Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 09:53 Ο Antpal έγραψε: #701 17-07-13 09:53 19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 11:34 Ο Dr.Quantum: #702 17-07-13 11:34 Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 11:45 Ο SteliosIoa: #703 17-07-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr.Quantum: Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... το οτι εισαι καλος μαθητης δεν αρκει παντα πιστεψε με και για μενα αυτα λεγανε και δεν τα πηγα οπως θα ηθελα... δες στο σχολειο αν δουν οτι προσπαθεις εστω και λιγο θα σου βαλουν βαθμο...δηλαδη στα γενικης σηκωσε και καμια δυο φορες το χερι σου και διαβασε να γραψεις στα διαγωνισματα...κατα βαση σου βαζουν +2 απο το βαθμο του διαγωνισματος οποτε ενα 17-18 να γραφεις εισαι οκ ...και επισης βοηθανε στην Γ λυκειου γιατι ξερουν τι περναμε και μας συμπονουν ( οσο παραξενο και αν φαινεται εμας οι καθηγητες μας τελευταια βδομαδα πριν τις πανελληνιες ειχαν περισσοτερο αγχος απο μας ) επισης μην κανεις το λαθος να διαβαζεις κατευθυνση στις ωρες της γενικης παιδειας χωρις να παρεις αδεια απο τον καθηγητη σου γιατι θα σε τσουξει μετα στο τετραμηνο...οσο παραξενο και αν φαινεται νιωθουν κομπλεξικα με τα μαθηματα της γενικης γιατι κανεις δεν τους προσεχει! οποτε ρωτα τους πρωτα (συγκεκριμενα μια συμμαθητρια μου πηρε 17 στα αγγλικα μονο και μονο επειδη διαβαζε κατευθυνση στα αγγλικα) ολα καλα θα πανε με μετριους βαθμους στις πανελληνιες εβγαλα 18,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:04 Η blue_butterfly: #704 17-07-13 12:04 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:09 Η _catalonia_: #705 17-07-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
19,7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 11:34 Ο Dr.Quantum: #702 17-07-13 11:34 Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 11:45 Ο SteliosIoa: #703 17-07-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr.Quantum: Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... το οτι εισαι καλος μαθητης δεν αρκει παντα πιστεψε με και για μενα αυτα λεγανε και δεν τα πηγα οπως θα ηθελα... δες στο σχολειο αν δουν οτι προσπαθεις εστω και λιγο θα σου βαλουν βαθμο...δηλαδη στα γενικης σηκωσε και καμια δυο φορες το χερι σου και διαβασε να γραψεις στα διαγωνισματα...κατα βαση σου βαζουν +2 απο το βαθμο του διαγωνισματος οποτε ενα 17-18 να γραφεις εισαι οκ ...και επισης βοηθανε στην Γ λυκειου γιατι ξερουν τι περναμε και μας συμπονουν ( οσο παραξενο και αν φαινεται εμας οι καθηγητες μας τελευταια βδομαδα πριν τις πανελληνιες ειχαν περισσοτερο αγχος απο μας ) επισης μην κανεις το λαθος να διαβαζεις κατευθυνση στις ωρες της γενικης παιδειας χωρις να παρεις αδεια απο τον καθηγητη σου γιατι θα σε τσουξει μετα στο τετραμηνο...οσο παραξενο και αν φαινεται νιωθουν κομπλεξικα με τα μαθηματα της γενικης γιατι κανεις δεν τους προσεχει! οποτε ρωτα τους πρωτα (συγκεκριμενα μια συμμαθητρια μου πηρε 17 στα αγγλικα μονο και μονο επειδη διαβαζε κατευθυνση στα αγγλικα) ολα καλα θα πανε με μετριους βαθμους στις πανελληνιες εβγαλα 18,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:04 Η blue_butterfly: #704 17-07-13 12:04 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:09 Η _catalonia_: #705 17-07-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 11:45 Ο SteliosIoa: #703 17-07-13 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Dr.Quantum: Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... το οτι εισαι καλος μαθητης δεν αρκει παντα πιστεψε με και για μενα αυτα λεγανε και δεν τα πηγα οπως θα ηθελα... δες στο σχολειο αν δουν οτι προσπαθεις εστω και λιγο θα σου βαλουν βαθμο...δηλαδη στα γενικης σηκωσε και καμια δυο φορες το χερι σου και διαβασε να γραψεις στα διαγωνισματα...κατα βαση σου βαζουν +2 απο το βαθμο του διαγωνισματος οποτε ενα 17-18 να γραφεις εισαι οκ ...και επισης βοηθανε στην Γ λυκειου γιατι ξερουν τι περναμε και μας συμπονουν ( οσο παραξενο και αν φαινεται εμας οι καθηγητες μας τελευταια βδομαδα πριν τις πανελληνιες ειχαν περισσοτερο αγχος απο μας ) επισης μην κανεις το λαθος να διαβαζεις κατευθυνση στις ωρες της γενικης παιδειας χωρις να παρεις αδεια απο τον καθηγητη σου γιατι θα σε τσουξει μετα στο τετραμηνο...οσο παραξενο και αν φαινεται νιωθουν κομπλεξικα με τα μαθηματα της γενικης γιατι κανεις δεν τους προσεχει! οποτε ρωτα τους πρωτα (συγκεκριμενα μια συμμαθητρια μου πηρε 17 στα αγγλικα μονο και μονο επειδη διαβαζε κατευθυνση στα αγγλικα) ολα καλα θα πανε με μετριους βαθμους στις πανελληνιες εβγαλα 18,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:04 Η blue_butterfly: #704 17-07-13 12:04 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:09 Η _catalonia_: #705 17-07-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Quantum: Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα απολυτήριο ας πούμε με 16,5 και πάνω με πανελλήνιες;Είμαι αρκετά καλός μαθητής και όλοι μου λένε ότι θα γράψω,άλλα έχω χ$στεί πάνω μου με αυτά που είδα φέτος και θέλω να είμαι σίγουρος. Click για ανάπτυξη... το οτι εισαι καλος μαθητης δεν αρκει παντα πιστεψε με και για μενα αυτα λεγανε και δεν τα πηγα οπως θα ηθελα... δες στο σχολειο αν δουν οτι προσπαθεις εστω και λιγο θα σου βαλουν βαθμο...δηλαδη στα γενικης σηκωσε και καμια δυο φορες το χερι σου και διαβασε να γραψεις στα διαγωνισματα...κατα βαση σου βαζουν +2 απο το βαθμο του διαγωνισματος οποτε ενα 17-18 να γραφεις εισαι οκ ...και επισης βοηθανε στην Γ λυκειου γιατι ξερουν τι περναμε και μας συμπονουν ( οσο παραξενο και αν φαινεται εμας οι καθηγητες μας τελευταια βδομαδα πριν τις πανελληνιες ειχαν περισσοτερο αγχος απο μας ) επισης μην κανεις το λαθος να διαβαζεις κατευθυνση στις ωρες της γενικης παιδειας χωρις να παρεις αδεια απο τον καθηγητη σου γιατι θα σε τσουξει μετα στο τετραμηνο...οσο παραξενο και αν φαινεται νιωθουν κομπλεξικα με τα μαθηματα της γενικης γιατι κανεις δεν τους προσεχει! οποτε ρωτα τους πρωτα (συγκεκριμενα μια συμμαθητρια μου πηρε 17 στα αγγλικα μονο και μονο επειδη διαβαζε κατευθυνση στα αγγλικα) ολα καλα θα πανε με μετριους βαθμους στις πανελληνιες εβγαλα 18,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:04 Η blue_butterfly: #704 17-07-13 12:04 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:09 Η _catalonia_: #705 17-07-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:09 Η _catalonia_: #705 17-07-13 12:09 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: 17,5. Με διέλυσαν οι Πανελλήνιες και 1-2 στις ενδοσχολικές. Ντάξει, καλά είναι. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:16 Ο SteliosIoa: #706 17-07-13 12:16 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:20 Η _catalonia_: #707 17-07-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SteliosIoa: ΝΑΙΙΙΙΙΙ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! Click για ανάπτυξη... Ε ναι ρε!! Καθομαστε και εμεις 1,5 μηνα μετα και ασχολουμαστε με τις ενδοσχολικες!(Αντε με τις πανελληνιες περιμενουμε και τις βασεις,ειμαστε δικαιολογημενοι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:24 Ο NikoTexXx: #708 17-07-13 12:24 Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catalonia: Πιστεψε με εχω δει και χειροτερα,να γραφουν παιδια καλα σε πανελληνιες και να τους ριχνουν τα ενδοσχολικα! Παντως εδω που τα λεμε στο δικο μας το σχολειο δεν βοηθησαν και πολυ οι καθηγητες (ουτε σε θεμα βαθμων ουτε στις ενδοσχολικες). Αλλα τι καθομαστε και θυμομαστε τωρα ρε παιδια! Ετσι κ αλλιως τελος! Τουλαχιστον οσοι θα ξαναδωσουν δεν θα εχουν και το σχολειο μαζι! Click για ανάπτυξη... Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SteliosIoa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:29 Ο SteliosIoa: #709 17-07-13 12:29 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... καλα μη το λες μερικοι καθηγητες ειναι καθυστερημενοι...γραφαμε βιολογια γενικης και οταν συζητουσαμε τα θεματα μεταξυ μας τα παιδια που δωσανε πανελληνιες μας λεγανε οτι ηταν πιο δυσκολα απο τα δικα τους!! δηλαδη ελεος !!!αλλα ενταξει οι περισσοτεροι βαζουν οσα πιο λιγα γινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 12:34 Η _catalonia_: #710 17-07-13 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιουλίου 2013 xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: Οι ενδοσχολικες ριχνουν συνηθως αυτους που λενε σιγα στα @@ μου, που θα μου χρειαστει το απολυτηριο. Βαριουνται να διαβασουν 2/3 πραγματακια και παραδιδουν λευκες κολλες. Ο καθηγητης μετα πως να "βοηθησει" αυτον τον μαθητη, παρολο που εγραψε καλα στις πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Κοιταξε εγω πιστευω ειναι και θεμα καθηγητη. Ας πουμε εγω δεν ειμαι καθολου καλη ουτε στα μαθηματικα ουτε στη φυσικη. Στα μαθηματικα η καθηγητρια μας μας εβαλε σχεδον ολο το βιβλιο και δεν εδωσε ουτε μια,δυο ασκησεις για να ξερουμε τι περιπου να διαβασουμε.Αποτελεσμα:ξεσκιστηκα στο διαβασμα ενα ολοκληρο σκ για να γραψω 13.Αντιθετως στη φυσικη μας ειπε να διαβασουμε δυο κεφαλαια και οχι ολα απ'εξω προς θεου και γενικα εβαλα πραγματα που θα μπορουσαν να ανταποκριθουν και αδυναμοι μαθητες. Και φυσικα εδω με ελαχιστο διαβασμα εγραψα 19. Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να βοηθανε και λιγο οι καθηγητες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xsamarinas Νεοφερμένο μέλος Ο δε σας το λέω... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ευκαρπία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2013 στις 21:04 Ο xsamarinas: #711 19-07-13 21:04 19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
19,8 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:32 Η eirini9595: #712 25-09-13 22:32 17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
17,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.248 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:44 Ο chester20080: #713 25-09-13 22:44 19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
19,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασυμβιβαστος119 Νεοφερμένο μέλος Ο Ασυμβιβαστος119 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Ασυμβιβαστος119: #714 25-09-13 22:55 18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
18,6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:00 Ο timonierhs: #715 25-09-13 23:00 Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #716 12-02-14 00:17 18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
18 και 8/12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:22 Η Gate4 έγραψε: #717 12-02-14 00:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Οι βαθμοι στη γ λυκειου μπαινουν αβερτα και ολοι σχεδον βγαζουν στο απολυτηριο πανω απο 17 ενω το να βγαζει πλεον κανεις 19 και πανω δεν ειναι τιποτα. Στο γυμνασιο το ιδιο γινεται, οπως θυμαμαι που στη γ γυμνασιου απο τα 24 παιδια οι 15 ειχαν παρει επαινο , αφου οι καθηγητες μοιραζαν 20 αρια και 19αρια για να μην στενοχωρηθει κανενας Click για ανάπτυξη... Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:32 Ο thomas l.: #718 12-02-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Corfu kitty E.Z elevag chester20080 Panelladikologos eukleidhs1821 GabrielaM Markos SlimShady Ryuzaki Νομάρχης Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλά στην τρίτη λυκείου αν έκανες ησυχία μεσ την τάξη έπαιρνες στο χαλαρό 18+ από όλους. Ντάξυ το κάνουν και για να βοηθήσουν στην τρίτη τόσο για τον βαθμό απολυτηρίου όσο και για τους βαθμούς στις πανελλήνιες. Πάντως οι δικοί μας καθηγητές που μοιράζαν έτσι τα 20άρια δεν ήταν τόσο εποικείς στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου. Click για ανάπτυξη... σε εμας παλι δε εβαζαν 20αρια μονο σε 2-3 για να βγαλουν βαθμο σε ολους τους υπολοιπους θελανε να ασχοληθεις με το μαθημα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soichiro Yagami Νεοφερμένο μέλος Ο Soichiro Yagami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:37 Ο Soichiro Yagami: #719 12-02-14 00:37 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:43 Η Darkness έγραψε: #720 12-02-14 00:43 (μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(μιας που τα χω μπροστά μου) 15 Σχεδόν περήφανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.