Τι γνώμη έχετε για τις ασκήσεις των διακοπών;

Παντα δυστυχως τις ασκησεις τις εκανα το τελευταιο βραδυ πριν αρχισουμε παλι η το πρωι της επομενης μερας. Αν και καθε φορα εβαζα στοχο οτι απο τις 2 πρωτες μερες θα εχω ξεμπερδεψει με τα παντα, ποτε δεν το καταφερνα
Ναι γιατί πάντα λες καλά άστο θα τα κάνω αύριο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Η τάση αυτή που περιγράφει η φιλόσοφος, οφείλεται επειδή δεν γίνεται το μάθημα όπως πρέπει όλη τη χρονιά, οι μαθητές δεν διαβάζουν όπως πρέπει έτσι ώστε τις ημέρες των διακοπών να κάνουν πραγματικά διακοπές. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πάντως, δεν φταίνε μόνο οι καθηγητές. Αλλά γενικά είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής. Κλασικό παράδειγμα, το "αναπαραγόμενο" άγχος στο φόρουμ με τις πανελλήνιες όλο το 24ωρο. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά: να ξυπνούν και να κοιμούνται οι μαθητές με τις πανελλήνιες στο μυαλό τους, λες και η ζωή είναι μόνο πανελλήνιες.
Δεν είναι πάντα το γεγονός ότι κοπροσκυλιάζουν τον υπόλοιπο χρόνο οι καθηγητές. Εμείς φερ'είπειν φέτος που ζοριστήκαμε (και θα ζοριστούμε κι'άλλο δηλαδή) να βγάλουμε την ύλη,οι περισσότερες ασκήσεις είναι προκειμένου να διαβάσουμε κάτι παραπάνω μόνοι μας και να κερδίσουν χρόνο οι καθηγητές για να βγει η ύλη. Δεν φταίνε οι καθηγητές εάν οι τύποι του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και όσοι καθορίζουν την ύλη ζουν στην ουτοπία.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Οι διακοπές είναι για ξεκούραση,αλλιώς δεν θα ήταν διακοπές.Αλλά βέβαια ο καθένας σε αυτές τις 15 μέρες μπορεί να διαβάσει ότι θέλει-και αν θέλει-να καλύψει κενά που έχει σε κάποια μαθήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 
Φυσικα και οχι!
Τισ διακοπες πρεπει να ξεκουραζομαστε και να κανουμε οτι θελουμε !
Απο εκει και περα ο καθενας διαβαζει/κανει επαναληψεις μονος του !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back
Top