Τα πάντα για το Μηχανογραφικό 2025 - 10% και 90%

Vasilis125

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vasilis125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά,ελπίζω να στε καλά,δεν είχα ξαναγράψει εδώ μετά τις Πανελλήνιες αλλά τώρα που τελείωσαν και πλησιάζει το μηχανογραφικό είμαι σε ένα σοβαρό δίλημμα και θα με βοηθούσε πολύ να μου πείτε τι θα κάνατε στη θέση μου.

Το καλό είναι ότι τα πήγα πολύ καλά,συγκέντρωσα 18.325 μόρια με άριστα στη πληροφορική.Από την αρχή ήξερα πως άμα πήγαινα σε αυτή τη κατεύθυνση θα τα πήγαινα πολύ καλά επειδή ήξερα ότι ήταν πιο εύκολα τα πράγματα (για μενα) σε αυτό το πεδίο.

Παρ όλα αυτά δε θα ήθελα να σπουδάσω κάτι που έχει να κάνει με βαθιά οικονομικά ή απλά προγραμματισμό στη πληροφορική,διότι πιστεύω για εμένα φυσικά θα ήταν κάτι μονότονο και δε θα μου άρεσε η δουλειά μου.
Τώρα που βρίσκομαι στη περίοδο του μηχανογραφικού έχω πολλές εντάσεις με τους δικούς μου και όλοι με πρίζουν να πάω στο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο ΟΠΑ.Όμως εκεί πέρα από τι έχω καταλάβει ασχολείσαι με αυτά που σας είπα πριν,μετά από έρευνα που έκανα.

Και για να καταλάβετε καλύτερα,εγώ θα προτιμούσα να κάνω πιο "ήρεμα" οικονομικά με κάτι άλλο π.χ. περιβάλλον που με ενδιαφέρει απίστευτα,δηλαδή κάτι λίγο πιο ευέλικτο και ζωντανό.
Σχετικές σχολές είναι της Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο που το περιέχει,τους είπα ότι σε αυτές προτιμάω να πάω και διαφωνούνε γιατί πιστεύουν πως δεν είναι καλή επιλογή και άμα ακολουθήσω αυτό το τομέα συγκεκριμένα,θα μείνω άνεργος εδώ στην Ελλάδα. Έτσι αποθαρρύνομαι, δημιουργούνται εντάσεις και δε βγαίνει άκρη.

Εγώ πιστεύω πως άμα τους κάνω το χατίρι θα είμαι δυστυχισμένος,εκτός άμα μου έχει διαφύγει κάτι σημαντικό για τη σχολή αυτή ή ξέρουν κάτι παραπάνω που δε ξέρω. Σίγουρα πάντως ξέρω ότι θα κάνω πολλά πράγματα που δε θα με ενδιαφέρουν μες στη σχολή και λόγω αυτού αρχίζω να μετανιώνω το πεδίο που διάλεξα,αρχίζω και σκέφτομαι μήπως ήμουν για άλλο πεδίο και απλά διάλεξα την πιο "εύκολη" λύση.

Εσείς τι πιστεύετε πρέπει να κάνω;Θα κάνω καλά άμα δεν επιλέξω ΔΕΤ και πάω εκεί που προτιμώ ή θα είμαι stupid που δε πήγα εκεί που ήθελα,αλλά τουλάχιστον θα αξίζει ο κόπος που έβγαλα τόσα μόρια;

annapdk

Νεοφερμένο μέλος

Η annapdk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Θα έλεγα να κάνεις αυτό που θες εσύ. Διαφορετικά μπορεί να σου δημιουργηθούν απωθημένα. Πιο εύκολα θα βγάλεις μια σχολή που πραγματικά σου αρέσει, παρά το αντίθετο.

Eleanna89

Νεοφερμένο μέλος

Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Ξέρει κανένας αν ισχύει ότι μπορώ να πάω στο σχολείο μου να κάνω αναίρεση μηχανογραφικού για να το ξανά κάνω;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.910 μηνύματα.
Ξέρει κανένας αν ισχύει ότι μπορώ να πάω στο σχολείο μου να κάνω αναίρεση μηχανογραφικού για να το ξανά κάνω;
παντα ισχυε..δεν διαβασα την φετινη εγκυκλιο αλλα δεν εχουν λογο να αφαιρεσουν αυτη την δυνατοτητα ζωης

Drscientist

Νεοφερμένο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Συνημμένα

• εγκύκλιος-μηχανογραφικού.pdf
    405,2 KB · Εμφανίσεις: 4

Χρήστες Βρείτε παρόμοια