Ιωάννα#$&
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιωάννα#$& αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

24-08-16

01:03
Καλά αποτελέσματα σε όλους σας αύριο ,και ευχαριστώ πολύ Chris για την απάντηση σου στην αγωνία μου σου εύχομαι καλά αποτελέσματα ☆
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drdude9
Νεοφερμένο μέλος
Ο drdude9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

24-08-16

01:10
Θεωρω οτι η Νομικη Αθηνων θα σε καλοδεχτει! Φιλια απο μελλουσα συναδελφο του ΑΠΘ. εχουμε πανβ κατω τα ιδια μορια, εγω 18324..
Απο Σαλλλονικη και περιχωρα εισαι με πρωτη επιλογη ΑΠΘ; Χαχα οντως σχεδον ιδια μορια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.938 μηνύματα.

24-08-16

01:13
Θα κάνω μια και μόνο πρόβλεψη για τη σχολη μου
13.962 μορια
13.962 μορια
st2000
Νεοφερμένο μέλος
Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

24-08-16

01:15
ποια σχολη θες?Θα κάνω μια και μόνο πρόβλεψη για τη σχολη μου
13.962 μορια
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

24-08-16

01:15
Σημείωση Συντονιστή:
Το θέμα κλειδώνεται οριστικά.
Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο οπότε ο χρόνος για εκτιμήσεις τελείωσε.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Το θέμα κλειδώνεται οριστικά.

Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει αύριο οπότε ο χρόνος για εκτιμήσεις τελείωσε.
Καλά αποτελέσματα σε όλους!

Τα αυριανά μας θέματα:
[2016] Βάσεις εισακτέων πανελληνίων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ
[2016] Σε ποιο τμήμα και με πόσα μόρια περάσατε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...