physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2024 στις 21:39 Ο physicscrazy: #21 03-11-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Category:Private universities and colleges in Germany - Wikipedia en.wikipedia.org Category:Private universities in the United Kingdom - Wikipedia en.wikipedia.org Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως είπα, σε όλες τις χώρες υπάρχουν, εδώ κάποια παραδείγματα. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2024 στις 17:18 Ο nPb έγραψε: #22 20-12-24 17:18 Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο Paragontas7000: #23 21-12-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Click για ανάπτυξη... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:20 Ο nPb έγραψε: #24 21-12-24 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:34 Ο Paragontas7000: #25 21-12-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DioOsm Ilikntas apo370 AggelikiGr thecrazycretan Maynard ilal Totreno Corfu kitty giorgos5002 Frozensun Paragontas7000 Ryuzaki iiTzArismaltor_ Nala constansn tsiobieman GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous American Economist Bleach_enjoyer jYanniss physicscrazy BatGuin iminspain ioanna2007 Evenstar rseven Obi-Wan Kenobi back2967 theodle mitsss Alin22 Unboxholics fgk panaman art1gr EFAKIT bibliofagos D a f n i hirasawayui Calamis Scandal BiteTheDust ayahuasca97 charmander suaimhneas A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Category:Private universities and colleges in Germany - Wikipedia en.wikipedia.org Category:Private universities in the United Kingdom - Wikipedia en.wikipedia.org Click για ανάπτυξη... Ναι, όπως είπα, σε όλες τις χώρες υπάρχουν, εδώ κάποια παραδείγματα.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2024 στις 17:18 Ο nPb έγραψε: #22 20-12-24 17:18 Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο Paragontas7000: #23 21-12-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Click για ανάπτυξη... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:20 Ο nPb έγραψε: #24 21-12-24 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:34 Ο Paragontas7000: #25 21-12-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DioOsm Ilikntas apo370 AggelikiGr thecrazycretan Maynard ilal Totreno Corfu kitty giorgos5002 Frozensun Paragontas7000 Ryuzaki iiTzArismaltor_ Nala constansn tsiobieman GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous American Economist Bleach_enjoyer jYanniss physicscrazy BatGuin iminspain ioanna2007 Evenstar rseven Obi-Wan Kenobi back2967 theodle mitsss Alin22 Unboxholics fgk panaman art1gr EFAKIT bibliofagos D a f n i hirasawayui Calamis Scandal BiteTheDust ayahuasca97 charmander suaimhneas A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο Paragontas7000: #23 21-12-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Click για ανάπτυξη... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:20 Ο nPb έγραψε: #24 21-12-24 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:34 Ο Paragontas7000: #25 21-12-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DioOsm Ilikntas apo370 AggelikiGr thecrazycretan Maynard ilal Totreno Corfu kitty giorgos5002 Frozensun Paragontas7000 Ryuzaki iiTzArismaltor_ Nala constansn tsiobieman GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous American Economist Bleach_enjoyer jYanniss physicscrazy BatGuin iminspain ioanna2007 Evenstar rseven Obi-Wan Kenobi back2967 theodle mitsss Alin22 Unboxholics fgk panaman art1gr EFAKIT bibliofagos D a f n i hirasawayui Calamis Scandal BiteTheDust ayahuasca97 charmander suaimhneas A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες www.protothema.gr αγαπητέ @Paragontas7000 είδες; εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον Click για ανάπτυξη...
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:20 Ο nPb έγραψε: #24 21-12-24 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:34 Ο Paragontas7000: #25 21-12-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DioOsm Ilikntas apo370 AggelikiGr thecrazycretan Maynard ilal Totreno Corfu kitty giorgos5002 Frozensun Paragontas7000 Ryuzaki iiTzArismaltor_ Nala constansn tsiobieman GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous American Economist Bleach_enjoyer jYanniss physicscrazy BatGuin iminspain ioanna2007 Evenstar rseven Obi-Wan Kenobi back2967 theodle mitsss Alin22 Unboxholics fgk panaman art1gr EFAKIT bibliofagos D a f n i hirasawayui Calamis Scandal BiteTheDust ayahuasca97 charmander suaimhneas A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Click για ανάπτυξη... To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.286 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:34 Ο Paragontas7000: #25 21-12-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DioOsm Ilikntas apo370 AggelikiGr thecrazycretan Maynard ilal Totreno Corfu kitty giorgos5002 Frozensun Paragontas7000 Ryuzaki iiTzArismaltor_ Nala constansn tsiobieman GeorgePap2003 Dr. Gl. Luminous American Economist Bleach_enjoyer jYanniss physicscrazy BatGuin iminspain ioanna2007 Evenstar rseven Obi-Wan Kenobi back2967 theodle mitsss Alin22 Unboxholics fgk panaman art1gr EFAKIT bibliofagos D a f n i hirasawayui Calamis Scandal BiteTheDust ayahuasca97 charmander suaimhneas A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια. Click για ανάπτυξη... Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ?
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:35 Ο nPb έγραψε: #26 21-12-24 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι. Το κράτος έτρεχε σύσσωμο να προασπίσει τη δημοκρατία. Απο Δευτέρα βλέπουμε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:36 Ο American Economist: #27 21-12-24 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;;
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ? Click για ανάπτυξη... Πως να ξέρω;;