Ismhnhpapa Νεοφερμένο μέλος Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 12:53 Η Ismhnhpapa: #1 15-03-22 12:53 Γεια σας Επειδή θέλω να κάνω ένα μικρό τατου ξέρετε τι παίζει με το αν προκύψουν αιματολογικές εξετάσεις ; Ξέρω πως δεν μπορείς να δώσεις αίμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 14:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-03-22 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismhnhpapa: Γεια σας Επειδή θέλω να κάνω ένα μικρό τατου ξέρετε τι παίζει με το αν προκύψουν αιματολογικές εξετάσεις ; Ξέρω πως δεν μπορείς να δώσεις αίμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τις εξετασεις σου δεν ειξερα οτι αν κανεις τατου για 6 μηνες δεν δινεις αιμα για αιμοδοσια εμενα ποτε δεν με ρωτησαν για τατου οταν δινω Αναστασία197 Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 15:21 Η Αναστασία197: #3 15-03-22 15:21 Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Ismhnhpapa Νεοφερμένο μέλος Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Η Ismhnhpapa: #4 15-03-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Αναστασία197: Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύ ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina Ismhnhpapa Panos_02 desp1naa Αναστασία197 constansn charmander xakounaamatata augustine Unboxholics eukleidhs1821 spring day rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας Επειδή θέλω να κάνω ένα μικρό τατου ξέρετε τι παίζει με το αν προκύψουν αιματολογικές εξετάσεις ; Ξέρω πως δεν μπορείς να δώσεις αίμα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 14:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 15-03-22 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Ismhnhpapa: Γεια σας Επειδή θέλω να κάνω ένα μικρό τατου ξέρετε τι παίζει με το αν προκύψουν αιματολογικές εξετάσεις ; Ξέρω πως δεν μπορείς να δώσεις αίμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τις εξετασεις σου δεν ειξερα οτι αν κανεις τατου για 6 μηνες δεν δινεις αιμα για αιμοδοσια εμενα ποτε δεν με ρωτησαν για τατου οταν δινω Αναστασία197 Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 15:21 Η Αναστασία197: #3 15-03-22 15:21 Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Ismhnhpapa Νεοφερμένο μέλος Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Η Ismhnhpapa: #4 15-03-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Αναστασία197: Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύ ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Zelina Ismhnhpapa Panos_02 desp1naa Αναστασία197 constansn charmander xakounaamatata augustine Unboxholics eukleidhs1821 spring day rafaela11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismhnhpapa: Γεια σας Επειδή θέλω να κάνω ένα μικρό τατου ξέρετε τι παίζει με το αν προκύψουν αιματολογικές εξετάσεις ; Ξέρω πως δεν μπορείς να δώσεις αίμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τις εξετασεις σου δεν ειξερα οτι αν κανεις τατου για 6 μηνες δεν δινεις αιμα για αιμοδοσια εμενα ποτε δεν με ρωτησαν για τατου οταν δινω
Αναστασία197 Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 15:21 Η Αναστασία197: #3 15-03-22 15:21 Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Ismhnhpapa Νεοφερμένο μέλος Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Η Ismhnhpapa: #4 15-03-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Αναστασία197: Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύ ! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ.
Ismhnhpapa Νεοφερμένο μέλος Η Ismhnhpapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Η Ismhnhpapa: #4 15-03-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Αναστασία197: Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύ !
Αρχική Δημοσίευση από Αναστασία197: Για 6 μήνες δεν επιτρέπεται η αιμοδοσία. Εξετάσεις κάνεις κανονικά. Προσοχή στο κατάστημα που θα σου το κάνει, μόνο, να τηρούνται όλα τα σχετικά με καθαριότητα κλπ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολύ !