maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 00:15 Η maraki love: #41 26-11-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τετοια σου λεει και τα πιστευεις κιολας....οτι θελει σε κανει....μωρε να πας σε ψυχολογο και να της πεις οτι περνας και πολυ καλα...να της τον προτεινεις κιολας... Click για ανάπτυξη... της τον προτεινα ηδη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 00:52 Ο Pure_Seduction: #42 26-11-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: της τον προτεινα ηδη!!!! Click για ανάπτυξη... και θα τραγουδας ''ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για παρτη μου στα μεγαλα νησια του μυαλου και του χαρτι σου'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο kotsis1 έγραψε: #43 26-11-09 01:29 Μαρία μπορείς επίσης να τους πας ένα φάκελο με χαρτιά μέσα που θα περιέχει πληροφορίες για την ιδιότητα των ψυχολόγων,ψυχιάτρων,δικές σου συμβουλές ,άλλες γνώμες σχετικά με την ενηλικίωση,τις διακοπές και τις ευθύνες και στην τελευταία σελίδα θα έχεις γράψει πάω διακοπές εκεί(όπως είπε και η Κρου).Και άντε γεια για κάποιες ημέρες. Η κατάσταση δεν είναι και πολύ για γέλια,να κινηθείς γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:34 Η Lita Athens: #44 27-11-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... από τα 17 με άφησαν και μάλιστα στο εξωτερικό (αγγλία)... αλλά εκεί που πήγα ειχα συγγενείς που με περίμεναν (τον ξάδελφό μου για την ακρίβεια), οπότε δεν ήμουν τελείως μόνη...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Kansas Rocks!: #45 27-11-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina141: τετοια σου λεει και τα πιστευεις κιολας....οτι θελει σε κανει....μωρε να πας σε ψυχολογο και να της πεις οτι περνας και πολυ καλα...να της τον προτεινεις κιολας... Click για ανάπτυξη... της τον προτεινα ηδη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 00:52 Ο Pure_Seduction: #42 26-11-09 00:52 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: της τον προτεινα ηδη!!!! Click για ανάπτυξη... και θα τραγουδας ''ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για παρτη μου στα μεγαλα νησια του μυαλου και του χαρτι σου'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο kotsis1 έγραψε: #43 26-11-09 01:29 Μαρία μπορείς επίσης να τους πας ένα φάκελο με χαρτιά μέσα που θα περιέχει πληροφορίες για την ιδιότητα των ψυχολόγων,ψυχιάτρων,δικές σου συμβουλές ,άλλες γνώμες σχετικά με την ενηλικίωση,τις διακοπές και τις ευθύνες και στην τελευταία σελίδα θα έχεις γράψει πάω διακοπές εκεί(όπως είπε και η Κρου).Και άντε γεια για κάποιες ημέρες. Η κατάσταση δεν είναι και πολύ για γέλια,να κινηθείς γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:34 Η Lita Athens: #44 27-11-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... από τα 17 με άφησαν και μάλιστα στο εξωτερικό (αγγλία)... αλλά εκεί που πήγα ειχα συγγενείς που με περίμεναν (τον ξάδελφό μου για την ακρίβεια), οπότε δεν ήμουν τελείως μόνη...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Kansas Rocks!: #45 27-11-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: της τον προτεινα ηδη!!!! Click για ανάπτυξη... και θα τραγουδας ''ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για παρτη μου στα μεγαλα νησια του μυαλου και του χαρτι σου'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 01:29 Ο kotsis1 έγραψε: #43 26-11-09 01:29 Μαρία μπορείς επίσης να τους πας ένα φάκελο με χαρτιά μέσα που θα περιέχει πληροφορίες για την ιδιότητα των ψυχολόγων,ψυχιάτρων,δικές σου συμβουλές ,άλλες γνώμες σχετικά με την ενηλικίωση,τις διακοπές και τις ευθύνες και στην τελευταία σελίδα θα έχεις γράψει πάω διακοπές εκεί(όπως είπε και η Κρου).Και άντε γεια για κάποιες ημέρες. Η κατάσταση δεν είναι και πολύ για γέλια,να κινηθείς γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:34 Η Lita Athens: #44 27-11-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... από τα 17 με άφησαν και μάλιστα στο εξωτερικό (αγγλία)... αλλά εκεί που πήγα ειχα συγγενείς που με περίμεναν (τον ξάδελφό μου για την ακρίβεια), οπότε δεν ήμουν τελείως μόνη...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Kansas Rocks!: #45 27-11-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρία μπορείς επίσης να τους πας ένα φάκελο με χαρτιά μέσα που θα περιέχει πληροφορίες για την ιδιότητα των ψυχολόγων,ψυχιάτρων,δικές σου συμβουλές ,άλλες γνώμες σχετικά με την ενηλικίωση,τις διακοπές και τις ευθύνες και στην τελευταία σελίδα θα έχεις γράψει πάω διακοπές εκεί(όπως είπε και η Κρου).Και άντε γεια για κάποιες ημέρες. Η κατάσταση δεν είναι και πολύ για γέλια,να κινηθείς γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens Δραστήριο μέλος Η Lita Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 541 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:34 Η Lita Athens: #44 27-11-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... από τα 17 με άφησαν και μάλιστα στο εξωτερικό (αγγλία)... αλλά εκεί που πήγα ειχα συγγενείς που με περίμεναν (τον ξάδελφό μου για την ακρίβεια), οπότε δεν ήμουν τελείως μόνη...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Kansas Rocks!: #45 27-11-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... από τα 17 με άφησαν και μάλιστα στο εξωτερικό (αγγλία)... αλλά εκεί που πήγα ειχα συγγενείς που με περίμεναν (τον ξάδελφό μου για την ακρίβεια), οπότε δεν ήμουν τελείως μόνη...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 21:47 Η Kansas Rocks!: #45 27-11-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: τυχερή εμένα αν δεν τελειώσω τη σχολή δεν με αφήνουν να παω πουθενα Click για ανάπτυξη... Με παραξενεύει πολύ το γεγονός, μια και είσαι ενήλικη. Υποθέτω ότι πέρασες σε σχολή που βρίσκεται στην πόλη σου... Αν δεν περνούσες όμως στην πόλη σου, τι θα γινόταν? Θα έρχονταν μαζί σου? Το είχατε συζητησει αυτό? Με συζήτηση λύνονται όλα τα προβλήματα, και άμα χρειαστεί, αν δεις ότι δεν παίρνουν, από λόγια ύψωσε λιγουλάκι τη φωνή σου, για να καταλάβουν ότι δεν είσαι πια μικρό κορίτσι. Εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει από τώρα. Βέβαια, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά τον τομέα "ελευθερία μου", με αφήνουν ελεύθερη σε πολλά πράγματα, και χωρίς καν να τους ρωτησω, αλλά βρίσκομαι σε φυσιολογικά πλαίσια, ούτε υπερβολικά ξενύχτια, ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Όσο για το ταξίδι, αυτό που λέει η μητέρα σου για τον ψυχολόγο, δε στέκει, ο ψυχολόγος, λογικά, θα πάρει το μέρος σου, βρίσκω τους περιορισμούς που σου θέτει η μητέρα σου, πολύ αυστηρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:06 Η nitsa έγραψε: #46 27-11-09 22:06 μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Ο Pure_Seduction: #47 27-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: μπα ουτε οι δικοι μου εχουν προβλημα αρκει να ξερουν που ειμαι κ πως θα με βρουν οταν με παρουν τηλεφωνο.... Click για ανάπτυξη... και μενα ακριβως αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Ο chris_90 έγραψε: #48 29-11-09 15:52 Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διακοπες χωρις γονεις εκανα πρωτη φορα το καλοκαιρι που εκλεισα τα 18. Αλλα απο τα 16-17 ειχα αρχισει τα ταξιδια εκτος Αθηνων μονος μου... Καλα, για τωρα ας μην συζητησω για το που εχω αλωνισει (και σκοπευω να αλωνισω ) με παρεα και χωρις γονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 17:33 Η Angelique.: #49 29-11-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Απο ποια ηλικια και μετα σας επιτρεπουν οι γονεις σας να πατε μονοι σας ταξιδι; Click για ανάπτυξη... Διακοπες με παρεα θα με αφησουν θελουν δε θελουν του χρονου το καλοκαιρι. 16 Αυγουστου κλεινω τα 17 ετσι κι αλλιως,οποτε νταξ. Αρχική Δημοσίευση από christina141: δικιο εχει,καλυτερα τσακωμοι καθε μερα μεχρι να ξυπνησουν παρα μια ζωη να μας εχουν να κανουμε οτι θελουν....πανε πια αυτα να τα ξεχασουν....μεγαλωσαμε ωρε...αντε πια.... Click για ανάπτυξη... Για τους τσακωμους συμφωνω κι εγω. Γενικα ποτε δεν ημουν ο τυπος της "ναζιαρας κορης" για να καθομαι να παρακαλαω κλπ κλπ. Απο τη στιγμη που θελω να κανω κατι θα το κανω,αν συμφωνουν καλως,αν οχι τοτε θα εχουμε βρισιδια. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. Τουλαχιστον οι δικοι μου οι γονεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 21:56 Ο Nikos έγραψε: #50 29-11-09 21:56 Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*school_brick* Νεοφερμένο μέλος Η *school_brick* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η *school_brick*: #51 29-11-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα οι δικοί μου θα με αφησουν να πάω μόνος μου διακοπές μόλις κλείσω τα 17... Αν και από τα 10 μου πάω κατασκήνωση μόνος μου, επομένως σχεδόν το ίδιο είναι... Click για ανάπτυξη... μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Ειμαρμένη: #52 29-11-09 22:03 Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το καλοκαίρι της Β Λυκείου,λίγο εκβιαστικά μπορώ να πω καθώς είχα μισό μήνα διακοπές και η διάθεση μου ήταν χάλια.Ε και τελικά μου το πρότειναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 22:31 Ο Nikos έγραψε: #53 29-11-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *school_brick*: μπα..καμια σχεση στην κατασκηνωση ειναι αλλιως τα πραγματα.εισαι με ατομα της ηλικιας σ (πολλοι απ'αυτους ειναι κ φιλοι) κ φυσικα εισαι μονιμως σε γνωριμο περιβαλλον οπου ολοι σε γνωριζουν κ συνεργαζονται μαζι σ.ξερεις οτι εχεις ενα προγραμμα γεματο διασκεδαση,οτι θα φας κανονικα τα γευματα σ κ αλλες τεοιες καλοπερασιες...καμια σχεση με τα ταξιδια,ειδικα αν ειναι στο εξωτερικο. Click για ανάπτυξη... Όπως το πάρει κανείς, εγώ πάντως κάθε καλοκαίρι παιρνούσα γμτα...Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε πολλές βλακείες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
argymeg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αργύρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:27 Ο argymeg έγραψε: #54 04-12-09 17:27 Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ φέτος θα πάω με παρέα Ιταλία Καλά τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:32 Ο chris_90 έγραψε: #55 04-12-09 17:32 Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγω μαζι με τον αποπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.