element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα respect.μα στα τοσα προτερηματα μου εχω μονο ενα ελαττωμα να αγαπω τα λαθος ατομα!![]()
Προτερημα i think that i am adorable
Ελαττωμα i think that i am adorable
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorg0s
Νεοφερμένο μέλος

Ως ελαττωματα γενικα ειμαι πολυ αναποφασιστος (πραγαματικα σε μερικα θεματα που μπορει να μην ειναι και τοσο σοβαρα μπορει να σκεφτομαι χωρις να μπορω να παρω ευκολα αποφαση

Τωρα οσον αφορα τα προτερηματα ,εχω ηρεμη φυση πραγμα που βοηθαει να συγκεντρωνομαι ευκολα και να μην πρασυρομαι απο νευρα ουτε εκρηξεις συναισθηματων. Ετσι οταν μου τυχαινει κανα προβλημα στη ζωη μπορει να πανικοβαλομαι λιγο, αλλα αμεσως μετα το σκεφτομαι ηρεμα και ψαχνω για λυση.Επισης ειμαι γενικα χιουμοριστας με οσους γνωριζω και βλεπω και πολλα πραγματα στην πλακα (γιατι χωρις γελιο ποιος μπορει να ζησει

Επισης θεωρω οτι μπορω να συμβουλευω τους αλλους στα προβληματα τους και ειμαι σχετικα φιλομαθης (οταν δε βαριεμαι).
Ετσι αποτελω ενα συγκεκριμενο ειδους ατομο ,δε ξερω πως θα με κρινει ο καθενας! παντως απο την αλλη ολα αυτα ειναι η δικη μου αποψη

Guest 875331
Επισκέπτης

Ελαττώματα: το εφαρμόζω σπάνια, ώρες ώρες είμαι αναίσθητος και δεν εκνευρίζομαι ποτέ.

American Economist
Επιφανές μέλος

Μειονεκτήματα:Με ενδιαφέρει πολλές φορε μόνο ο εαυτός μου και πολλές φορές ειμαι αλαζονικός και απαξιωτικός.
Αυτά τα δυο δεν ίσχυαν πάντα συγκεκριμένα άρχισα να τα εφαρμόζω φέτος που κατάλαβα ότι αν δεν είσαι δυνατός χαρακτήρας δεν θα επιβιώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

κατάλαβα ότι αν δεν είσαι δυνατός χαρακτήρας δεν θα επιβιώσεις.
Σε φάγανε τα χρέη;
American Economist
Επιφανές μέλος

κριμα γιατι ανθρωποι με πολλες γνωσεις εξαφανιζονται.
juste un instant
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Χρεη?Επιβιωση εσυ θεωρεις μονο τα χρηματα?Ο κοσμος ειναι ζουγκλα και εαν δεν εισαι δυνατος δεν θα μπορεις να ζησεις και ειναι πολυ
Για αυτό έκανα πολεμικές τέχνες.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο κοσμος ειναι ζουγκλα [..]
Κάτι γιαγιάδες/παπούδες τα λένε αυτά όταν τους λες ότι θα πας στην Αθήνα ας πούμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.