argy
Νεοφερμένο μέλος
Η argy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

16-03-22

00:34
Καλησπέρα. Γνώμη για νομική; Και τι πιστεύετε ότι θς πέσει γνωστό φέτος ;
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

16-03-22

00:57
Καλή σχολή. 11
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

16-03-22

01:44
Καλησπέρα. Γνώμη για νομική; Και τι πιστεύετε ότι θς πέσει γνωστό φέτος ;
Το μισό φόρουμ είναι γι' αυτή την επιστήμη.

xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

16-03-22

15:15
Αν το βλεπετε κυριοι της επιτροπης, παρακαλω, βαλτε το ζωον πολιτικο η στωικους... Πορ φαβορ..
argy
Νεοφερμένο μέλος
Η argy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

16-03-22

16:03
Χααχαχα ωραια είναι αλλά για να ειμαι ειλικρινης προτιμώ ΗθικαΑν το βλεπετε κυριοι της επιτροπης, παρακαλω, βαλτε το ζωον πολιτικο η στωικους... Πορ φαβορ..
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

16-03-22

17:04
Όχι, είναι αιδία. Γενικότερα ο Αριστοτέλης είναι χάλια. Ο Πλάτων είναι πολύ καλύτερος κατά εμέ.Χααχαχα ωραια είναι αλλά για να ειμαι ειλικρινης προτιμώ Ηθικα
argy
Νεοφερμένο μέλος

16-03-22

17:28
Αλ'ήθεια; Εμένα νομιζω ο Αριστοτελης με εκανε και να αγαπησω γνωστο. Πλατωνας με μπερδευει λίγο . Στωικοι ό,τι καλύτερο
Όχι, είναι αιδία. Γενικότερα ο Αριστοτέλης είναι χάλια. Ο Πλάτων είναι πολύ καλύτερος κατά εμέ.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-03-22

17:32
Εγώ δεν καταλαβαίνω τον Αριστοτέλη. Τα κείμενά του μου φαίνονται περίεργα. Ο Πλάτων είναι πολύ ευκολότερος, μακάρι να βάζαν Πολιτεία(δεν νομίζω)Αλ'ήθεια; Εμένα νομιζω ο Αριστοτελης με εκανε και να αγαπησω γνωστο. Πλατωνας με μπερδευει λίγο . Στωικοι ό,τι καλύτερο
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

17-03-22

15:37
Η ένταξη της τελευταίας θεματικής ενότητα στην ύλη του γνωστού είναι άτοπη. 15+ ενότητες τοποθετούν ολιστικά την 'πόλιν' στο επίκεντρο της ανθρώπινης ζωής, πραγματεύονται την σημασία της ανθρώπινης ευδαιμονίας με στόχο την ευδαιμονία του συνόλου και την πάταξη του ατομοκεντρικού και ωφελιμιστικού τρόπου ζωής, ενώ ο στωικισμός τοποθετείται στην δύση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και κόσμου, όπου η έννοια της πόλεως-κράτους παύει να υφίσταται και ο κοσμοπολιτισμός/διεθνισμός αναδύεται. Μπορώ να φανταστώ οι στωικοί να χρησιμοποιούνται μονάχα ως κάποιο παράλληλο, ενδεχομένως αν πέσει κάποια ενότητα πολιτικών/ηθικών, προς αντιπαραβολή
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα.

17-03-22

22:18
Αν και άσχετο με το θέμα, ψηφίζω Πλάτωνα. Πιο αναλυτικός που αποφεύγει να καταλήξει με ευκολία σε συμπεράσματα. Ο Αριστοτέλης από την άλλη είναι πιο επιφανειακός και καταλήγει με μεγαλύτερη αυθαιρεσία σε συμπεράσματα. Επίσης ο Πλάτων είναι πιο ολοκληρωμένος ως προσωπικότητα. Μαθηματικό μυαλό αλλά συνάμα λογοτέχνης. Αντίθετα ο τρόπος γραφής του Αριστοτέλη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος

17-03-22

22:26
Ο Αριστοτέλης έχει 1000000 ασυνταξίες που δυσκολεύουν στην κατανόηση.Αν και άσχετο με το θέμα, ψηφίζω Πλάτωνα. Πιο αναλυτικός που αποφεύγει να καταλήξει με ευκολία σε συμπεράσματα. Ο Αριστοτέλης από την άλλη είναι πιο επιφανειακός και καταλήγει με μεγαλύτερη αυθαιρεσία σε συμπεράσματα. Επίσης ο Πλάτων είναι πιο ολοκληρωμένος ως προσωπικότητα. Μαθηματικό μυαλό αλλά συνάμα λογοτέχνης. Αντίθετα ο τρόπος γραφής του Αριστοτέλη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον.
argy
Νεοφερμένο μέλος

17-03-22

22:30
Δεν έχεις άδικο , είναι φοβερος ο λόγος του Πλάτωνα απλα σε εμένα ερχεται πιο ευκολος ο Αριστο. By the way είσαι φοιτητής νομικης;; Ποιο έτος και ποια η γνώμη σου αν επιτρέπεται .;; Ευχαριστω !Αν και άσχετο με το θέμα, ψηφίζω Πλάτωνα. Πιο αναλυτικός που αποφεύγει να καταλήξει με ευκολία σε συμπεράσματα. Ο Αριστοτέλης από την άλλη είναι πιο επιφανειακός και καταλήγει με μεγαλύτερη αυθαιρεσία σε συμπεράσματα. Επίσης ο Πλάτων είναι πιο ολοκληρωμένος ως προσωπικότητα. Μαθηματικό μυαλό αλλά συνάμα λογοτέχνης. Αντίθετα ο τρόπος γραφής του Αριστοτέλη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- thesecretfemme
- Nefeloula
- mhtsos-4
- athinoula
- argy
- Appolon
- xakounaamatata
- KingPoul
- tsiobieman
- SlimShady
- Joji
- George9989
- korlef
- Nala
- constansn
- New member
- angies
- Giii
- Ksenia. Ksenia77
- jims
- Johnman97
- margik
- nimbus
- Ryuzaki
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- panagiotis23
- Pharmacist01
- TakSimeon
- Dr. Gl. Luminous
- Viedo
- Αναστασία197
- snowy
- Marple
- Ameliak
- Panagiotis849
- Georgekk
- louminis
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.