_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.

08-08-13

19:03
Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό.Με 35 ώρες σε κάθε τάξη, πανελλήνιες κάθε χρόνο και μάλιστα 4 φορες, τα φροντιστήρια θα δουλεύουν μέρα-νύχτα, οι περισσότεροι καθηγητές στο σχολείο δε θα ξέρουν τι να κάνουνκαι οι μαθητές πρέπει να είναι πολύ αδιάφοροι για να επιβιώσουν
![]()
Εκτός και αν αποφασίσουμε ορισμένα άτομα να στρώσουμε τους απ'αυτούς μας και δουλέψουμε και λίγο μόνοι μας.

Εμένα η μαμά μου ως εκπαιδευτικός πάντως μου είπε ότι κομμάτι δύσκολο να εφαρμοστεί.![]()
![]()
Τελικα ψηφιστηκε? Δηλαδη ειναι 100% οτι θα γινει?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria.Bb
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα.

10-08-13

14:29
Εμένα η μαμά μου ως εκπαιδευτικός πάντως μου είπε ότι κομμάτι δύσκολο να εφαρμοστεί.![]()
Μακάρι να έχει δίκιο η μητέρα σου γτ αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αν εφαρμοστεί για τα παιδιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.735 μηνύματα.

11-08-13

13:56
Βασικά,επειδή το χάζευα λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες το να έχεις από την 1η κατεύθυνση δε μου ακούγεται και άσχημο...Μακάρι να έχει δίκιο η μητέρα σου γτ αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αν εφαρμοστεί για τα παιδιά![]()
Επίσης,για 4 φορές Πανελλήνιες στο άρθρο που διάβασα δεν είδα.

Maria.Bb
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα.

11-08-13

14:53
Βασικά,επειδή το χάζευα λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες το να έχεις από την 1η κατεύθυνση δε μου ακούγεται και άσχημο...
Επίσης,για 4 φορές Πανελλήνιες στο άρθρο που διάβασα δεν είδα.![]()
τι να πω.. :/ αποτελέσματα του συστήματος θα αργήσουμε να δουμε, εύχομαι τουλάχιστον στους μαθητές που αυτούς υπομονή και καλή δύναμη!!
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Η. ..Αλεξάνδρα... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 867 μηνύματα.

27-08-13

22:49
Λοιπόν, έχουμε καμιά τελευταία ανακοίνωση για το τι θα γίνει τελικά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...