Σύγκριση πολυτεχνικών σχολών

gazaki voutaniou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα.
..εισαι γεννημενη για ψηλα..
σε λοφο ειναι το μετσοβιο σωστα? οχι και τοσο ψηλα κοψε κατι
Για πες... αθηναια εισαι ...? ή εν πασει περιπτωση στην αθηνα θα εργαστεις?
οχι, απο επτανησα. μεταγγραφη σιγουρα μπορω να παρω, θα παρω τηλεφωνο και τη γραμματεια για να σιγουρευτω, μη γινει καμια μαλακια. οσον αφορα την εργασια: δεν εχω ιδεα μπρο μονο λεφτα να παιρνω και να αγαπω αυτο που θα κανω. νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις να σκεφτομαι λεπτομερως τι καριερα θελω αλλα εχω γενικα αυτο τον προσανατολισμο. ποιος ξερει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.334 μηνύματα.
σε λοφο ειναι το μετσοβιο σωστα? οχι και τοσο ψηλα κοψε κατι
Ναι το μετσοβιο δεν ειναι σε λοφο ..κοιματε σε δαφνες ..δεν το λεω εγω ο πρυτανης του το ειπε και μετα εφυγε.
οχι, απο επτανησα. μεταγγραφη σιγουρα μπορω να παρω, θα παρω τηλεφωνο και τη γραμματεια για να σιγουρευτω, μη γινει καμια μαλακια. οσον αφορα την εργασια: δεν εχω ιδεα μπρο μονο λεφτα να παιρνω και να αγαπω αυτο που θα κανω. νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις να σκεφτομαι λεπτομερως τι καριερα θελω αλλα εχω γενικα αυτο τον προσανατολισμο. ποιος ξερει

Ωραια ..θελουμε εργασια -χρηματα μπολικα και να γουσταρεις.
Εσυ γεννηθηκες να μανατζαρεις ανθρωπους..εχεις μοναδικες ικανοτητες να μπαινεις στις ψυχές των ανθρωπων..οποτε πρεπει να καθοδηγεις αλλους που θα κανουν την δουλεια ( συνεργεια).
Το να μιλας σε καποια οθονη δεν εχει νοημα για σενα... γιατι ουτε μουτζα δεν θα σου ριξει.
Προτυνω μηχανολογια
Να εισαι εργοδηγος συνεργειων με 3000€ το μηνα ( κινουμενη επαρχια)
να εισαι τενικη υποδιεθυντρια σε μεγαλο ξενιοδοχειο ( 2500 € το μηνα -ψυχοφθορο)
Να μανατζαρεις καραβια και κατασκευες και επιθεωρησεις με 5000-15000€ ( εχει ταξιδακια)
Και πολλα αλλα με λιγοτερα ομως.

Προτυνω ΗΜΜΥ με ροη στα ιατρικα
Θα ασχοληθεις με την πωληση ιατρικων εχεις δυνατοτητες ..θα κατακλεψεις το δημοσιο και θα εχεις χρημα αλλα οχι ουσια

Δεν προτεινω Πολιτικος μηχανικος
θα χτιζεις ωραια σπιτια τα μαστορια να σκιζονται για σενα ( μηπως εισαι και τουμπανο) αλλα χρηματα οχι 1500€ ...ωχ τα μπετα ειναι ανοργασμικα.
Εκτος και το γυρισεις σε εσωτερικη αρχιτεκτονικη και τα παιρνεις αερα απο τους φραγκατους .

τωρα φευγω το βραδυ παλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια