physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

03-11-24

21:39
Ναι, όπως είπα, σε όλες τις χώρες υπάρχουν, εδώ κάποια παραδείγματα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

20-12-24

17:18

Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια
Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνες
αγαπητέ @Paragontas7000 είδες;

θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

21-12-24

10:10
![]()
Λουκέτο βάζει ο Πιερρακάκης στο European Philosophy of Schools στον Πειραιά - Λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου που του είχε ανακληθεί η άδεια
Τι διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας - Ο ιδιοκτήτης του Ευρωπαϊκού Προτύπου που βρέθηκε να παρανομεί, έχει στενή συγγενική σχέση με τον ιδιοκτήτη του EPS στον Πειραιά ο οποίος επίσης δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εκπαίδευσης και η άδειά του ανακλήθηκε πριν από έξι μήνεςwww.protothema.gr
αγαπητέ @Paragontas7000 είδες;εδώ έχουμε πληθωρισμό ζήτησης και τσουπ ... το έκλεισε
θα έχουμε Κολλέγ...πανεπιστήμια από την Κύπρο, από τη Νικοσία μάλλον![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

21-12-24

10:20
To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

21-12-24

10:34
Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ?To αστείο είναι γιατί ποτέ δεν διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει στην Ολλανδία για παράδειγμα, όπου έχουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια.![]()
nPb
Επιφανές μέλος

21-12-24

10:35
Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ?
Eίχαμε το επώνυμο του τέως βασιλιά. Πέρασε η βδομάδα. Μη βιάζεσαι.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

21-12-24

10:36
Τωρα που ειπαμε για ιδιωτικα , χτιζεται κανα καμπους? Δεν εχω δει κατι εγω . @American Economist ξερεις τιποτα ρε συ?
Πως να ξέρω;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DioOsm
- Vasiliis
- apo370
- AggelikiGr
- thecrazycretan
- Maynard
- ilal
- Totreno
- Corfu kitty
- giorgos5002
- Frozensun
- Paragontas7000