Θα συμφωνήσω με ultraviolet, υπάρχουν σχολές που μπορείς να παρακολουθήσεις αποκλειστικά σε ΙΕΚ. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν και διάφοροι άλλοι λόγοι. Στην περίπτωσή μου, θα ήθελα να παρακολουθήσω παράλληλα δύο σχολές που μπορεί να αφορούν το ίδιο αντικείμενο αλλά διαφορετικό τομέα του.
Αυτό πιστεύω εξαρτάται από το άτομο και τις σχολές που παρακολουθεί. Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία με το θέμα, υπάρχει πολύς κόσμος που παρακολουθούθησε ΑΕΙ ή ΤΕΙ παράλληλα με ΙΕΚ ή κολλέγιο και δεν είχε θέμα με την ολοκλήρωση των σπουδών.
Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα το συμβουλευτώ σίγουρα στο μέλλον.
Έπειτα από σκέψη και μια ματιά στον τραπεζικό λογαριασμό μου αποφάσισα να το αναβάλω για την επόμενη χρονιά

Έτσι στα 4 ΑΕΙ χρόνια που θα απομένουν θα μπορώ να στριμώξω 1 ή και 2 πτυχία απο ΙΕΚ (αν το κάθε πτυχίο απαιτεί 2 χρόνια), και θα έχω μεγαλύτερη πρακτική εξειδίκευση και εμπειρία σε περίπτωση που το ΑΕΙ τελικά είχε να προσφέρει μόνο θεωρία.
Η κύρια ανησυχία μου δεν είναι η διαχείριση του χρόνου γενικότερα, αλλά η πιθανότητα να συμπίψουν ακριβώς την ίδια μέρα και ώρα 2 εξετάσεις σε διαφορετικά μαθήματα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει όντως