στ μυαλο μου εισαι??

Όταν βλέπω τον τίτλο του θέματος μου έρχεται να γελάσω..

Δηλαδή, για να είμαστε σοβαροί τι επιλογές περιμένετε να έχει ένας βρεφονηπιοκόμος; Να διοικεί επιχειρήσεις; Να κάνει έρευνα;...
ε...μα δεν κρατήθηκα
Φυσικά και μπορει να διοικεί μιας και έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ένα βρεφονηπιακό σταθμό.
Μην ακους κανένα, να κάνεις ότι σου αρέσει και να στραφείς στο τομέα αυτό που σου αρέσει κάνοντας διάφορα. Η διαφορά είναι μεγάλη απο το να έχει ένας, κάποιο πτυχίο ΤΕΙ και να ασχολείται με το αντικείμενο του, να ενημερώνεται, να κάνει μεταπτυχιακά, να αποκτά εργασιακή εμπειρία κτλ (κι όλα αυτά γίνονται έχοντας πάνω απο όλα αγαπη γιαυτό που θα επιλέξει)...απο κάποιον που θα συμβιβαστεί με ένα πτυχίο ΑΕΙ και δε θα ασχοληθεί παραπέρα.
Εγω στη θέση σου θα τελείωνα ένα ΤΕΙ παρεμφερές εφόσον αποκτούσα και το πτυχίο απο τα ΕΠΑΛ. Εαν δε περάσεις μη το βάζεις κάτω. Ξαναδώσε. Εντωμεταξύ θα έψαχνα εργασία ανάλογη με το πτυχίο για να εχω εμπειρία. Έστω κι ως μπειμπυ σιτερ. Όταν θα περάσεις ΤΕΙ λοιπόν, κανόνισε να είσαι καλή, που θα είσαι εαν έχεις αγαπη για το αντικείμενο σου, να τελειώσεις τη σχολή αμέσως και να προχωρήσεις και σε ενα δευτερο ΤΕΙ παρεμφερες.Ακόμη ίσως να πάρεις και κάποια παιδαγωγική επάρκεια για να διδάσκεις εσύ.
Οι δυνατότητες αυξάνονται αμέσως για ευρεση εργασιάς.
Μπορείς να έχεις δικό σου βρεφονηπιακό σταθμό
Μπορείς να εργαστείς στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια
Μπορείς να απασχοληθεις σε Νοσοκομεία - Κλινικές (εαν το παρεμφερες τει θα ειναι πχ της κοινωνικής εργασίας)
Μπορείς να εργαστείς σε διάφορα προγράμματα βοήθειας στο σπίτι των δήμων
Μπορείς να εργαστείς σε ιδιώτες
Μπορείς να ανοίξεις ένα λογοθεραπευτήριο (εαν το παρεμφερές πτυχίο θα είναι της λογοθεραπείας)
Μπορείς ακόμη να επιλέξεις διατροφολογία ΤΕΙ και μαζί με το πτυχίο βρεφονηπιοκομίας να είσαι σύμβουλος διατροφής σε νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, κτλ
Εχει μεγάλη γκάμα, μπορεις..σου εύχομαι να βρεις τι πραγματικά θέλεις και να το κυνηγήσεις.