Αρχικά, δεν καταλαβαίνω αυτό το "παραγνωρίζουμε όλους τους υπόλοιπους".
Το topic αφορά εκτιμήσεις μου και σχολιασμούς αυτών.
Έχω ετοιμάσει 18σελιδη έκθεση, όσο πιο ενδελεχώς και κατανοητώς μπορούσα για να καλύψω την συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων. Το ότι οι περισσότεροι εκφράζουν ενδιαφέρον για τις Ιατρικές σχολές, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κάτι που περιθωριοποιεί η αδικεί τους άλλους. Έχω κάνει ολόκληρες εξατομικευμένες αναλύσεις από ξένες φιλολογίες μέχρι μουσικές σπουδές, από οικονομικά μέχρι παιδαγωγικά τμήματα και πολυτεχνεία. Δεν καταλαβαίνω αυτή την "παραγνώριση".
Επίσης, με λίγη έρευνα θα έβλεπες ότι στον dragon έχω προσωπικά απαντήσει 30 φορές, προσπαθώντας να του σκιαγραφίσω αυτό το αχανές τοπίο, αλλά δεν λέει με τίποτα να το καταλάβει. Άρα, ποιός έχει το δίκαιο ακριβώς;;;;;
Και στα λεω εγώ που έχω ασχοληθεί τόσο με την αρχική ανάλυση, όσο απαντώντας στο κάθε τι, άπειρων ατόμων σχετικό η άσχετο με τις βάσεις, τόσο με post όσο και με προσωπικά μηνύματα.
ΥΓ1. Έστω ότι έχω μπακάλικο με όλα τα διαφορετικά φρούτα για να καλύψω τη ζήτηση. Πρέπει να νιώθει παραγνωρισμένος αυτός που θέλει ανανά, γιατί το 80% των πελατών ενδιαφέρεται και αγοράζει πορτοκάλια? ενώ έχω και ανανά.
Η θα σταματήσω να φέρνω τις διάφορες ποικιλίες πορτοκαλιών και να έχω μόνο τα κλασσικά πορτοκάλια για να μην νιώθει άσχημα ο ανανοφάγος επειδή του έχω μόνο 1 είδος?
ΥΓ2. Να προσέχουμε τι λέμε.
ΥΓ3. Καλές διακοπές και καλά μπανάκια;