει οταν εψαχνες ?
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για το πρώτο ερώτημα, είναι μυστήριο ακόμα και για μένα...ίσως φταίει η πολύ η σοκολάτα

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν είσαι σε τουριστική περιοχή και ξέρεις καλά ξένες γλώσσες μπορείς να δουλέψεις ως ρεσεψιονίστ.Επίσης κοίτα μήπως θέλει κανείς άτομο για ιντερνετ καφέ.
Νομίζω οτι υπάρχει παρόμοιο τόπικ.
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40201
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανένα παράπονο δεν είχαν οι άνθρωποι.
miv
Επιφανές μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικα λεει(νομιζει) πως δεν μπορει να δουλεψει σε καφετερεια λογο εμφανισης (εχει μερικα κιλα παραπανω)Ε, ό,τι κάνουν όλοι. Καφετέρια σερβιτόρος και συγκεκριμένα σε κάποιο νησί μη σε φάει η Αθήνα καλοκαιριάτικα.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

PGeorge: Ωραίο σάιτ με πολλές ευκαιρίες για εργασία, αλλά που να με πάρει, ζητάνε σχεδόν όλοι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις... Εγώ το μόνο που έχω κάνει είναι να περάσω περιοδεύον...
000090
Νεοφερμένο μέλος

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Eternity-
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως εγώ έχω κανονίσει να δουλέψω ως υπάλληλος σε ένα κατάστημα attrativo μετά τις εξετάσεις, για περίπου ένα μήνα. Το μόνο που ζητάνε, αν το ζητάνε είναι να έχεις απολυτήριο λυκείου κ.τ.λ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο όμως.

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

gialouris
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mechanicarts
- giannhs2001
- globglogabgalab
- Paragontas7000
- stav.mdp
- snowy
- Scandal
- Mapas26
- anastasis06
- Nala
- Devilshjoker
- Nobody123
- Athens2002
- Marple
- Jimmis18
- theodoraooo
- Theodora03
- Eri0611
- Αναστασία197
- SlimShady
- korlef
- aekaras 21
- Unboxholics
- tfghp
- george777
- DeWiN
- ggl
- Georgekk
- Manolo165
- angies
- PanMoonlight
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.