18-06-25

19:34
Ποια πολυτεχνική σχολή έχει τα περισσότερα εργαστήρια; Ποια είναι περισσότερο πρακτική και λιγότερο θεωρητική; Ποια έχει τη λιγότερη αποστήθιση;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.355 μηνύματα.

18-06-25

19:43
Πολυτεχνικη με αποστηθιση δεν υπαρχει.Ποια πολυτεχνική σχολή έχει τα περισσότερα εργαστήρια; Ποια είναι περισσότερο πρακτική και λιγότερο θεωρητική; Ποια έχει τη λιγότερη αποστήθιση;
Τα πολυ πολυ λιγα μαθηματα θεωρητικης τα περνανε με πολλαπλης επιλογης.
Τα πιο πολλα εργαστηρια τα εχει η χημεια..οποτε να πουμε χημικοι μηχανικοι?
Παλιες σχολες με προικα ειναι εμπ, απθ, πατρα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.678 μηνύματα.

18-06-25

19:52
Αποστήθιση δεν υπάρχει σε καμία σχολή μηχανικών. Είναι παρελθόν στο πολυτεχνείο αυτά.Ποια πολυτεχνική σχολή έχει τα περισσότερα εργαστήρια; Ποια είναι περισσότερο πρακτική και λιγότερο θεωρητική; Ποια έχει τη λιγότερη αποστήθιση;
Όσο για το δεύτερο η πιο εύκολη σχολή για να έχεις χειροπιαστή εμπειρία είναι οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.
Ωστόσο θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε κάτι...δεν επαρκεί αυτό που προσφέρουν οι σχολές. Δεν επαρκεί καθόλου.
Θα πρέπει μόνος και εκτός ωρών σχολής να ασχοληθείς, εαν θες να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος
Η Anna1974 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

18-06-25

20:05
Καλησπέρα.
Για κάποιο παιδί που έχει καλή "τρέλα" για μαθηματικά και φυσική και είναι να διαλέξει ανάμεσα σε ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους τι θα του προτείνατε;
Για κάποιο παιδί που έχει καλή "τρέλα" για μαθηματικά και φυσική και είναι να διαλέξει ανάμεσα σε ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους τι θα του προτείνατε;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.355 μηνύματα.

18-06-25

20:46
Τα μαθηματικα ειναι σχεδον τα ιδιαΚαλησπέρα.
Φυσικη τωρα
αν του αρεσει ο νευτωνας-μηχανικη --> μηχανολογους
αν ο ηλεκτρομαγνητισμος --> ηλεκτρολογους
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.678 μηνύματα.

18-06-25

21:02
Με βάση τα δεδομένα αυτά και οι δύο σχολές είναι εξίσου καλές για τον υποψήφιο.Καλησπέρα.
Εαν υπάρχει μια ιδιαίτερη κλίση προς πιο αφηρημένο τρόπο σκέψης, ίσως οι ηλεκτρολόγοι να έχουν κάπως μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω διάφορων κλάδων τους όπως η επεξεργασία σήματος, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, η ηλεκτρονική, η θεωρία πληροφορίας, τα συστήματα επικοινωνιών κτλπ.
Εαν υπάρχει μια μεγαλύτερη κλίση προς πιο "απτά" πράγματα και μεγαλύτερη προτίμηση προς την οπτικοποίηση φαινομένων, οι μηχανολόγοι είναι καταλληλότερη σχολή.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος
Η Anna1974 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

19-06-25

21:36
Τα μαθηματικα ειναι σχεδον τα ιδια
Φυσικη τωρα
Σας ευχαριστώ πολύ!!! Θα του μεταφέρω τις απόψεις και ότι αποφασίσειΜε βάση τα δεδομένα αυτά και οι δύο σχολές είναι εξίσου καλές για τον υποψήφιο.
Εαν υπάρχει μια ιδιαίτερη κλίση προς πιο αφηρημένο τρόπο σκέψης, ίσως οι ηλεκτρολόγοι να έχουν κάπως μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω διάφορων κλάδων τους όπως η επεξεργασία σήματος, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, η ηλεκτρονική, η θεωρία πληροφορίας, τα συστήματα επικοινωνιών κτλπ.
Εαν υπάρχει μια μεγαλύτερη κλίση προς πιο "απτά" πράγματα και μεγαλύτερη προτίμηση προς την οπτικοποίηση φαινομένων, οι μηχανολόγοι είναι καταλληλότερη σχολή.

Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Τα μαθηματικα ειναι σχεδον τα ιδια
Φυσικη τωρα
Καλησπέρα και πάλι.
Θα θέλαμε μια βοήθεια για να μπορέσουμε λίγο να προσανατολιστούμε σε κάποιες σχολές και να μας πεις αν είναι σωστές οι σκέψεις μας.
Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων ο γιος μου συγκεντρωσε 17680 για ΗΜΜΥ ΕΜΠ , 17548 για μηχανολόγους και 17595 για χημικούς μηχανικούς ΕΜΠ.
Με δεδομένο ότι το παιδί για διάφορους δικούς του λόγους

Από μόρια μεταγραφής λογικά έχουμε 6 (κατά κεφαλή εισόδημα 9000 και τριτεκνη οικογένεια).
Πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες;
Ή μήπως έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει μεταγραφή από τους ηλεκτρολόγους;
Και στην τελική αν δεν κάτσει η μεταγραφή θα δώσει του χρόνου με το 10% (και ίσως εκμεταλλευτεί το χρόνο του πηγαίνοντας στρατιώτης πιο νωρίς).
Αυτές είναι οι σκέψεις του και θα θέλαμε την άποψη σου και τις προτάσεις σου.
Ευχαριστούμε πολύ και συγνώμη για το σεντόνι

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ωχ ...δεν μ΄αρεσουν τα σεντονια ...αλλα πρεπει να δωσεις πολλες πληροφοριες οποτε δεν εχεις αλλη λυση και ολα καλα.Καλησπέρα και πάλι.
Θα θέλαμε μια βοήθεια για να μπορέσουμε λίγο να προσανατολιστούμε σε κάποιες σχολές και να μας πεις αν είναι σωστές οι σκέψεις μας.
Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων ο γιος μου συγκεντρωσε 17680 για ΗΜΜΥ ΕΜΠ , 17548 για μηχανολόγους και 17595 για χημικούς μηχανικούς ΕΜΠ.
Με δεδομένο ότι το παιδί για διάφορους δικούς του λόγουςδεν θέλει να φύγει εκτός Αθηνών, σκέφτεται αν δεν πιάσει χημικούς μηχανικούς να δηλώσει μηχανολόγους Πάτρα (και όπου έχει) ώστε μετά να προσπαθήσει με μεταγραφή να έρθει Αθήνα (για ΕΜΠ αρχικά ή ΠΑΔΑ).
Από μόρια μεταγραφής λογικά έχουμε 6 (κατά κεφαλή εισόδημα 9000 και τριτεκνη οικογένεια).
Πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες;
Ή μήπως έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει μεταγραφή από τους ηλεκτρολόγους;
Και στην τελική αν δεν κάτσει η μεταγραφή θα δώσει του χρόνου με το 10% (και ίσως εκμεταλλευτεί το χρόνο του πηγαίνοντας στρατιώτης πιο νωρίς).
Αυτές είναι οι σκέψεις του και θα θέλαμε την άποψη σου και τις προτάσεις σου.
Ευχαριστούμε πολύ και συγνώμη για το σεντόνι![]()
Βοηθαμε λιγο να βουμε αριστη λυση.
Ρωταω:
1)Το παιδι λεει καπου να μπω αθηνα ή λεει θελω ημμυ πρωτη επιλογη αλλα οκ και κατι αλλο αφου δεν εχουμε πολλα χρηματα?
2) Υπολογισε μου σε παρακαλω αυτο το 9000€ το θελω ακριβως... αν δεν ξερετε να πω..ειναι το κλειδι ολων να κανουμε βολτα ολη την ελλαδα αφου εχουμε και ενα καλαθι μορια.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Η πρώτη του επιλογή είναι μηχανολόγοι ΕΜΠ και μετά χημικοί μηχανικοί. Δεν είναι αρνητικός για ΗΜΜΥ αν έρχεται πιο εύκολα με μεταγραφή. Αθήνα θέλει αλλά όχι όπου να ναι. Επειδή θέλει ΕΜΠ μηχανολόγους το ρισκάρει με μεταγραφή αφού θα μπορούσε να δήλωνε κατευθείαν ΠΑΔΑ και να τελείωνε το θέμα.ωχ ...δεν μ΄αρεσουν τα σεντονια ...αλλα πρεπει να δωσεις πολλες πληροφοριες οποτε δεν εχεις αλλη λυση και ολα καλα.
Βοηθαμε λιγο να βουμε αριστη λυση.
Ρωταω:
1)Το παιδι λεει καπου να μπω αθηνα ή λεει θελω ημμυ πρωτη επιλογη αλλα οκ και κατι αλλο αφου δεν εχουμε πολλα χρηματα?
2) Υπολογισε μου σε παρακαλω αυτο το 9000€ το θελω ακριβως... αν δεν ξερετε να πω..ειναι το κλειδι ολων να κανουμε βολτα ολη την ελλαδα αφου εχουμε και ενα καλαθι μορια.
Το κατά κεφαλήν εισόδημα (μέσο όρο τριετίας) είναι περίπου 9.400 . Θα μπορούσαμε οριακά να τον στηρίξουμε για Πάτρα αλλά δεν θέλει και ο ίδιος και συγχρόνως ακολουθούν άλλα 2 από πίσω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

ΟΚ καθαραΗ πρώτη του επιλογή είναι μηχανολόγοι ΕΜΠ και μετά χημικοί μηχανικοί. Δεν είναι αρνητικός για ΗΜΜΥ αν έρχεται πιο εύκολα με μεταγραφή. Αθήνα θέλει αλλά όχι όπου να ναι. Επειδή θέλει ΕΜΠ μηχανολόγους το ρισκάρει με μεταγραφή αφού θα μπορούσε να δήλωνε κατευθείαν ΠΑΔΑ και να τελείωνε το θέμα.
Το κατά κεφαλήν εισόδημα (μέσο όρο τριετίας) είναι περίπου 9.400 . Θα μπορούσαμε οριακά να τον στηρίξουμε για Πάτρα αλλά δεν θέλει και ο ίδιος και συγχρόνως ακολουθούν άλλα 2 από πίσω.
Θελουμε μηχαλογων εμπ ( ωραια σχολη ) και εχουμε 3 οικονομικα μορια (9400€ κατακεφαλην εισοδημα τριετιας) και τριτεκνια...
Λιγο υπομονη να σχεδιασω.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.439 μηνύματα.

Να ξέρετε πως το οικονομικό αν είναι σοβαρό κριτήριο καλό θα ήταν να ανοίξει τις επιλογές του καθώς στους ΗΜΜΥ δε θα έχει χρόνο να ανασάνει-σε περίπτωση δηλαδή που χρειαστεί να δουλέψει για να βοηθήσει.1)Το παιδι λεει καπου να μπω αθηνα ή λεει θελω ημμυ πρωτη επιλογη αλλα οκ και κατι αλλο αφου δεν εχουμε πολλα χρηματα?
Καίριο ερώτημα είναι αν θέλει να γίνει μηχανικός ή να ασχοληθεί με την πληροφορική, αλλιώς αν το δούμε πιο ανοιχτά μπορεί να εξετάσει και ΣΕΜΦΕ νομίζω πάνω είπατε πως εχει τρέλα με μαθηματικά και φυσική
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Λοιπον θελουμε μηχανολογους εμπ και εχουμε 17548 μορια με συντελεστες εμπ.
Περσινη βαση ηταν 18230 και πιθανων δεν θα πεσει εκει που θελουμε να μπουμε κατευθειαν.
Κανενα προβλημα θα το παμε σε δρομο by pass με μετεγγραφη
Εχουμε 3 οικονομικα μορια και 4 τριτεκνιας , το συνολο 7.
Στην εικονα εδω βλεπουμε τα μορια απαιτησης μετεγγραφης των μηχανολγων εμπ.
Η προβλεψη μου ειναι οτι παλι εκει στα 6 θα ειναι ...και στην περιπτωση που παει στα 7 και πεσουμε σε ισοβαθμια εκει εχουμε προτεραιοτητα λογω υψηλων μοριων πανελλελε.
Νομιζω οτι εχουμε πολυ υψηλα ποσοστα επιτυχια πανω του 90%.
Για να τρεξουμε αυτο το σεναριο θα πρεπει να μπουμε σε μια απο τις παρακατω σχολες ( εκτος παδα)
Πρωτη επιλογη θα ειναι το εμπ και μετα οτι θελετε... σχεδον σε ολες μπαινεται με επιφυλαξη για το απθ.
Το παιδι θα κανει κανονικα την εγραφη και 15 οκτ την αιτηση μετεγγραφης.
Απο 1ης οκτωβριου θα ειναι στις αιθουσες του εμπ να παρακολουθει γιατι εκει θα δωσει εξεταστικη.
Τωρα αν αλλαξετε γνωμη και θελετε ηλεκτρολογων ΕΜΠ παλι επιτυχη εξελιξη θα εχετε με τον ιδιο τροπο.
Εικονα μετεγγραφων ΗΜΜΥ εμπ
Τα 7 μορια σας δινουν μια σιγουρια
Το ιδιο σεναριο θα λειτουργησει καλα αν θελεται χημικους μηχανικους εμπ
Περσινη βαση ηταν 18230 και πιθανων δεν θα πεσει εκει που θελουμε να μπουμε κατευθειαν.
Η προβλεψη μου ειναι οτι παλι εκει στα 6 θα ειναι ...και στην περιπτωση που παει στα 7 και πεσουμε σε ισοβαθμια εκει εχουμε προτεραιοτητα λογω υψηλων μοριων πανελλελε.
Για να τρεξουμε αυτο το σεναριο θα πρεπει να μπουμε σε μια απο τις παρακατω σχολες ( εκτος παδα)
Πρωτη επιλογη θα ειναι το εμπ και μετα οτι θελετε... σχεδον σε ολες μπαινεται με επιφυλαξη για το απθ.
Απο 1ης οκτωβριου θα ειναι στις αιθουσες του εμπ να παρακολουθει γιατι εκει θα δωσει εξεταστικη.
Τωρα αν αλλαξετε γνωμη και θελετε ηλεκτρολογων ΕΜΠ παλι επιτυχη εξελιξη θα εχετε με τον ιδιο τροπο.
Συνημμένα
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ. Ήσουν πολύ αναλυτικος αλλά τα μόρια είναι 6 δυστυχώς. 9000 με 12000 δίνει 2 από οικονομικά και έχουμε και 4 τριτεκνιας. Για αυτό θεωρούμε ότι θα είναι οριακά και σκέφτεται στη μετεγγραφή να δηλώσει πρώτα ΕΜΠ και μετά ΠΑΔΑ.Λοιπον θελουμε μηχανολογους εμπ και εχουμε 17548 μορια με συντελεστες εμπ.
View attachment 149332
View attachment 149331
View attachment 149334
View attachment 149337
View attachment 149335
View attachment 149336
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Τηλεπαθεια
ωχ λαθος εκανα..τα 9400 δινουν 2 μορια και μαζι με τα 4 τριτεκνιας γινονται 6...
Οκ παλι καλα ειναι και πολυ ελπιδοφορα αλλα οχι τοσο ανετα.
Αν τελικα τσακισει η μετεγγραφη μηχανολογων εμπ θα μπορουμε να κανουμε μετακινηση σε μηχανολογων παδα ή ημμυ παδα με επιτυχια.
αρκει να τις εχουμε δηλωμενες στο μηχανογραφικο
Υπαρχει περιπτωση ο λογιστης να κανει το 9400 σε 8999?
ωχ λαθος εκανα..τα 9400 δινουν 2 μορια και μαζι με τα 4 τριτεκνιας γινονται 6...
Αν τελικα τσακισει η μετεγγραφη μηχανολογων εμπ θα μπορουμε να κανουμε μετακινηση σε μηχανολογων παδα ή ημμυ παδα με επιτυχια.
Anna1974
Νεοφερμένο μέλος

Τηλεπαθεια
Καλά θα ήταν

ΣΕΜΦΕ την έχει δει τη σχολή και την έχει παρακολουθήσει αλλά δεν...
Συνεπώς πορευόμαστε με μηχανολόγους και ελπίζουμε για το καλύτερο.
Μετεγγραφή μπορεί να δηλώσει και 2η σχολή σωστά; Για να βάλει το παδα εφόσον αντιστοιχεί.
Επίσης αν και είναι νωρίς χημικοί μηχανικοί πιστεύεις ότι θα ανέβουν αρκετά; Με τις περσινές βάσεις είναι μέσα για 85 μόρια. Μπας και μπει εκεί και γλυτώσει όλη αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία.
Και πάλι σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δεν είναι και λίγο αυτό που κάνεις και για το γιο μου και για όσους βοηθάς με τις πληροφορίες σου

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Ναι σωστα οι λογιστες μπορουν να καταπινουν βουνα αλλα οχι ποντικακια.Καλά θα ήταναλλά φαντάζομαι πως οχι. Μισθωτοί είμαστε και νομίζω ότι περνάει αυτόματα το εισόδημα.
ΣΕΜΦΕ την έχει δει τη σχολή και την έχει παρακολουθήσει αλλά δεν...
Συνεπώς πορευόμαστε με μηχανολόγους και ελπίζουμε για το καλύτερο.
Μετεγγραφή μπορεί να δηλώσει και 2η σχολή σωστά; Για να βάλει το παδα εφόσον αντιστοιχεί.
Επίσης αν και είναι νωρίς χημικοί μηχανικοί πιστεύεις ότι θα ανέβουν αρκετά; Με τις περσινές βάσεις είναι μέσα για 85 μόρια. Μπας και μπει εκεί και γλυτώσει όλη αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία.
Και πάλι σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δεν είναι και λίγο αυτό που κάνεις και για το γιο μου και για όσους βοηθάς με τις πληροφορίες σου.
Σωστα την πλατφορμα μετεγγραφων μπορουμε να δηλωσουμε 2 σχολες προς μετεγγραφη. Οι μηχανολογοι Παδα εισαι σε αντιστοιχια με ολες τις αλλες.
Δεν ξερω αν θα ανεβουν οι χημικοι μηχανικοι εμπ ,δεν εχω μελετησει ακομα στατιστικα βαθμων ...την αλλη εβδομαδα θα το κανω.
ευχαριστω
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η επαγγελματίας αμπελοφιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 231 μηνύματα.

γλυκιές καλημέρες!
θα σας πρήξω με την ίδια ερώτηση που έχετε ακούσει ένα πεντακισεκατομμύριο φορές: θα μου προτείνατε ηλμηχ ή μηχμηχ ως κάποια που μάλλον θέλει να καταλήξει στη βιομηχανία ενέργειας? ορίστε τα μόριά μου (συν 2750 από μεταγραφή λόγω αδερφού φοιτητή).
το θέμα μου είναι το εξής: απ'όσο ξέρω, και οι δυό σχολές προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές για τον κλάδο αυτό. επομένως πρέπει να κάνω επιλογή με κριτήριο ποιά μαθήματα γουστάρω περισσότερο. όμως γουστάρω τα προγράμματα σπουδών και των δυο σχολών. τα κυκλώματα και ο ηλμαγνητισμός είναι φουλ ενδιαφέροντα (αν και με δυσκόλεψε κάπως στη γ λυκείου), τα κύματα ήταν κυριολεκτικά ο έρωτάς μου, η μηχανική στερεού γαμάει και έχει πολύ διασκεδαστικές ασκήσεις, όπως και γενικά η νευτώνεια μηχανική. όποτε ειλικρινά δεν ξέρω τι να επιλέξω lol θα καταλήξω να το παίζω κορώνα γράμματα
θα σας πρήξω με την ίδια ερώτηση που έχετε ακούσει ένα πεντακισεκατομμύριο φορές: θα μου προτείνατε ηλμηχ ή μηχμηχ ως κάποια που μάλλον θέλει να καταλήξει στη βιομηχανία ενέργειας? ορίστε τα μόριά μου (συν 2750 από μεταγραφή λόγω αδερφού φοιτητή).
το θέμα μου είναι το εξής: απ'όσο ξέρω, και οι δυό σχολές προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές για τον κλάδο αυτό. επομένως πρέπει να κάνω επιλογή με κριτήριο ποιά μαθήματα γουστάρω περισσότερο. όμως γουστάρω τα προγράμματα σπουδών και των δυο σχολών. τα κυκλώματα και ο ηλμαγνητισμός είναι φουλ ενδιαφέροντα (αν και με δυσκόλεψε κάπως στη γ λυκείου), τα κύματα ήταν κυριολεκτικά ο έρωτάς μου, η μηχανική στερεού γαμάει και έχει πολύ διασκεδαστικές ασκήσεις, όπως και γενικά η νευτώνεια μηχανική. όποτε ειλικρινά δεν ξέρω τι να επιλέξω lol θα καταλήξω να το παίζω κορώνα γράμματα
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 175 μηνύματα.

ΣΕΜΦΕ.Αλλιως ΣΗΜΜΥΚαλησπέρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ετσι οπως τα λες Μηχανολογος.γλυκιές καλημέρες!
θα σας πρήξω με την ίδια ερώτηση που έχετε ακούσει ένα πεντακισεκατομμύριο φορές: θα μου προτείνατε ηλμηχ ή μηχμηχ ως κάποια που μάλλον θέλει να καταλήξει στη βιομηχανία ενέργειας? ορίστε τα μόριά μου (συν 2750 από μεταγραφή λόγω αδερφού φοιτητή).View attachment 149341
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Τα μορια για σενα δεν εχουν και πολυ σημασια ( ετσι για να ανοιξουν την πορτα μονο)..εισαι γεννημενη για ψηλα..γλυκιές καλημέρες!
θα σας πρήξω με την ίδια ερώτηση που έχετε ακούσει ένα πεντακισεκατομμύριο φορές: θα μου προτείνατε ηλμηχ ή μηχμηχ ως κάποια που μάλλον θέλει να καταλήξει στη βιομηχανία ενέργειας? ορίστε τα μόριά μου (συν 2750 από μεταγραφή λόγω αδερφού φοιτητή).View attachment 149341
Για πες... αθηναια εισαι ...? ή εν πασει περιπτωση στην αθηνα θα εργαστεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mark007
- Sotiris 12
- panaman
- Wonderkid
- jellojina
- Msp1
- Greg25
- Anna1974
- ananas249
- Startx0
- Entropy24
- Unboxholics
- AggelikiGr
- tsiobieman
- sakplat
- akis_95
- Jesse_
- despoina13
- charmander
- IRONWOMAN
- Athens2002
- st.krf
- bibliofagos
- Corfu kitty
- Hased Babis
- Pyotr_Krasnov
- redpointer
- Searching
- F1L1PAS
- SlimShady
- burningfire
- Taxiarchis
- Asterias54
- Vasilis13kia
- Mixalis!
- Helen06
- Drscientist
- korydallos
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Dkate
- ειδήμων
- Primary Care
- ck_chrysiis
- Maynard
- Maraki3
- psychoticwaltz
- Vera
- love_to_learn
- EFAKIT
- Leo komm
- Arvacon
- katerinapp
- Scandal
- Debugging_Demon
- SKG
- chester20080
- woasibe
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.