girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:07 Η girly14 έγραψε: #1 22-12-12 22:07 Αν ειχατε την ευκαιρια να αλλαξατε μονο ενα πραγμα πανω σας ποιο θα ηταν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #2 22-12-12 22:18 Τίποτα. Αποδέχομαι τον εαυτό μου με τα αρνητικά και τα θετικά του στοιχεία και δεν χρειάζεται να αλλάξω για κάνεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Η αδαμαντια52071: #3 22-12-12 22:22 Θα μειωνα λιγο τον εγωισμο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:42 Η Mάιρα έγραψε: #4 01-11-13 00:42 Τα πάντα. Αλλά πιο πολύ το σώμα μου και το να μιλάω χωρίς να κομπλάρω. Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς το σώμα με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή θα είναι εντάξει μετά από ένα μεγάλο -ίσως- χρονικό διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #5 01-11-13 00:48 Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ειχατε την ευκαιρια να αλλαξατε μονο ενα πραγμα πανω σας ποιο θα ηταν αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #2 22-12-12 22:18 Τίποτα. Αποδέχομαι τον εαυτό μου με τα αρνητικά και τα θετικά του στοιχεία και δεν χρειάζεται να αλλάξω για κάνεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Η αδαμαντια52071: #3 22-12-12 22:22 Θα μειωνα λιγο τον εγωισμο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:42 Η Mάιρα έγραψε: #4 01-11-13 00:42 Τα πάντα. Αλλά πιο πολύ το σώμα μου και το να μιλάω χωρίς να κομπλάρω. Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς το σώμα με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή θα είναι εντάξει μετά από ένα μεγάλο -ίσως- χρονικό διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #5 01-11-13 00:48 Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα. Αποδέχομαι τον εαυτό μου με τα αρνητικά και τα θετικά του στοιχεία και δεν χρειάζεται να αλλάξω για κάνεναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Η αδαμαντια52071: #3 22-12-12 22:22 Θα μειωνα λιγο τον εγωισμο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:42 Η Mάιρα έγραψε: #4 01-11-13 00:42 Τα πάντα. Αλλά πιο πολύ το σώμα μου και το να μιλάω χωρίς να κομπλάρω. Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς το σώμα με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή θα είναι εντάξει μετά από ένα μεγάλο -ίσως- χρονικό διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #5 01-11-13 00:48 Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μειωνα λιγο τον εγωισμο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:42 Η Mάιρα έγραψε: #4 01-11-13 00:42 Τα πάντα. Αλλά πιο πολύ το σώμα μου και το να μιλάω χωρίς να κομπλάρω. Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς το σώμα με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή θα είναι εντάξει μετά από ένα μεγάλο -ίσως- χρονικό διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #5 01-11-13 00:48 Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πάντα. Αλλά πιο πολύ το σώμα μου και το να μιλάω χωρίς να κομπλάρω. Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς το σώμα με λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή θα είναι εντάξει μετά από ένα μεγάλο -ίσως- χρονικό διάστημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #5 01-11-13 00:48 Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, γιατί εντοπίζουμε ατέλειες εκεί που δεν υπάρχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2013 στις 00:53 Ο Sail Beg έγραψε: #6 01-11-13 00:53 Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ευχομουν να μην ανελυα και σκεφτομουν τοσο πολυ ορισμενα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:43 Ο Ήρωνας έγραψε: #7 02-11-13 11:43 Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τιποτα, ειμαι γαματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgeRtr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GeorgeRtr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:45 Ο GeorgeRtr: #8 02-11-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ήρωνας: Τιποτα, ειμαι γαματος Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου γαμάτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ήρωνας Νεοφερμένο μέλος Ο Ήρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 11:54 Ο Ήρωνας έγραψε: #9 02-11-13 11:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeRtr: Μπράβο σου γαμάτε. Click για ανάπτυξη... ΑΧ ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakithess Νεοφερμένο μέλος Η marakithess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2013 στις 12:07 Η marakithess: #10 02-11-13 12:07 χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμ....θα ηθελα να ημουν λιγοτερο ευαισθητη και να μην με ενοιαζαν τοσο πολυ οι γνωμες των αλλων.. Ξερω οτι εχω αρκετα πραγματα που θα επρεπε να αλαξω εξωτερικα αλλα πιστευω πως ο ψυχικος κοσμος του ανθρωπου εινι αυτος που μεταει..αυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 15 Απριλίου 2014 στις 23:49 Η iwalkinamaze: #11 15-04-14 23:49 Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:07 Η edweimaste: #12 16-04-14 00:07 Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι να μην τα παρατούσα με τη πρώτη δυσκολία και να μην απογοητευόμουν τόσο γρήγορα, να μην έβγαζα γρήγορα συμπεράσματα... και κυρίως να άλλαζα τα ανεβοκατεβάσματα που έχω στη συμπεριφορά μου και στα κέφια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:08 Ο thomas l.: #13 16-04-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Χμ.Μολις συνειδητοποιησα οτι θα αλλαζα σχεδον τα παντα μεσα εξω και ειναι πολυ λυπητερο :/ Click για ανάπτυξη... μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwalkinamaze Εκκολαπτόμενο μέλος Η iwalkinamaze αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:13 Η iwalkinamaze: #14 16-04-14 00:13 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: μήπως έχεις απλά χαμηλή αυτοεκτίμηση; και δε χρειάζεται να αλλάξεις τόσα δε το λέω για να σε προσβαλω φιλικα πάντα ον τοπικ να βελτιώσω λίγο την αυτοπεποίθηση μου Click για ανάπτυξη... Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:17 Ο thomas l.: #15 16-04-14 00:17 Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iwalkinamaze: Eνταξει δεν πιστευω οτι ειμαι ασχημη/σκατοψυχη η δεν ξερω και γω τι,αλλα θα αλλαζα τα παντα εστω και λιγο.Aπο τοτε που μπηκα στην εφηβεια εχω οντως χαμηλη αυτοεκτιμιση,ομως νομιζα οτι τελευταια το ειχα διορθωσει αρκετα.Oh well Click για ανάπτυξη... αφού λες ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 00:26 Ο nPb έγραψε: #16 16-04-14 00:26 Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προσπαθούσα να φορούσα τη "στολή" του Γήινου ανθρώπου ως σημείο αλλαγής του εαυτού μου! Δεν κολλάω με τον πλανήτη Ελλάδα σε πολλά θέματα. Ενώ η αυτοπεποίθησή μου είναι μια χαρά, δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά καθημερινά κοινωνικά ευτράπελα σε ανθρώπινες συμπεριφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherchez Νεοφερμένο μέλος Ο Cherchez αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 02:19 Ο Cherchez έγραψε: #17 16-04-14 02:19 Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ειχα τ κουραγιο ν ληστεψω μια τραπεζα ,να αγορασω ενα ξυλινο σπιτι σε ενα βουνο και ν παρω την κιθαρα μ και ν μεινω εκει : p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quintana Εκκολαπτόμενο μέλος Ο quintana δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 281 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 11:09 Ο quintana έγραψε: #18 16-04-14 11:09 θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ειχα το θαρρος να τα ζητησω απο τη νεκταρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:14 Ο damn έγραψε: #19 16-04-14 12:14 να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να επαιρνα θαρρος να προσεγγισω την αναστασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.846 μηνύματα. 16 Απριλίου 2014 στις 12:32 Ο Dias έγραψε: #20 16-04-14 12:32 Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το ηλίθιο παντελόνι φόρμας που φόρεσα και του έχει κοπεί το λάστιχο και όλο μου πέφτει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.