Τάβλι

Kαφεδάκι+τάβλι με καλή παρέα=L.F.E. :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά είναι όλα τα λεφτά...από την παρέα μου μόνο εγώ παίζω καλά και κάθε φορά που παίζουμε πόρτες τούς τις παίρνω διπλές!!!:lol: κανονικά πρέπει να γίνει ολυμπιακό άθλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παίζω με τους φίλους μου όταν πάμε καφετέρια! Ε καλά παιχνίδι της τύχης είναι, πότε κερδίζεις πότε χάνεις

κι εγω.σε καφετεριες παντα παιζω.!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ταβλιιι!!!το λατρευω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποιες κλασσικές κινήσεις πρέπει να μάθεις μόνο.. Κατά τ'αλλά το παιχνίδι κρίνεται από το ζάρι. Βέβαια αν ο άλλος δεν ξέρει τι πρέπει να παίξει, ας φέρνει πάντα τις καλύτερες ζαριές,μπορείς να τον νικήσεις.

Και όπως έχει μείνει απ'το καλοκαίρι που μάθαινα πόρτες στον ξάδερφό μου : "έξι-πέντε, κλασσική κίνηση"

Πάντως σου λέω αν μάθεις,δεν υπάρχει γυρισμός!

εγώ πέρυσι έμαθα να παίζω πόρτες!!! καλό το τάβλι αλλά θέλει και καλή παρέα :Ρ

tabli-backgammon.jpg

Παίζω και εγώ! Το τάβλι δεν είναι τόσο στρατηγική όσο τύχη!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν 2 χρονια μου εμαθαν οι ξαδερφες μου!Εκεινο το καλοκαιρι στις διακοπες επαιξα το ταβλι της ζωης μου!!!Το λατρεψα αν και η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να παιξω :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποπο τι μου θύμισες τώρα!!!! Το τάβλι το έχω συνδιάσει με καταλήψεις, βαρεμάρα κ εννοείται με το καλοκαίρι.!!! Έχω αρκετό καιρό να παίξω άλλα όταν έπαιζα ήμουν πολύ καλή!!! :) Πιστεύω όμως ότι αν είσαι καλός κ καιρό να έχεις να παίξεις πάλι θα τα πας το ίδιο καλά! Δεν ξεχνιέται!!!
Αχ άντε να έρθει το καλοκαιράκι!!!

Απο ταβλι ξερω φευγα πολυ καλα και πλακωτο,πορτες πολυ λιγο.Διαφωνω με το οτι δε θελει σκεψη.Ειδικα το φευγα απαιτει καλη στρατηγικη.Φυσικα πρεπει να σε θελει και το ζαρι,αλλα μια λαθος ζαρια ή γενικοτερα λαθος προσεγγιση σε καποιο σημειο του παιχνιδιου μπορει να κοστισει.

Μου αρέσει πολύ το ταβλάκι... ο πατέρας μου έπαιρνε μέρος και σε αγώνες.
Ήξερα πλακωτό, φεύγα και πόρτες... όμως φεύγα και πλακωτό τα έχω ψιλοξεχάσει :)
Ξέρω καλές πόρτες :D

Πόρτες,πόρτες,πόρτες:whistle:

ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εχω ιδεα απο ταβλι :redface: ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως..δεν μπορω να μαθω με τιποτα :redface: :P

Λατρευω τις πορτες, αλλα ξερω και ασοδιο και πλακωτο :D
Γενικα ειμαι καμενος με το ταβλι!

Άκουσα κάτι για κάψιμο στο τάβλι??:D:P:P
Μ' έμαθε ο πατέρας μου από μικρή,πόρτες-πλακωτό-φεύγα...Αλλά έχω την αίσθηση ότι με το ζάρι που έχω εδώ και δέκα μέρες,μάλλον μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που μ' έμαθε....:whistle::P:P
Το φεύγα και οι πόρτες είναι τ' αγαπημένα!;)

Και το πλακωτο ειναι ωραιο απλα μου φαινεται οτι κανει αιωνες μεχρι να τελειωσει...οι πορτες ειναι το αγαπημενο μου εμενα, φευγα δε ξερω!

Ναι,αυτό που λες για το πλακωτό ισχύει...Μάθε φεύγα,είναι ωραίο!;)

Και το πλακωτο ειναι ωραιο απλα μου φαινεται οτι κανει αιωνες μεχρι να τελειωσει...οι πορτες ειναι το αγαπημενο μου εμενα, φευγα δε ξερω!

Το πλακωτο ειναι οντως αργο, αλλα μονο αυτο ξερω να παιζω. Εχω δοκιμασει και πορτες αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα:P

Το πλακωτο ειναι οντως αργο, αλλα μονο αυτο ξερω να παιζω. Εχω δοκιμασει και πορτες αλλα τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα:P
Υπομονη θελει, δεν ειναι και καμια επιστημη:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back