Σύγκριση σχολών ΑΕΝ Μηχανικών

AGGELINA

Νεοφερμένο μέλος

Η AGGELINA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα, πρόκειται να φοιτήσω σε ΑΕΝ Μηχανικών καθως έδωσα Πανελλήνιες και θα ηθελα να μάθω θετικά και αρνητικά για τις τεσσερις σχολές Ασπροπύργου, Μηχανιωνας, Κρήτης, Χίου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.543 μηνύματα.
Καλημέρα, πρόκειται να φοιτήσω σε ΑΕΝ Μηχανικών καθως έδωσα Πανελλήνιες και θα ηθελα να μάθω θετικά και αρνητικά για τις τεσσερις σχολές Ασπροπύργου, Μηχανιωνας, Κρήτης, Χίου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καλημερα
Δυστηχως ,εδω παιδια ΑΕΝ δεν κατοικουν...ερχονται σποραδικα ρωτανε αυτο που τους απασχολει και φευγουν.
Παλιοτερα ειχα κανει την προσωπικη μου ερευνα γιατι υπηρχε αναγκη και ειχα καταληξει οτι η πιο δυνατη ηταν της υδρας αλλα ειναι μονο πλοιαρχων.
Δεν μου πεφτει λογος...περιεργεια εχω και αν θες.
Εσυ κοριται μπορει να κρατας καβουρα, τροχο κοπης μεταλλων,παλαγκο, ηλεκτροκολιση και οξυγονα.
Δεν σ'αρεσει να αγναντευεις την θαλασσα , να παιζεις με το gps ,τα emails και τα χαρτια και να ελεγχεις τα φιλιππινια που βαφουν...με τα ιδια λευτα.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια