Αρλούμπες μάλλον κάποιος άλλος λέει που ακόμα δεν έχει εργαστεί, απ'ότι φαίνεται. Άν παρακολουθούσες και παλαιότερα το φόρουμ θα είχες διαβάσει πώς ο πατέρας μου είναι στην Grand thronton και γνωρίζω πολύ καλά τον κλάδο, άσχετα που εγώ δεν επέλεξα αυτόν τον δρόμο. Επειδή και αποδεδειγμένα από τα γραφόμενά σου δεν ξέρεις τί λές. Στις ελεγκτικές αυτό που σε κρίνει για την πορεία σου, δέν είναι το πρώτο σου πτυχίο, αλλά η επίδοση σου στις επαγγελματικές εξετάσεις. Απο την στιγμή που επιτύχεις σε αυτές η πορεία σου θα είναι όμοια με οποιονδήποτε άλλον που πέτυχε και αυτός σύν τους άλλους παράγοντες γνωριμιών και τα λοιπά.
Τώρα αυτό που λές για τήρηση βιβλίων από ελεγκτικές, είναι γελοίο να το γράφεις, γιατί οι ελεγκτικές φίλε μου δεντηρούνε βιβλία, δέν είναι λογιστήρια, απλά μερικές μεγάλες έχουν θυγατρικές εταιρίες που παρέχουν φορολογικές συμβουλές. Είσαι τόσο καλός γνώστης των όσων λές, που δέν διάβασες ποτέ για το ασυμβίβαστο του συγκεκριμένου κλάδου. Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις τα μαθήματά σου.