EllieKal Νεοφερμένο μέλος Η EllieKal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2024 στις 14:11 Η EllieKal έγραψε: #1 14-01-24 14:11 Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 00:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-01-24 00:06 Αρχική Δημοσίευση από EllieKal: Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς) Click για ανάπτυξη... Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 00:33 Ο Panagiotis849: #3 15-01-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Click για ανάπτυξη... Ή και νωρίτερα. Ορισμένα μεταπτυχιακά ζητάνε να έχεις το πτυχίο σου ή την βεβαίωση περάτωσης μέχρι και την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 20:25 Ο Guest 765889: #4 15-01-24 20:25 Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu Corfu kitty NamelessHero V24 Panagiotis849 Angelikaaa Ryuzaki Dionyshs1 tsiobieman Leo komm Φινεύς ένας τυχαίος Alessandra Eliza Χρήστος2006 Startx0 Obi-Wan Kenobi χημεια4λαιφ ggl constansn EllieKal dmav kiyoshi Nala estrela Scandal Maynard Totreno Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 00:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-01-24 00:06 Αρχική Δημοσίευση από EllieKal: Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς) Click για ανάπτυξη... Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 00:33 Ο Panagiotis849: #3 15-01-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Click για ανάπτυξη... Ή και νωρίτερα. Ορισμένα μεταπτυχιακά ζητάνε να έχεις το πτυχίο σου ή την βεβαίωση περάτωσης μέχρι και την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 20:25 Ο Guest 765889: #4 15-01-24 20:25 Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: shuuu Corfu kitty NamelessHero V24 Panagiotis849 Angelikaaa Ryuzaki Dionyshs1 tsiobieman Leo komm Φινεύς ένας τυχαίος Alessandra Eliza Χρήστος2006 Startx0 Obi-Wan Kenobi χημεια4λαιφ ggl constansn EllieKal dmav kiyoshi Nala estrela Scandal Maynard Totreno Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EllieKal: Καλησπέρα σας είμαι 7ο εξάμηνο στη σχολή μου και λογικά αν όλα πάνε καλά τελειώνω τον Ιούνιο. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα πρέπει να ξεκινήσω να κάνω αιτήσεις σε μεταπτυχιακά ? Και τα δύο που κοιτάω είναι για το Χειμερινο εξάμηνο. (Για το επόμενο προφανώς) Click για ανάπτυξη... Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 00:33 Ο Panagiotis849: #3 15-01-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Click για ανάπτυξη... Ή και νωρίτερα. Ορισμένα μεταπτυχιακά ζητάνε να έχεις το πτυχίο σου ή την βεβαίωση περάτωσης μέχρι και την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 20:25 Ο Guest 765889: #4 15-01-24 20:25 Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα ξεκινησεις οταν κανουν την προκυρηξη τους και καλεσουν για αιτησεις. Θα πρεπει ομως μεχρι τελους σεπτεμβρη που θα σας καλεσουν για συνεντευξη να εχεις την βεβαιωση αποφοιτησης. Click για ανάπτυξη... Ή και νωρίτερα. Ορισμένα μεταπτυχιακά ζητάνε να έχεις το πτυχίο σου ή την βεβαίωση περάτωσης μέχρι και την ημερομηνία που λήγει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 20:25 Ο Guest 765889: #4 15-01-24 20:25 Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά.
Τέλη Αυγούστου - Μέσα Νοεμβρίου έχουν τελειώσει οι αιτήσεις για τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μεταπτυχιακά.