giannaras
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ,μη χαλατε το μυαλο σας με ανουσιες καθημερινες σειρες.....
Φιλικα παντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

giannaras
Νεοφερμένο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

nellufo
Νεοφερμένο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι απαισιο![]()
:iagree::iagree::iagree:
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

τοσο χαλια?:iagree::iagree::iagree:

explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

:no1:Μόνο απαίσιο...Αηδία.[[offtopic]]Γιαννάρα,η ορθογραφία σου χτυπάει λίγο άσχημα.[[offtopic]]Ειναι απαισιο![]()
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

ελεος,αντι να κανετε κατι πιο εποικοδομητικο καθεστε και βλεπετε τετοια?παρτε ενα βιβλιο επιτελους(και δεν εννοω σχολικο),καντε κατι αλλο!!!
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι Ελληνικές σειρές είναι άθλιες, και δει οι καθημερινές, υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του κοσμάκη :p Από σειρές βλέπω μόνο Lost (σύντομα ξεκινάει), Prison Break και από Ελληνικές Μαύρα Μεσάνυχτα και Ευτυχισμένοι μαζί, όλα τα άλλα είναι GTP...
Guest 617134
Επισκέπτης

Μία βαρεμένη τσ@@λα που δεν ξέρει τι θέλει και νομίζει ότι είναι ηθοποιός,ένας μ@@@@@ς που κερατώνει τη γυναίκα του με αυτή τη τσ@@λα,ο αδερφός του μ@@@@α που είναι εξίσου μ@@@@@ς και ερωτευμένος με την τσ@@λα,μία αγαθοβιόλα που νομίζει ότι θα παντρευτεί τον 2ο μ@@@κα που είναι ερωτευμένος με την τσ@@λα την οποία αυτή θεωρεί φίλη της,δύο ημιφυσιολογικά άτομα,η μάνα της τσ@@λας που την υπερασπίζεται,ένας λεφτάς που καταπιέζει το γιο του,μία κερατωμένη χαϊβάνο,ένας επίδοξος δολοφόνος,η αντιδραστική αδερφή της τσ@@λας, μπατζανάκηδες, αδέρφια,ξαδέρφια, κουμπάρες,κουνιάδες,φίλοι, γνωστοί,συγγενείς,γείτονες, κατοικίδια-ψάρια,γατιά,σκυλιά,πουλιά,σαύρες (κατσαρίδες κι αράχνες γλυκιά μου...όπως λεει και το λαϊκό άσμα...),ένοχα μυστικά (το λέει κι ο τίτλος άλλωστε...)...Αυτά και άλλα πολλά...
Κονσερβοποιημένη ελληνική σειρά γ' διαλογής με 2-3 ονόματα να την κοσμούν και ένα μάτσο μαϊντανούς που το παίζουν και καλά ηθοποιοί.
Στο τέλος της σείρας αυτοκτονούν όλοι και μένει ο δολοφόνος να αναρωτιέται "Ποιον θα σκοτώσω τώρα????"-πλάκα κάνω,δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά μακάρι να συνέβαινε διότι είναι όλοι τους παρ'τον ένα χτύπα τον άλλο-κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Ειλικρινά τώρα,σας αρέσει αυτό το πράγμα???????
chris_90
Διάσημο μέλος

νυχτεριδες κι αραχνες λεει...κατσαρίδες κι αράχνες γλυκιά μου...όπως λεει και το λαϊκό άσμα...

Δεν το εχω δει το εργακι (ουτε και ειχα σκοπο) αλλα η περιγραφη σου ειναι ολα τα λεφτα!

Guest 617134
Επισκέπτης

νυχτεριδες κι αραχνες λεει...
Δεν το εχω δει το εργακι (ουτε και ειχα σκοπο) αλλα η περιγραφη σου ειναι ολα τα λεφτα!![]()
Αχ! ναι! σόρρυ ρε συ μπερδεύτηκα...Είχα κατά νου την πρωταγωνίστρια...

madlen12
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ευα σορρυ
Ευα ντε
μα και βιβλια διαβαζω και αθλουμαι και πολλα αλλα κανω και οχι μονο εγω ομως και η σειρα ειναι ενας καλος τροπος ψυχαγογιας:no1:
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έτυχε να δω 2 ολόκληρα (!!!) επειδόδια!
Μία βαρεμένη τσ@@λα που δεν ξέρει τι θέλει και νομίζει ότι είναι ηθοποιός,ένας μ@@@@@ς που κερατώνει τη γυναίκα του με αυτή τη τσ@@λα,ο αδερφός του μ@@@@α που είναι εξίσου μ@@@@@ς και ερωτευμένος με την τσ@@λα,μία αγαθοβιόλα που νομίζει ότι θα παντρευτεί τον 2ο μ@@@κα που είναι ερωτευμένος με την τσ@@λα την οποία αυτή θεωρεί φίλη της,δύο ημιφυσιολογικά άτομα,η μάνα της τσ@@λας που την υπερασπίζεται,ένας λεφτάς που καταπιέζει το γιο του,μία κερατωμένη χαϊβάνο,ένας επίδοξος δολοφόνος,η αντιδραστική αδερφή της τσ@@λας, μπατζανάκηδες, αδέρφια,ξαδέρφια, κουμπάρες,κουνιάδες,φίλοι, γνωστοί,συγγενείς,γείτονες, κατοικίδια-ψάρια,γατιά,σκυλιά,πουλιά,σαύρες (κατσαρίδες κι αράχνες γλυκιά μου...όπως λεει και το λαϊκό άσμα...),ένοχα μυστικά (το λέει κι ο τίτλος άλλωστε...)...Αυτά και άλλα πολλά...
Κονσερβοποιημένη ελληνική σειρά γ' διαλογής με 2-3 ονόματα να την κοσμούν και ένα μάτσο μαϊντανούς που το παίζουν και καλά ηθοποιοί.
Στο τέλος της σείρας αυτοκτονούν όλοι και μένει ο δολοφόνος να αναρωτιέται "Ποιον θα σκοτώσω τώρα????"-πλάκα κάνω,δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά μακάρι να συνέβαινε διότι είναι όλοι τους παρ'τον ένα χτύπα τον άλλο-κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Ειλικρινά τώρα,σας αρέσει αυτό το πράγμα???????
....αυτή η κριτική είναι όλα τα λεφτά! :thanks:
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα μου αρεσει πολυ ο Λουκάς!ο δικηγορος!![]()
Και με το όνειρο θα μείνεις... Ο τυπάς είναι ελαφρός να το πω? Τοιούτος να το πω? Αδερφή να το πω? Κάπως έτσι... Ελπίζω να με πιάνετε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.