shezza94 Νεοφερμένο μέλος Ο shezza94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:18 Ο shezza94 έγραψε: #1 25-02-23 19:18 Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια βοηθήματα γ λυκείου παραλληλα με του φροντιστηρίου για εξτρα πρακτις ας πουμε αλλά έχω κολλήσει. Φυσικη είμαι μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σπύρου Σαββαλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά χαχαχα. Έχει κανείς να προτείνει τπτ γιατί να τα πάρω όλα βγαίνει κάπως ακριβό. Θενκς εκ των προτέρων! Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:59 Ο Guest 302501: #2 25-02-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από shezza94: Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια βοηθήματα γ λυκείου παραλληλα με του φροντιστηρίου για εξτρα πρακτις ας πουμε αλλά έχω κολλήσει. Φυσικη είμαι μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σπύρου Σαββαλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά χαχαχα. Έχει κανείς να προτείνει τπτ γιατί να τα πάρω όλα βγαίνει κάπως ακριβό. Θενκς εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Όσοι συμμαθητές μου είναι θετική έχουν ένα του Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου από τις εκδόσεις Σαββάλας, που γράφει κρούσεις - ταλαντώσεις και λένε πως είναι πολύ καλό Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.660 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 22:52 Ο Scandal έγραψε: #3 25-02-23 22:52 Κι εγώ Μάθιουδακη Παναγιωτακοπουλο είχα πριν... 16 χρόνια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. Salomon Jonas BlueMaffin Vera Asterias54 ssalex Panatha mono Basiliki.kiki BillyTheKid shezza94 spring day marioushi Scandal tsiobieman το κοριτσι του μαη kiyoshi lepipini Abiogenesis eirinipap constansn fmarulezkd Alexecon1991 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια βοηθήματα γ λυκείου παραλληλα με του φροντιστηρίου για εξτρα πρακτις ας πουμε αλλά έχω κολλήσει. Φυσικη είμαι μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σπύρου Σαββαλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά χαχαχα. Έχει κανείς να προτείνει τπτ γιατί να τα πάρω όλα βγαίνει κάπως ακριβό. Θενκς εκ των προτέρων!
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:59 Ο Guest 302501: #2 25-02-23 19:59 Αρχική Δημοσίευση από shezza94: Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια βοηθήματα γ λυκείου παραλληλα με του φροντιστηρίου για εξτρα πρακτις ας πουμε αλλά έχω κολλήσει. Φυσικη είμαι μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σπύρου Σαββαλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά χαχαχα. Έχει κανείς να προτείνει τπτ γιατί να τα πάρω όλα βγαίνει κάπως ακριβό. Θενκς εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Όσοι συμμαθητές μου είναι θετική έχουν ένα του Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου από τις εκδόσεις Σαββάλας, που γράφει κρούσεις - ταλαντώσεις και λένε πως είναι πολύ καλό Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.660 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 22:52 Ο Scandal έγραψε: #3 25-02-23 22:52 Κι εγώ Μάθιουδακη Παναγιωτακοπουλο είχα πριν... 16 χρόνια Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από shezza94: Γεια σας παιδιά! Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποια βοηθήματα γ λυκείου παραλληλα με του φροντιστηρίου για εξτρα πρακτις ας πουμε αλλά έχω κολλήσει. Φυσικη είμαι μεταξύ Παναγιωτακόπουλου και Σπύρου Σαββαλα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά χαχαχα. Έχει κανείς να προτείνει τπτ γιατί να τα πάρω όλα βγαίνει κάπως ακριβό. Θενκς εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Όσοι συμμαθητές μου είναι θετική έχουν ένα του Μαθιουδάκη και Παναγιωτακόπουλου από τις εκδόσεις Σαββάλας, που γράφει κρούσεις - ταλαντώσεις και λένε πως είναι πολύ καλό
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.660 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 22:52 Ο Scandal έγραψε: #3 25-02-23 22:52 Κι εγώ Μάθιουδακη Παναγιωτακοπουλο είχα πριν... 16 χρόνια