^Zoitsa^
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Όχι, δεν είναι λογικό...έχω αρχίσει μαθήματα εδώ και 10 μέρες, και ξέρω αποτελέσματα μόνο για το 1 από τα 6 μαθήματα που έδωσα...![]()
Ναι,ενω εμεις που τα μαθαμε ολα τα αποτελεσματα,πεταμε...

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάει ένας μήνας απο τα Μαθηματικά ΙΆντε 2 μαθήματα ακόμα..το ένα έχει ηδη 3 εβδομάδες![]()

Zed
Διάσημο μέλος

Όσον αφορά τα στατιστικά μου, ναι μεν δεν πέρασα όσα θα έπρεπε, αλλά πέρασα 5 μαθήματα με καλούς βαθμούς, οπότε εξισορροπείται κάπως.
Catalyst
Επιφανές μέλος

Βγήκαν...ποσοστό επιτυχίας 7%. Το πέρασα!...και περιμένω τα αποτελέσματα των Διαφορικών όπου δεν τα πήγα και τόσο καλά -ψόφος στο Θεώρημα Parseval και την Ορίζουσα Wronski-, μακάρι να το έχω περάσει...κάπως.

Νιώθω τεράστια ανακούφιση γιατί αυτό το μάθημα το χρωστάει όλο το Τμήμα. Μην πω όλη η Σχολή, γιατί δεν ξέρω για τους υπόλοιπους συναδέλφους Μηχανικούς.

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Βγήκαν...ποσοστό επιτυχίας 7%. Το πέρασα!(με το ταπεινό πλην τίμιο 5
)
Νιώθω τεράστια ανακούφιση γιατί αυτό το μάθημα το χρωστάει όλο το Τμήμα. Μην πω όλη η Σχολή, γιατί δεν ξέρω για τους υπόλοιπους συναδέλφους Μηχανικούς.![]()
Τα ποσοστά επιτυχίας που τα έχει γράψει ο Μάκαρος?

Θα γράψω και τα δικά μου μόλις βγούνε όλα, περιμένω άλλα δύο που μάλλον κόβομαι
Catalyst
Επιφανές μέλος

Το υπολόγισα με κάτι φίλους. Δεν χρειάστηκε να παιδευτούμε πολύ για να βγάλουμε το ποσοστό.Τα ποσοστά επιτυχίας που τα έχει γράψει ο Μάκαρος?Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο.

Δίπλα είχε και τα δικά σας νομίζω και των Μηχανολόγων. (Μ' αρέσει που τα έβαλαν και σε κοινή θέα!) Εσείς πρέπει να τα πήγατε καλύτερα πάντως.

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Το υπολόγισα με κάτι φίλους. Δεν χρειάστηκε να παιδευτούμε πολύ για να βγάλουμε το ποσοστό.
Δίπλα είχε και τα δικά σας νομίζω και των Μηχανολόγων. (Μ' αρέσει που τα έβαλαν και σε κοινή θέα!) Εσείς πρέπει να τα πήγατε καλύτερα πάντως.![]()
Ναι, τα ρεμάλια οι Μηχανολόγοι δεν έχουν τον Μάκαρο όμως !

Πέρυσι είχε βάλει τα θέματα και τις λύσεις στο blackboard, φέτος τίποτα.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμάς πάντως είναι με ονόματα. Το τι κουτσομπολιό πέφτει από κάποιους δε λέγεται.

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Eρώτηση κρίσεως: Τα αποτελέσματα βγαίνουν ονομαστικά σ' εσάς ή με αριθμούς μητρώου;
Εμάς πάντως είναι με ονόματα. Το τι κουτσομπολιό πέφτει από κάποιους δε λέγεται.![]()
Και σ' εμάς με ονόματα. Έλα αφού κι εσύ βλέπεις το βαθμό σου και μετά κάθεσαι κανά 5λεπτο να χαζέψεις άλλους βαθμούς, παραδέξου το.

Catalyst
Επιφανές μέλος

Πεθαίνω με το ''Μάκαρος''.Ναι, τα ρεμάλια οι Μηχανολόγοι δεν έχουν τον Μάκαρο όμως !
Πέρυσι είχε βάλει τα θέματα και τις λύσεις στο blackboard, φέτος τίποτα.

Θα απογοητεύτηκε μάλλον. Εμ, δεν φταίμε εμείς που βάζει τέτοια θέματα.

Ονομαστικά, αν και θα έπρεπε να φαίνεται μόνο το ΑΕΜ.Eρώτηση κρίσεως: Τα αποτελέσματα βγαίνουν ονομαστικά σ' εσάς ή με αριθμούς μητρώου;
Εμάς πάντως είναι με ονόματα. Το τι κουτσομπολιό πέφτει από κάποιους δε λέγεται.![]()
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Πεθαίνω με το ''Μάκαρος''.
Θα απογοητεύτηκε μάλλον. Εμ, δεν φταίμε εμείς που βάζει τέτοια θέματα.![]()
Εγώ πεθαίνω με τις γραφικότητες στις λύσεις των περσινών θεμάτων. Γράφει την αρχή και το τέλος της λύσης και μετά λέει πόσο εύκολα ήταν. Ατάκες: "Πιο απλή σειρά Fourier δεν μπορούσαμε να δώσουμε", "Υπολογισμός επιπέδου Γυμνασίου", "Το θέμα δεν είχε σχεδόν καθόλου υπολογισμούς" (Εγώ το είχα λύσει σε 1,5-2 σελίδες

Και κλείνει με το επικό "Υπενθυμίζουμε ότι το θεώρημα Parseval ήταν φέτος στην ύλη μπλα μπλα.." Να το υπενθύμιζες πριν τις εξετάσεις ρε παπάρα !

Τέλος πάντων, ξεμπερδέψαμε μ'αυτόν. Προσωπικά είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος γιατί το είχα διαβάσει πάρα πολύ το μάθημα, το μόνο που είχα ασχοληθεί πραγματικά σοβαρά, και αν δεν είχα κάνει μια απροσεξία στις εξετάσεις θα είχα γράψει 0,5-1 μονάδα παραπάνω.
Catalyst
Επιφανές μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

Εγώ πεθαίνω με τις γραφικότητες στις λύσεις των περσινών θεμάτων. Γράφει την αρχή και το τέλος της λύσης και μετά λέει πόσο εύκολα ήταν. Ατάκες: "Πιο απλή σειρά Fourier δεν μπορούσαμε να δώσουμε", "Υπολογισμός επιπέδου Γυμνασίου", "Το θέμα δεν είχε σχεδόν καθόλου υπολογισμούς" (Εγώ το είχα λύσει σε 1,5-2 σελίδες)
Και κλείνει με το επικό "Υπενθυμίζουμε ότι το θεώρημα Parseval ήταν φέτος στην ύλη μπλα μπλα.." Να το υπενθύμιζες πριν τις εξετάσεις ρε παπάρα !
Τέλος πάντων, ξεμπερδέψαμε μ'αυτόν. Προσωπικά είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος γιατί το είχα διαβάσει πάρα πολύ το μάθημα, το μόνο που είχα ασχοληθεί πραγματικά σοβαρά, και αν δεν είχα κάνει μια απροσεξία στις εξετάσεις θα είχα γράψει 0,5-1 μονάδα παραπάνω.
Τρομερα τα σχολια του τυπου . Πολυ γελιο ρε φιλε.
boo 41
Νεοφερμένο μέλος

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματικά ΙΙΙ : 8,5
Αντοχή Υλικών ΙΙ : 8
Οικοδομική Ι : los poulos
Τεχνική Γεωλογία Ι : 5,5
Μηχανική Ρευστών : 7
Γεωδαισία Ι : los poulos
ΥΓ. Στην Οικοδομική σταμάτησε το 15/15 που είχα μέχρι τότε

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

το κακο βεβαια ειναι οτι δεν ξερεις στατιστικα των αλλων. Ειναι σημαντικο να ξερεις αν πηρες 9 και ολοι οι αλλοι 10 ή οτι πηρες 9 και ολοι αλλοι 3 και 5.
Όχι, δεν είναι λογικό...έχω αρχίσει μαθήματα εδώ και 10 μέρες, και ξέρω αποτελέσματα μόνο για το 1 από τα 6 μαθήματα που έδωσα...![]()
χαχαχα παιδια εμας μια καθηγητρια μας εδωσε βαθμους μετα απο 2 μηνες. εγω παρακοπουθουσα μαθηματα που τελικα ειχα περασει.λολ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.