Καλησπέρα σας .Μετά από δεύτερη χρονιά πανελληνίων ,κατάφερα και πέρασα στην σχολή αστυφυλάκων.Ωστόσο,δεν κατάφερα να αποκτήσω το lower στα αγγλικά ,λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων της καθηγήτριας μου ,η οποία αναγκάστηκε να διακόψει τα άσκηση του επαγγέλματος της .Έτσι λοιπόν,ενώ ήμουν έτοιμος στην γ γυμνάσιου να δώσω για lower ,δυο μήνες πριν το ακύρωσα .Έπειτα ,δεν κατάφερα να βρω κάποια αξιόλογη καθηγήτρια(ζω σε επαρχία και οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες) και έφτασα στην γ λυκείου οπότε για προφανείς λόγους δε μπορούσα να κάνω μαθήματα.Εν τέλει,έδωσα δεύτερη φορά φέτος και πλέον σκέφτομαι σοβαρά για ταχύρυθμα μαθήματα .Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο μπαίνω στα 20 .Από ανακοινώσεις που διαβάζω θα εισαχθούμε στην σχολή αρχές Ιανουαρίου και βρίσκομαι μεταξύ του διλήμματος να αρχίσω τώρα μαθήματα και να καταφέρω να δώσω για lower τον Δεκέμβρη ή όχι .Θεωρώ ότι είναι λίγος ο χρόνος και δεν θα τα καταφέρω και επίσης θα πάνε τσάμπα και τα χρήματα για τα μαθήματα .Ωστόσο ,γνωρίζω αγγλικά σε καλό επίπεδο,δηλαδή δεν αρχίζω απο το 0 ,διότι δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια απο την γ γυμνασίου που έκανα προετοιμασία . Εν ολίγοις θυμάμαι πράγματα .Βρίσκομαι λοιπόν σε αυτό το δίλημμα και ο χρόνος περνάει και δεν ξέρω τι να αποφασίσω .Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη και την συμβουλή σας και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε κάποιος να με διευκολύνει .Σας ευχαριστώ .