voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 16:58 Ο voοdoο έγραψε: #21 18-06-12 16:58 omg, πού το ξεθάψατε? Δεν το θυμόμουνα καν! Επισημαίνεται, ότι η αρχική δημοσίευση είναι από το 2009 (προ κρίσης), οπότε λογικά θεωρείστε τη σημερινή κατάσταση στην αγορά εργασίας ακόμα χειρότερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 02:57 Ο moxa15 έγραψε: #22 19-06-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Μα ακριβώς γι'αυτό το λόγο δεν μπορείς να έχεις και καμία σιγουριά για το επαγγελματικό σου αύριο! Το ίδιο πράγμα λέμε... Click για ανάπτυξη... ok then πασο εγω δεν καταλαβα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
omg, πού το ξεθάψατε? Δεν το θυμόμουνα καν! Επισημαίνεται, ότι η αρχική δημοσίευση είναι από το 2009 (προ κρίσης), οπότε λογικά θεωρείστε τη σημερινή κατάσταση στην αγορά εργασίας ακόμα χειρότερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2012 στις 02:57 Ο moxa15 έγραψε: #22 19-06-12 02:57 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Μα ακριβώς γι'αυτό το λόγο δεν μπορείς να έχεις και καμία σιγουριά για το επαγγελματικό σου αύριο! Το ίδιο πράγμα λέμε... Click για ανάπτυξη... ok then πασο εγω δεν καταλαβα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Μα ακριβώς γι'αυτό το λόγο δεν μπορείς να έχεις και καμία σιγουριά για το επαγγελματικό σου αύριο! Το ίδιο πράγμα λέμε... Click για ανάπτυξη... ok then πασο εγω δεν καταλαβα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.