Και οι 2 χώρες είναι σε αρκετά καλή οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή, λογικά η Δανία θα χειροτερέψει πολύ σύντομα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Και οι 2 χώρες είναι αρκετά κλειστες και ρατσιστικές. 'Ενας έλληνας δεν θα κάνει παρέα με τους ολλανδούς και τους δανούς, αλλα΄με τους άλλους foreigners. Δεδομένου πως η σχέση χρημάτων με κόστος ζωής είναι ίδιες, νομίζω η Ολλανδία είναι καλύτερη επιλογή γιατί είναι στο κέντρο της Ευρώπης, έχει περισσότερο ξένο πληθυσμό(νομίζω τουλάχιστον) και απ' όσο ξέρω είναι και πολιτισμικά πιο ενδιαφέρουσα να την εξερευνίσεις και σε τοπία και σε αρχιτεκτονική, τέχνη κλπ.
Δε μπορώ να τονίσω αρκετά πως αυτοί οι Ευρωπαίοι που όλο νομίζουμε ότι πρπ να τους μοιάσουμε, τουλάχιστον σε θέμα ρατσισμού είναι βλάχοι.
Όχι. Η πλειοψηφεία των γερμανών είναι κανονικότατα ρατσιστές με τους αλλοδαπούς είτε είναι από τη νότιο Ευρώπη, είτε από την Ασία.
Ούτε γι' αστείο. Οι γερμανικές χώρες π.χ. Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, έχουν πολύ, Π Ο Λ Υ πιο σοβαρό κρατός από τις συγκριτικά σάπιες π.χ. Γαλλία, Σουηδία.