Jesse_ Νεοφερμένο μέλος Ο Jesse_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2025 στις 19:37 Ο Jesse_ έγραψε: #1 29-06-25 19:37 Ψάχνω για κάποιον σύλλογο , λέσχη ή σεμινάριο (Αθήνα) με το οποίο θα καλύψω τον ελεύθερο μου χρόνο ενώ συγχρόνως θα μου προσφέρει γνώσεις, γνωριμίες και δεξιότητες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.570 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2025 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-06-25 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Jesse_: Ψάχνω για κάποιον σύλλογο , λέσχη ή σεμινάριο (Αθήνα) με το οποίο θα καλύψω τον ελεύθερο μου χρόνο ενώ συγχρόνως θα μου προσφέρει γνώσεις, γνωριμίες και δεξιότητες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θες με προσωπικη παρουσια ή ιντερνετικο? Αν ιντερνετικο εδω | Mathesis mathesis.cup.gr Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ψάχνω για κάποιον σύλλογο , λέσχη ή σεμινάριο (Αθήνα) με το οποίο θα καλύψω τον ελεύθερο μου χρόνο ενώ συγχρόνως θα μου προσφέρει γνώσεις, γνωριμίες και δεξιότητες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.570 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2025 στις 21:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 29-06-25 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Jesse_: Ψάχνω για κάποιον σύλλογο , λέσχη ή σεμινάριο (Αθήνα) με το οποίο θα καλύψω τον ελεύθερο μου χρόνο ενώ συγχρόνως θα μου προσφέρει γνώσεις, γνωριμίες και δεξιότητες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θες με προσωπικη παρουσια ή ιντερνετικο? Αν ιντερνετικο εδω | Mathesis mathesis.cup.gr
Αρχική Δημοσίευση από Jesse_: Ψάχνω για κάποιον σύλλογο , λέσχη ή σεμινάριο (Αθήνα) με το οποίο θα καλύψω τον ελεύθερο μου χρόνο ενώ συγχρόνως θα μου προσφέρει γνώσεις, γνωριμίες και δεξιότητες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Click για ανάπτυξη... Θες με προσωπικη παρουσια ή ιντερνετικο? Αν ιντερνετικο εδω | Mathesis mathesis.cup.gr