NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα.

18-12-09

18:59
αφήστε σήμερα πήραμε βαθμούς και εωώ σε όλα πήρα 18-19-17 στην Ο.Ο. πήρα 16
και στο μαθημα της είχα γράψει 18 και ήμουν καλός στην τάξη ( αλλά εντάξει το έκανε και σε όλη την τάξη που σημαίνει οτι δεν έχει μαζί μου προμπ αλλά γενικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dk13
Δραστήριο μέλος
Ο dk13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 508 μηνύματα.

20-12-09

20:54
μαλλον...τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamy girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η dreamy girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 140 μηνύματα.

28-12-09

18:23
Δεν ξερω,δεν εχω αποφασισει ακομη μεχρι τοτε βλεπουμε.
Μαρια Σταμπουλη
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρια Σταμπουλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

05-01-10

14:10
τι εννοεις..........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...