qwertyasdfg
Νεοφερμένο μέλος

παρακαλω πολυ απαντηστε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν μόνο σε ένα μάθημα έχεις 8,τότε μπορείς να "δανειστέις" απο κάποιο άλλο,πχ αγγλικά
chara7909
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω πανω απο 4 πρεπει να εχεισ για να μεινεις εε??
και κατι αλλο..η γεωμετρια και η αλγεβρα συμψηφιζονται??
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

για να μείνεις,πρέπει να κάνεις τάμα.. να είσαι κάτω απ`τη βάση σε 11 μαθήματα :p
και να τους παρακαλάς ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ
chara7909
Νεοφερμένο μέλος

μόνο απο απουσιες μένει κανεις...σπανια απο βα8μολογια..!!
εγω ρωτάω για τα μαθηματα...
π.χ. εγω γεωμετρια ειχα 13 και 15 και εγραψα 5..μένω ετσι δεν ειναι??
ή συμψηφιζεται με την αλγεβρα???
γενικα για να μεινει κανεισ πάνω απο 4 μαθήματα δεν χρειάζονται??
PLEASE.απαντηστε μου!!!!!!

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια για να μεινει κανεις στην ιδια ταξη στο λυκειο πρεπει να γινει θαύμα...
μόνο απο απουσιες μένει κανεις...σπανια απο βα8μολογια..!!
εγω ρωτάω για τα μαθηματα...
π.χ. εγω γεωμετρια ειχα 13 και 15 και εγραψα 5..μένω ετσι δεν ειναι??
ή συμψηφιζεται με την αλγεβρα???
γενικα για να μεινει κανεισ πάνω απο 4 μαθήματα δεν χρειάζονται??
PLEASE.απαντηστε μου!!!!!!![]()
13+15=28/2=14 14+5=19/2 9.5 περνας μην το ψαχνεις τι κανει με την αλγεβρα.
Κonstantin1990
Νεοφερμένο μέλος

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω... Στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 17.4 στην Β λυκείου.. Για το δεύτερο δεν έχω ιδέα.. Λογικά πάνω κάτω το ίδιο... Αλλά στις εξετάσεις δεν διαβάζω όσο θα έπρεπε, έχω την εντύπωση ότι γράφω μέτρια γραπτά, έως και χαλια.. Στη Γερμανία μένω, και πηγαίνω στο λύκειο ομογενών, και η βάση για εμάς είναι 8.5..! Υπάρχει περίπτωση με χαλια βαθμούς στις εξετάσεις να μείνω;
φιλε μου δεν μενεις με τπτ γτ και με 1 παλυ περνας, μην ανησυχεις.
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου ...Και εγώ αυτό πιστεύω...Κορίτσι είμαι πάντως..Μην σε ξεγελά το Grabeel Lucas!μπράβο ρε μεγάλε πήρες τη σωστή απόφαση. Όταν με το καλό ξεκινήσουν τα σχουλεία πρέπει να προσέξεις την έκθεση.
Εννοείται ότι όλο το βάρος της προσοχής μου θα πέσει στα μαθήματα της κατεύθυνσης.. Απλά θα ήθελα να μου δώσετε μια γεύση γενικά για τα μαθηματα της Β'....π.χ. Πως ειναι για τα πιαδιά της Θεωρητικής να διαβάζουν τα γενικής παιδείας(Φυσική,Μαθηματικά,...+++....) και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσω στα κατεύθυνσης. Σ'ευχαριστώ πολύ που θέλησες να με βοηθήσεις... Θα ήθελα πολύ να καταλάβω περίπου το κλίμα της Β' Λυκείου+να μου πεις τις δικές σου "εμπειρίες" και απόψεις..!Σκοπεύεις ν'ασχοληθείς με όλα ή κυρίως με την κατεύθυνση;
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

-Μαθηματικά Κατεύθηνσης
-Φυσική Κατεύθηνσης
-Χημεία Κατεύθηνσης
-Άλγεβρα Γενικής Παιδείας
-Χημεία Γενικής Παιδείας
-Βιολογία Γενικής Παιδείας
-Φυσική Γενικής Παιδείας
Αν πας για Τεχνολογική τότε πρέπει να δώσεις βαρύτητα στα:
-Μαθηματικά Κατεύθηνσης
-Φυσική Κατεύθηνσης
-Άλγεβρα Γενικής Παιδείας
-Φυσική Γενικής Παιδείας
Για θεωρητική δε ξέρω

Βέβαια, κάνεις ότι σου είπα, μόνο αν σκέφτεσαι από τώρα για τις Πανελλήνιες και χωρίς να παραμελήσεις πλήρως τα άλλα μαθήματα (όπως έκανα εγώ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ωχ σόρρυ, δεν είδα ότι πας θεωρητική

Δε σε βοήθησα και πολύ τότε....
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν πειραζει!μετραει πααααααααρρρρρρρρααααααα πολυ μονο κ μονο που ενδιαφερθηκες!φιλιαΩχ σόρρυ, δεν είδα ότι πας θεωρητική
Δε σε βοήθησα και πολύ τότε....

sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοίτα εγώ επειδή μου άρεσουν και τα μαθηματικά , φυσική , χημεία δεν δυσκολεύτηκα ιδαίτερα... Της γενικής δεν έχουν πολύ διάβασμα... αλλά πρέπει να δώσεις κυρίως βάρος στα μαθήματα της κατεύθυνσης και ιδαίτερα στα λατινικά που είναι κατι καινούριο...!!!

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοφακι μ, σ'ευχαριστω παρα-παρα πολυ!λπ στην θεωρητική θα κάνεις τα εξής μαθήματα αν θυμάμαι καλά 4 ώρες αρχαία 2 ρητορικά και 2 άγνωστο... μετά 2 ώρες αρχές φιλοσοφίας.... 2 ώρες λατινικά....
κοίτα εγώ επειδή μου άρεσουν και τα μαθηματικά , φυσική , χημεία δεν δυσκολεύτηκα ιδαίτερα... Της γενικής δεν έχουν πολύ διάβασμα... αλλά πρέπει να δώσεις κυρίως βάρος στα μαθήματα της κατεύθυνσης και ιδαίτερα στα λατινικά που είναι κατι καινούριο...!!!![]()

παρανοικός
Νεοφερμένο μέλος

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.