eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Ναι αλλά αυτοί οι ρεμπεσκέδες αποτελούν μια αμελητέα μειονότητα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε με αυτούς. Καλά δεν τα λέω και εγώ; Μπορώ να έχω τα 5 ευρώ μου τώρα;Υπάρχουν διάφορα θέματα που μπορεί να καθυστερήσουν τις σπουδές.
Αυτό που δεν συμφωνώ όμως είναι παιδιά να κάθονται να πίνουν καφέ στο κυλικείο όλο το πρωί, να τους νοιάζει παραπάνω η παράταξη τους από το αντικείμενο των σπουδών, να κλείνουν την σχολή κάθε τρεις και λίγο, να προσπαθούν ελάχιστα και στο τέλος να κλαίγονται.
Δεν είμαι υπέρ του ν+2 καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι κάποιος να μην μπορέσει να τελειώσει ούτε σε ν+2 αλλά ούτε σε 2ν, ωστόσο μερικοί αξίζουν να πάρουν πόδι από το πανεπιστήμιο γιατί μόνο να το υποβαθμίζουν μπορούν και να του δημιουργούν προβλήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε κάθε άλλη περίπτωση κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει δικαιολόγηση γιατί ο μέσος φοιτητής να χρειαστεί 6+ χρόνια να τελειώσει τις σπουδές του.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Από αυτούς τους 35 ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ είναι από τη Λαμία και πάνω (ο Κουράκης που γεννήθηκε Θεσσαλονίκη)...ούτε Μακεδόνας, ούτε Θρακιώτης ούτε τίποτα, καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει με τα γεωπολιτικά αυτά ζητήματα!

Επίσης, ο Μ.Ο. ηλικίας αυτών των 40 (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ του Τσίπρα) είναι ΕΞΗΝΤΑ (60) έτη!
Ωραία "ανανέωση" δε μπορώ να πω...
Τέλος, από αυτούς τους 40 το 80% ήταν ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ (μόνο μερικοί δικηγόροι με δικά τους γραφεία "ξέφυγαν") αλλά θα μου πεις αυτό είναι "πταίσμα" μπροστά σε όλα τ' άλλα...
Περαστικά σας είπαμε;

Εύχομαι να πληρώσει ο Ελληνικός λαός όσο πιο ακριβά γίνεται την επιπολαιότητα του, του αξίζει...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύχομαι να πληρώσει ο Ελληνικός λαός όσο πιο ακριβά γίνεται την επιπολαιότητα του, του αξίζει...
Εγώ φοβάμαι ότι και να πληρώσει, δε θα μάθει. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Μόνο στην τύχη είναι να ελπίζεις πλέον σε αυτή τη χώρα...

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.nature.com/news/new-greek-government-raises-hopes-for-science-1.16804
(sorry Dias,αλλα τι να κανω να μην το βαλω ;

edit προσωπικα θα προσθετα πως ανελαβε και ο μπαλτας το παιδειας,αλλα καθηγητης φιλοσοφιας λεει των επιστημων στην ΣΕΜΦΕ στο τομεα της σχολης ανθρωπιστικων και κοινωνικων επιστημων.
Dias
Επιφανές μέλος

Από πάνω σαν λεμόνι
από κάτω σαν κεράσι
από πίσω σαν αχλάδι
Τι είναι;

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Δε μου λες εσύ στη δουλειά τους συναδέλφους σου τους αξιολογείς από το πόσο χρονών είναι και πού κατάγονται ή εκ του αποτελέσματος;
Οι μηχανικοί με τα χρόνια γίνονται καλύτεροι...οι πολιτικοί όχι!

Κι εννοείται πως παίζει ρόλο ΚΑΙ ο τόπος καταγωγής τους (γιατί ο καθένας ξέρει τα προβλήματα του καλύτερα και αναλόγως πράττει) ΚΑΙ το εργασιακό τους παρελθόν...καθηγητές πανεπιστημίων, καρεκλοκένταυρους του δημοσίου (βλέπε Σπίρτζης) και "επαγγελματίες πολιτικούς" που δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή τους και το μόνο που ξέρουν ως επάγγελμα είναι να λαϊκίζουν και να τάζουν στα κανάλια ΔΕΝ θέλουμε, θέλουμε ανθρώπους που έχουν δουλέψει έξω στον εργασιακό στοίβο και ξέρουν τα προβλήματα του εκάστοτε κλάδου ώστε να τα επιλύσουν...
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο τύμβος της Αμφίπολης πάει να "θαφτεί", τα πομάκια και τα μέλη της γνωστής οργάνωσης έχουν σχεδόν καταλάβει όλη τη Θράκη κι ο άλλος πετάει αετό...αλλά θα μου πεις τι σε νοιάζει εσένα από εκεί που είσαι σου φαίνονται πολύ μακρινά όλα αυτά!

Εγώ φοβάμαι ότι και να πληρώσει, δε θα μάθει. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Μόνο στην τύχη είναι να ελπίζεις πλέον σε αυτή τη χώρα...![]()
Γι' αυτό λέω και ξαναλέω στα νέα παιδιά εδώ μέσα κι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου ότι η μόνη λύση είναι η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, αυτή η χώρα είναι lost cause...
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Είναι αυτός/ή που όταν έβρεχε καλό γούστο κράταγε μεγάλη ομπρέλαΈνα αίνιγμα:
Από πάνω σαν λεμόνι
από κάτω σαν κεράσι
από πίσω σαν αχλάδι
Τι είναι;

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

οσα γκολ και να βαζεις πριν ξεκινησει το ματς,δεν μετρουν
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Μια απ' τις σημαντικότερες πηγές "εσόδων" που προσδοκά η νέα κυβέρνηση είναι οι μεγάλοι φοροφυγάδες!

Ένας από τους 5 μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου είναι η γνωστή εταιρία "Πειραϊκή Πατραϊκή" η οποία έχει πολλές δεκαετίες που έκλεισε και από την οποία δεν πρόκειται ρεαλιστικά να εισπραχθεί ποτέ τίποτα...οι περισσότεροι οφειλέτες βέβαια σ' αυτή τη λίστα τέτοιοι είναι αλλά δε μας πειράζει, "στα χαρτιά" έχουμε λαμβάνειν οπότε μπορούμε να λαϊκίζουμε και να τάζουμε αβέρτα!

ΟΜΩΣ δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Από την Πειραϊκή Πατραϊκή αυτή τη στιγμή είναι εν ζωή η κόρη ενός εκ των τότε μεγαλομετόχων της...ποια είναι αυτή;;;
Η γυναίκα του Βαρουφάκη!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Υ.Γ. Να ξαναπούμε "περαστικά" ή χορτάσατε;
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να δούμε και κάτι άλλο...
Μια απ' τις σημαντικότερες πηγές "εσόδων" που προσδοκά η νέα κυβέρνηση είναι οι μεγάλοι φοροφυγάδες!
Ένας από τους 5 μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου είναι η γνωστή εταιρία "Πειραϊκή Πατραϊκή" η οποία έχει πολλές δεκαετίες που έκλεισε και από την οποία δεν πρόκειται ρεαλιστικά να εισπραχθεί ποτέ τίποτα...οι περισσότεροι οφειλέτες βέβαια σ' αυτή τη λίστα τέτοιοι είναι αλλά δε μας πειράζει, "στα χαρτιά" έχουμε λαμβάνειν οπότε μπορούμε να λαϊκίζουμε και να τάζουμε αβέρτα!
Από την Πειραϊκή Πατραϊκή αυτή τη στιγμή είναι εν ζωή η κόρη ενός εκ των τότε μεγαλομετόχων της...ποια είναι αυτή;;;
Καμια πηγη παιζει ή να 'χαμε να λεγαμε;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να δούμε και κάτι άλλο...
Βασικα, η πειραικη-πατραικη ειχε κρατικοποιηθει επι πασοκ(μεγαλε Αντρεα), οποτε δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι η η γυναικα του Βαρουφακη(που οντως ηταν ιδιοκτησια της οικογενειας της) χρωσταει αυτα τα χρηματα.Αφου κρατικοποιηθηκε, μετα απο χρονια εκλεισε.
https://el.wikipedia.org/wiki/Πειραϊκή-Πατραϊκή_(βιομηχανία)
Επισης, ψαχνοντας τους μεγαλυτερους οφειλετες του δημοσιου, βρηκα αυτο https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112805688
Στο τοπ 5 της λιστας, σιγουρα δεν υπαρχει το ονομα της οικογενειας Στρατου(οπως λεγεται η γυναικα του Βαρουφακη).Και με μια προχειρη ματια ουτε στο τοπ100.
Οποτε, μαλλον ειναι φεηκ η ειδηση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.