Ταινίες που περιμένουμε

Γιατί θα βγει και 2??:P
Εγω ουτε το πρωτο δεν πηγα να δω.-.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Uncharted Drakes Fortune
Ναι! Μετά από το playstation 3 και σε ταινεία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~The Twilight Saga: Eclipse
~Sex and the city 2

το midnightsun ξεχασες!^
Το Midnight Sun δεν θα βγει σε ταινία! Αφού ουσιαστικά είναι το Twilight! Άσε που δεν έχει βγει καν σε βιβλίο ακόμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Inception
Hot Tub Time Machine
και μετά Iron Man 2
αυτές οι ταινίες για το 2010

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ από πού να ξεκινήσω??? 1.The twilight Saga:Eclipse, 2.Harry Potter και οι κλήροι του θανάτου (α μέρος), 3. Uglies .....κι άλλα που δε θυμάμαι τώρα...:D

Και εγώ το πρώτο μέρος του 7ου Χάρι Πότερ (που μου φαίνεται ότι τα διάβαζα πριν χρόόόόόόόνια λες και έχω γεράσει πια!):P

Το Inception

The Suicide Squad!!! :D :D

Την περιμένω εδώ και μήνες!! :D Πιστεύω ότι ο Leto θα καταφέρει έναν άψογο Joker, ελπίζω να μην απογοητευτώ!!

So pumped up!!!! :D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Dr. Strange!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να ελπίζω οτι το δεύτερο θα είναι πολύ καλύτερο απο το 1ο . Ενώ μου άρεσε μεν το κλίμα,τα σκηνικά και τα VFX, απογοητεύτηκα αρκετά απο το γεγονός οτι δεν υπήρξε climax πλοκής . Όπως και οτι σχεδόν όλα αποκαλύφθηκαν απο την πρώτη στιγμή... Δεν υπήρχε το στοιχείο του μυστηρίου επομένως . Μακάρι στο sequel να μην έχουμε τα ίδια .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

It: Chapter 2
Detective Pikachu

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Once Upon a Time In Hollywood

Αυτό^.
Και την ταινία του Γαβρά για Τσίπρα/Βαρουφάκη.:P

2o trailer .
Εαν και λογικά θα είναι καλύτερο απο το 1ο, το γεγονός οτι ο pennywise αποκτάει ανθρώπινα ένστικτα(όπως την εκδίκηση) ρίχνει την ποιότητα . Απο κάτι άγνωστο και τρομακτικό προσπαθούν να τον μετατρέψουν σε κάποιον villain και σε συνδυασμό με το οτι είναι ήδη κλόουν τον κάνει να είναι goofy παρά τρομακτικός . Τέλος πάντων ελπίζω να αποδειχθώ λάθος και να είναι πράγματι πιο τρομακτικό .

Καλό καστ,πρικουελ του Kingsman,και καλό τρείλερ. Definitely looking forward to this one :popcorn:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back