billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Οχι, θα φανείς δειλός έτσι. Αφού σου άρεσε, πες στον φίλο σου να την καλέσει και την επόμενη φορά που θα βγείτε και δείξε της από κοντά ότι ενδιαφέρεσαι. Και ζήτα της και να βγείτε μόνοι σας.Σκεφτομαι να πω στον φιλο μου να της πει καμια κουβεντα οτι μου αρεσε να δω τι θα του πει. Η οχι ? Δεν την ξερω καθολου την κοπελα βεβαια εκτος απο αυτο και για αυτο το λογο δεν της εχω στειλει κατι εγω ακομα..
billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

18Τι ηλικία έχεις;![]()
Guest 468119
Επισκέπτης

billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Να της κανω καποιο react σε παλιο story που εχει αποθηκευσει και να καπως ετσι να της ζητησω να βγουμε η θα ειναι καπως και να περιμενω να ανεβασει κατι καινουριο ;![]()
Θα καρφωθείς εννοείται. Είναι σαν να της λες ότι με απασχόλησες σε σημείο να κάτσω να δω τα χαιλαιτς σου και σου έκανα και ριακτ για να δείξω το ενδιαφέρον μου.
billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

Θα καρφωθείς εννοείται. Είναι σαν να της λες ότι με απασχόλησες σε σημείο να κάτσω να δω τα χαιλαιτς σου και σου έκανα και ριακτ για να δείξω το ενδιαφέρον μου.
Γιατι εγω δεν θελω να ετσι κι αλλιως αργα η γρηγορα να το μαθει να δω πως θα παει ;

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Να της κανω καποιο react σε παλιο story που εχει αποθηκευσει
νομιζα αυτα γινονται μονο καταλαθος εν ωρα stalking και αν γλιτωσεις απο το heart attack που παθαινεις με την ατσουμπαλοτητα σου το βλεπεις λογικα και ψαχνεις πετρα να κρυφτεις ηλιος να μη σε βλεπει
δεν ειχα ιδεα οτι μπορει να λειτουργησει και ως εσκεμμενο πλανο
Guest 092312
Επισκέπτης

νομιζα αυτα γινονται μονο καταλαθος εν ωρα stalking
Sweet summer child...
Γενικά, ούτε να απαντήσεις σε παλιό στόρι, ούτε να περιμένεις να ανεβάσει κάτι καινούριο. Στείλε απλά. Ακόμα κι αν "καρφωθεις"...ε και;
billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

Sweet summer child...
Γενικά, ούτε να απαντήσεις σε παλιό στόρι, ούτε να περιμένεις να ανεβάσει κάτι καινούριο. Στείλε απλά. Ακόμα κι αν "καρφωθεις"...ε και;
Το σκεφτηκα απλα επειδη δεν την ξερω δεν ειναι λιγο cringe να στειλω γεια τι κανεις ετσι ;
Guest 092312
Επισκέπτης

Το σκεφτηκα απλα επειδη δεν την ξερω δεν ειναι λιγο cringe να στειλω γεια τι κανεις ετσι ;
Μπα. Πολύ χειροτερο να μην την ξερεις, να παρακολουθείς και να σχολιάζεις οσα ανεβάζει.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να μην στείλεις «γεια, τι κάνεις», αλλά να το συνοδεύσεις με κάτι που να φανερώνει και λίγο τις προθέσεις σου. Δεν πειράζει να είμαστε λίγο ανοικτοί με τα συναισθήματά μας - μην αρχίσεις τις ατάκες του μέσου greek lover, όπως θα έλεγαν και τα Ημισκούπμρια, όμως. :Ρ
Guest 209912
Επισκέπτης

νομιζα αυτα γινονται μονο καταλαθος εν ωρα stalking και αν γλιτωσεις απο το heart attack που παθαινεις με την ατσουμπαλοτητα σου το βλεπεις λογικα και ψαχνεις πετρα να κρυφτεις ηλιος να μη σε βλεπει
δεν ειχα ιδεα οτι μπορει να λειτουργησει και ως εσκεμμενο πλανο
Αν συμβεί αυτό τότε you just own it. Της στέλνεις και της λες "Τελικά άξιζε το stalking μου" και σχολιάζεις κάτι στη φωτό που έκανες καταλάθος like. Η ειλικρίνεια αφοπλίζει.
billyfs7
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.