Τι θα δηλώσουν οι φετινοί υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης [2011];

Τι θα δηλώσουν οι φετινοί υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης [2011];

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 53)
  • Νομική (πείτε πόλη)

Ψήφοι: 9 17,0%
  • Ψυχολογία (πείτε πόλη)

Ψήφοι: 5 9,4%
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης (πείτε πόλη)

Ψήφοι: 8 15,1%
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών (πείτε πόλη)

Ψήφοι: 2 3,8%
  • Φιλολογία (πείτε πόλη)

• Ιστορικό Αρχαιολογικό (πείτε πόλη)

• Στρατιωτικές Σχολές του 1ου πεδίου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στρατιωτικές Σχολές του 5ου πεδίου

Ψήφοι: 1 1,9%
  • Τμήμα ΤΕΙ του 3ου πεδίου (πείτε ποιο)

Ψήφοι: 6 11,3%
  • Άλλο (πείτε τι)

Ψήφοι: 16 30,2%
  • Δεν πηγαίνω Θεωρητική/Είμαι φοιτητής

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.286 μηνύματα.
Όσοι επιλέξατε θεωρητική κατεύθυνση τι σκέφτεστε να δηλώσετε ως πρώτη επιλογή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lefteris278

Νεοφερμένο μέλος

Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
ολοι διαβάζουν φαίνεται.... :P:P χαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ELISAVET

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
νομική και αθήνα,θεσσ-κη- κομοτηνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry98

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Χάρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 216 μηνύματα.
Στρατιωτική Νομική θα είναι η πρώτη μου επιλογή και μετά Νομική (κατά προτίμηση Θεσσαλονίκης)

ELISAVET

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
πολύ ενδιαφέρον~

Dalian

Περιβόητο μέλος

Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.822 μηνύματα.
Αγγλική Φιλολογία...

makis07

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο makis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
εγω παιδαγωγικη και κατα προτιμηση θεσσαλονικη ή αλλιως βολο,ρεθυμνο.βεβαια εχω και φιλολογικη ως δευτερη επιλογη.....

joann

Νεοφερμένο μέλος

Η joann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 103 μηνύματα.
αγγλικη φιλολογια αθηνα .. :P

εγω παιδαγωγικη και κατα προτιμηση θεσσαλονικη ή αλλιως βολο,ρεθυμνο.βεβαια εχω και φιλολογικη ως δευτερη επιλογη.....
κ αυτο μου αρεσει..:hmm:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Vanesa

Νεοφερμένο μέλος

Η Vanesa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 57 μηνύματα.
νομική! αθήνα-θεσ/νίκη-κομοτηνή :D

danai-elpida

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα.
Νομικη Αθηνας

aluteros

Νεοφερμένο μέλος

Ο σημαντικος αλλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TEI ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΒΑΣΗ: 868

Θα το προτιμησω. ετσι θα γλυτωσω κι απ το αγχος των εξετασεων. δαγκωτο λευκο!

p0p@k!

Νεοφερμένο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Τμήμα Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών

villy93

Νεοφερμένο μέλος

Η villy93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
γερμανικη φιλολογια αθηνα-θεσσαλονικη!

panagiotis_stav

Νεοφερμένο μέλος

Ο panagiotis_stav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης Θεσσαλονικης!

Miss Brightside

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.696 μηνύματα.
Κατα πασα πιθανοτητα λογοθεραπεια

Χριστιάννα ^^

Διάσημο μέλος

Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.571 μηνύματα.
1η επιλογή Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας. Μετά μάλλον Ιστορία της Τέχνης.

Hey Joy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα.

Diana Fire

Νεοφερμένο μέλος

Η Τίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 109 μηνύματα.
Νομική ως πρώτη επιλογή (κατα προτιμηση Θεσσαλονικη) και ως δευτερη Ψυχολογια.

Nadia_koutsouni

Νεοφερμένο μέλος

Η Nadia_koutsouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
καιιί εγώ αγγλική θέλω !! άσχετο αν θα τη πιάσω :):worry:

rarabylum

Νεοφερμένο μέλος

Η rarabylum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
γερμανικη φιλολογια αθηνα-θεσσαλονικη!

και εγω γερμανικη!αθηνα .. :)
καλη επιτυχια σ ευχομαι και καλο διαβασμα!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...