angelXristos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena901126
Νεοφερμένο μέλος
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Κατω απο τη βαση ειχα σ ολα

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
παμε καλα σε αυτο τον κοσμο??
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος
α καλαααα τριτη λυκειου και σας εβαζε τεστ????
παμε καλα σε αυτο τον κοσμο??
Το να βαζει τεστ ο καθηγητης στα θρησκευτικα μου φαινεται εντελως παραλογο για τριτη λυκειου και εφοσον γνωριζει την πιεση που δεχονται οι μαθητες για τις πανελληνιες...
Επισης αυτο που εκανε ο δικος μου ειναι απαραδεκτο.. δλδ να βαζει τεστ ασκοπα ενω θα μπορουσε στην ωρα του να βοηθαει αυτους που δινουν το μαθημα πανελλαδικα. Το να με βρει 5 η 10 φορες αδιαβαστο μου ηταν αδιαφορο ετσι κι αλλιως και δε νομιζω οτι με αυτον τον τροπο καταφερε καποιον να διαβασει η να προσεξει
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ο βιολογος μου με ειχε πιασει δυο φορες αδιαβαστο, μου εβαλε 20 αλλα του εγραψα 10 στο τελος
greggr
Νεοφερμένο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Εν τω μεταξυ σε ΚΑΘΕ μαθημα ανοιγε το καταλογακι και σημειωνε τους αδιαβαστους (ολη την ταξη δηλαδη, μηδενος εξαιρουμενου
) λες και ημασταν στο Γυμνασιο.Απιστευτα κομπλεξικοι κατι τετοιοι καθηγητες, ειδικα οταν τα κανουν αυτα στη Γ Λυκειου...
dema25868
Νεοφερμένο μέλος
φυσικα κανείς δεν την παρακολουθει εκτός απο το γιο της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki