Τα καταφέρνω;

DetectiveAgg

Νεοφερμένος

Ο DetectiveAgg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Είμαι μαθητής Γ λυκειου και δίνω πανελλήνιες σε 30 μέρες. Ποτέ στην ζωή μου δεν διάβαζα και έπειτα από τον κοβιντ ειδικά βρέθηκα στο χειρότερο σημείο του διαβάσματος μου. Δυστυχώς από την προετοιμασία έως σήμερα έχω διαβάσει ελάχιστα, στην αρχή 1-3 ώρες την εβδομάδα και τώρα κουτσά κουτσά καταφέρνω την 1-(μπορει κάποιες φορές 2-4) ώρες την μέρα.
Ένα πράγμα ρωτάω, γίνεται να περάσω σε μια σχολή; Θα ήθελα να περάσω φυτικής παραγωγής στο ΓΠΑ όμως οποιαδήποτε σχολή Αθήνας καλή είναι.
Πάω υγείας και την ύλη της βιολογίας την γνωρίζω κάπως, δηλαδή δεν είμαι τελείως χαμένος αλλά από ασκήσεις δεν έχω κάνει τίποτα. Πάω φροντιστήριο και πιστεύω από εξυπνάδα είμαι κάπου στο μέτριο.
Ο καθηγητής μου λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω τώρα, ενώ η μητέρα μου πιστεύει αν στρωθώ θα τα καταφέρω. Παρακαλώ πείτε την γνώμη σας
 

Gadgetakias

Νεοφερμένος

Ο Gadgetakias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Χαίρετε :bye:. Κάνε την προσπάθειά σου, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Στη χειρότερη περίπτωση ξαναδίνεις του χρόνου, ενώ η μελέτη σου δε θα πάει χαμένη. Θα έχεις πάρεις και μια ιδέα από το κλίμα που επικρατεί στις πανελλήνιες (ψυχολογία, θέματα κλπ) και θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος. Καλή επιτυχία! :thumbup:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top