[Τέλη 2020] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,797 μηνύματα.
Η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας xenForo (2.2.0) ολοκληρώθηκε! :)

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε παρατηρήσεις και αναφορά λαθών.

Νέες λειτουργίες και δυνατότητες:

1. Για αρχή, ένα "δωράκι" η προσθήκη κόκκινου χρώματος στον color chooser του στεκιού. :D
color_chooser.png

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε μέσω του Πίνακα Ελέγχου να ρυθμίσετε το χρώμα που θέλετε να εμφανίζονται τα μηνύματά σας στους άλλους, αλλά και να κάνετε όλα τα μηνύματα του forum να εμφανίζονται στο δικό σας χρώμα (προαιρετικά).


2. Ο editor μηνυμάτων άλλαξε τελείως. Η λειτουργία προεπισκόπησης βελτιώθηκε, ενώ, ένα του καινούργιο γνώρισμα είναι ότι διαθέτει τη δυνατότητα να προσθέτετε gif εικόνες από την τεράστια συλλογή της υπηρεσίας GIPHY. :)
giphy.png



3. Πλέον μπορείτε να προσθέτετε ένα οριζόντιο bannerάκι στο προφίλ σας (πχ μπείτε στο προφίλ μου να δείτε το δικό μου ολόκληρο). :D
profile_banner.png



4. Έγιναν μερικές αλλαγές στο styling των κουμπιών, της δομής του header και της λειτουργίας των δημοσκοπήσεων.


5. Στα μηνύματα του forum προστέθηκε η δυνατότητα να προβάλετε άμεσα τα "άλλα" μηνύματα του ίδιου μέλους στο συγκεκριμένο thread που βρίσκεστε.
other_posts.png



6. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζετε το ψευδώνυμό σας μέσω του πίνακα ελέγχου. Ωστόσο η τελικής αλλαγή ψευδωνύμου χρειάζεται να εγκριθεί από την ομάδα διαχείρισης, ενώ θα πρέπει να συμπληρωθεί και ο λόγος αλλαγής. Επίσης το σύστημα δεν επιτρέπει την αλλαγή ψευδωνύμου αν δεν έχουν περάσει 2.5 χρόνια από την τελευταία αλλαγή.


7. Όταν δημιουργείτε νέο θέμα, στο πεδίο του τίτλου σας γίνονται προτάσεις υπαρχόντων θεμάτων του forum, προκειμένου να αποφεύγονται τα διπλά threads.


8. Το forum μας πλέον υποστηρίζει progressive web app, δηλαδή μπορείτε να μετατρέψετε το forum μας σε εφαρμογή για το κινητό ή τον υπολογιστή σας, αλλά και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε αυτή. Περισσότερα σε νέο thread, αργότερα. :)


mariah carey hello GIF


Enjoy! :give_rose:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης πλέον μπορείτε να σημειώνετε ως αδιάβαστες, όσες ειδοποιήσεις θέλετε να κρατήσετε στην επιφάνεια:
unreadis.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top